mikelamar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 (Εκει που επαιζα κολλαει...μαλλον θα ηταν ο bnb server)...το κλεινω και μετα οταν πηγα να το ξανανοιξω ειχε αλλαξει η αναλυση της εικονας(ειχε πεσει), που σε ολοκληρη την ο8ονη το μονο που εβλεπα ηταν η φορμα του username&password. Ξερετε τι παιζει? Τι σκατα να κανω?
sainis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 xanabale to update tou server h ti exeis c4 h c5 apla katebaseto xana
mikelamar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Νομιζα και εγω οτι λυθηκε το προβλημα... Εφτιαξε η αναλυση αλλα τωρα δεν μου εμφανιζει τη μπαρα με τις συντομευσεις, το χαρτη, το μενου και τα λοιπα... Ολα σε εμενα ρε πουστη μου... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ναι οκ Ξανα τα ιδια... γ@μηθηκε παλι...
christos_0b Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Νομιζα και εγω οτι λυθηκε το προβλημα...Εφτιαξε η αναλυση αλλα τωρα δεν μου εμφανιζει τη μπαρα με τις συντομευσεις, το χαρτη, το μενου και τα λοιπα... Ολα σε εμενα ρε πουστη μου... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ναι οκ Ξανα τα ιδια... γ@μηθηκε παλι... Πατας alt+x ανοιγεις τα options πας στην τριτη καρτελα και πατας initialize και εμφανιζεται οτι σου λειπει ... Btw ουτε reinstall χρειαζοσουν ...
Redoran Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Apo tin arhi eprepe na patiseis apla deksi alt kai enter. Tha sto ekane windows mode kai oles oi rithmiseis tha itan eukoles,kirios i analisi.Katopin alt x opos eipe kai to paidi pio prin
DungeonaS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 h vevea mporouses apo to system na vreis to arxeio option.ini na t anoixeis me notepad kai na doseis se ti analysh thes na pezeis px GamePlayViewportX=1280 GamePlayViewportY=1024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.