tsakonas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ok twra to piasa ti ennoeis...k mena xwris addon petaei me full.....To porisma pou vgazei einai gia to an tha trexei to FSX ... de sou leei kai ta frames Apla sou leei oti ntaks kanto install k pekse me 5-10 frames...kai epeidh kai apo allous diavazw me paromoio systhma me to diko mou pezei sta 15-17to poli ....
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ρε γαμωτο αντι να φτιαχνουν παιχνιδια με καλυτερη αποδοση ανεβαζουν συνεχεια τις απαιτησεις. Εχεις δει καθολου το αλλο simulator το Χplane που κυκλοφορει? Εκπληκτικο γραφικο και πιο ελαφρυ θελω να πιστευω. Το κατεβαζω τωρα demo. Σε καμμια ωρα θα εχω και εντυπωσεις! Οπως και να χει θα αλλαξω καρτουλα να εχω τουλαχιστον δυνατοτητα να τρεχω και αλλα παιχνιδια και για fs10 βλεπουμε. Το πολυ πολυ να το τρεξω μεσα απο Linux (χεχε).
tsakonas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ta pame afta pws tolmas na prosvaleis tin MS ? VISTA erxontai!!! PREPEI na ta valeis...kai na pareis new pc! ( de pa na .ga...oune)
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ρε tsakonas απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι εχεις ασχοληθει αρκετα με το fs γενικα. Εγω τυχαινει να εχω ολη τη σειρα απο το 92 που πρωτο ξεκινησε με κεινα στα 16 χρωματα και τις κοκκινες γεφυρες! Απο την εποχη που διναμε 100000 για να αγορασουμε 2 mb σκληρο. Ή ο,τι αλλο παιρναμε τοτε. Αυτο που θελω να μου πεις είναι αν ασχολείσαι με καποιο αλλο simulator οπως το fs δηλαδη με πολιτικα αεροσκαφη χωρις αερομαχιες και ποιο ειναι αυτο.
tsakonas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 kai gw kapws etsi lemuria, asxoloumai polu kairo kai kapoia xronia to xa parei kai polu sovara me online exams klp ..... vasika to Xplane einai kalo alla distixws oxi "good enough" gia mena proswpika...... einai mia kali enallaktikh lush alla ta 40gb addons pou xw einai mono gia to FS....ti na kaneis...exoume mathei ti tha pei monopwlio...
Lemuria Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον αγορασα σημερα το πρωι το fsx deluxe edition και τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα ειναι τα εξης: Στο ''παλιο pc'' με την ati radeon 9550 gamers edition και τον pentium 4 2.53ghz καταφερα να παιξω με 25 f/s με low scenery complexity και τα περισσοτερα γραφικα στο medium αλλα με water effects στο full ( εκπληκτικο το νερο συμφωνεις?) Στο νεο pc με την atix1600 pro και amd athlon 3700 επαιξα ανετα με ολα τα γραφικα στο medium/high (25+ f/s) ενω όταν το scenery complexity πηγε very dense και ενεργοποιηθηκαν κ διαφορα εξτρα εφε π.χ trilinear filtering ή η κινηση στους δρομους και τη θαλασσα, η αποδοση επεσε στα 15 - 20 f/s καθιστωντας σπαστικη φυσικα οποιαδηποτε πτηση. Θελω να πιστευω με δεδομενη την ανωτεροτητα της gforce 7600 gs σε σχεση με την ati 1600 pro (ανεξαρτητα του οτι συγκρινουμε agp και pci-e αντισοιχα) και με δεδομενη την αποκτηση 2 gb ram συνολικα , οτι θα μπορω να παιξω το παιχνιδι στο παλιο pc με medium γραφικα σε 1024x768. Βεβαια ολες οι πτησεις γινανε με το chessna και δεν τολμαω να φανταστω τι θα γινει αν πεταξω με κανενα boeing . Βλεπουμε. Παντως απο fs9 σε fs10 μεσα στην πολη του chicagο το texture δεν εχει πολυαλλαξει. Ισως θα πρεπε να συνεργασοτυν λιγο καλυτερα με google!
tsakonas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 hmmm periergo...emena me to zori pianei 15fps.... ara kati fteei se mena....tha to psaksw... nai to nero einai ekplhktiko alla ti na to kanw otan tin saloniki kai oli tin ellada genikotera tin deixnei san na einai stavlos? aparadektoi kai pali alla den perimena k tpt kalutero, pali tha prepei na perimenoume add on sceneries opws k sto FS9... gia to cessna pou les k boeing , to polu 5 frames na xaseis, outws i allws to VC einai arketa vary alla einai pragmatika ekplhktiko eidika to slight movement pou xei se kanei na niwtheis epitaxunsh, epivradunsh klp.. isws ta xmas na kanw anavathmisi giati etsi de to euxaristiemai..den viazomai pantws... na vgei k kana add on...
Lemuria Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ρε συ οταν ξεκινησα να παιζω τα περισσοτερα γραφικα ήταν απενεργοποιημένα και το target frame ήταν στο 15. Δοκιμασα λοιπον να το ανεβασω να δω ποσο αντεχει. Το πηγα στα 25 και αυξησα και καποια γραφικα στην ιδια καρτελα ενω στην καρτελα aircraft ενεργοποιησα τα παντα στη δεξια στηλη. Αν κανεις αυτα και δεν αυξησεις το scenery complexity πανω απο το sparse τοτε νομιζω θα μπορεις να παιξεις. Μη βασιστεις στις default επιλογες για την καρτα που εχεις! Τωρα για τα γραφικ ισχύει και δω ότι για την ασφαλεια των windows! περιμενουμε το service pack.!!!! Παλι καλα που στην αθήνα δεν βάλανε πάπιες στη θάλασσα ή κανέναν ελεφαντα και καμμιά καμηλοπάρδαλη να κυκλοφορεί. Παντως προς μεγαλη μου χαρα 1η φορα βλεπω την Πειραικη σωστα! Κατι αλλο τωρα. Τα addons που εχεις ειναι ολα απο την εταιρεια της microsoft δηλαδή πακετα που κυκλοφόρησαν εξτρά? Γιατι ολα αυτα που εχω εγω ειναι απο το simviation. και εχω πάθει πλακα μεχρι να τα ταξινομήσω στο backup. Παντως το fs10 ειναι ενα fs9 με addons.
Lemuria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Παντως με το 1gb ram στο παλιοτερο συστημα τολμησα και fullαρα την αναλυση στο 1280χ1024 με ολα τα γραφικα full και ειμαι στα 32 f/s. Εσυ σε τι αναλυση το εχεις? Αναφερομαι στο fs9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.