Lemuria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα. cpu intel pentium 4 2.53 ghz northwood 512 mb ram (2x256) 266mhz motherboard pxpexpro albatron με agp 8x για vga vga: ati radeon 9550 gamers edition. Το pc πλην των ακρως απαιτητικων παιχνιδιων ανταποκρινεται αρκετα καλα σε οποιο παιχνιδι κι αν παιξω. Εχω κι αλλο pc καινουριο αλλα με ενδιαφερει να μπορεσω να παιξω σε αυτο το pc το flight simulator X. Αυτο που τωρα βγηκε. Οπως ειναι τωρα παιζει ανετα με full γραφικα το flight simulator 9 σε 1024χ768. Δεν με ενδιαφερει να ανεβω σε αναλυση αρκει να μπορω να παιξω με γραφικα σε medium ποιοτητα οχι low Σκεφτομουν λοιπον τα εξης. Σε πρωτη φαση θα βαλω αλλα 512 mb ram προκειμενου να χω μια μικρη ανεση γιατι με ta 512 ληδη εχω λιγα προβληματακια. Σε 2η φαση αλλαγή της κάρτας γραφικών . Ειναι και το σημαντικότερο νομιζω. Θελω λοιπον να μου προτεινετε ποια καρτα να προτιμησω για apg. Υποψην δεν σκοπευω να σκασω και 400 ευρω. Μιλαμε για ενα κοστος γυρω στα 150 το πολυ 170 ευρω. Ξανααναφερω οτι αναφερομαι σε διαυλο agp. Η μητρικη δεχεται και precott επεξεργαστες αλλα δεν σκοπευω να αλλαξω. Μια χαρα ειναι ο northwood. Τελος ισως αλλαζα λειτουργικο κινουμενος μεν σε παρανομα κατατοπια αλλα βαζοντας πιο ελαφριες λυσεις. Αυτο βεβαια ειναι τελείως θεωρητικο και δεν ζητω να το λαβετε ως κριτηριο. Δεν θελω να δω απαντησεις του στυλ ''αλλαξε pc '' ή ''πετα το '' ή πουλα το'' ή ''τι μας λες ρε φιλε''.Κι αυτο γιατι απο τη μια γελαω με τις απαιτησεις που βαζει η microsoft στο site της , οπου σχεδον μας λεει οτι και ενας laptop των 500 ευρω μπορει να το παιξει, απο την αλλη γνωριζω οτι το μηχανημα δεν εχει και τοσο τραγικες δυνατοτητες. Αντεχει ακομη.
Razor333 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp? Διαλεξε το flight simulator X αν παρεις pass στο recommended ειναι ενταξει, αλλιως αναβαθμιζεις οτι πηρε fail.
stm00192 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Βαλε άλλα 512 Ram και παρε και μία 7600GS AGP και θα είσαι μια χαρά σύνολο και τα δύο μαζί γύρω στα 180Ε
Lemuria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp? Διαλεξε το flight simulator X αν παρεις pass στο recommended ειναι ενταξει, αλλιως αναβαθμιζεις οτι πηρε fail. Φιλε μου ευχαριστω πολυ και εσενα και το αλλ παλικαρι που απηντηε πιο κατω. Θα κοιταξω να αλλαξω καρτα. Αυριο θα τρεξω το εργαλειακι στο pc που σας λεω. Ευχαριστω πολυ θα σας ενημερωσω σχετικα
Lemuria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον ελεγχοντας σημερα το πρωι το ''παλιο μου'' pc και τρεχοντας το συγκεκριμενο site ειδα προς μεγαλη μου ευχαριστηση και ικανοποιηση οτι η αλλαγη της καρτας γραφικων λυνει το προβλημα που ειχα με την demo εκδοση του παιχνιδιου στα γραφικα. Βρηκα στα 130 ευρω αυτην την καρτα 7600gs http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513200 και αυτην απο το πλαισιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174052&product=877638 Επισης στο πλαισιο υπαρχει και αυτη (1600 pro 512mb της ati) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174052&product=873470 κσι τελος η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510436. Ποια να προτιμησω??? Ati 1600pro εχω στο καινουριο μου pc και δουλευει αψογα στα γραφικα. αλλα αυτη ειναι και πιο ακριβη κατα 40 ευρω. Και πιστευω οτι τα512 mb ειναι πιο πολυ για μοστρα. Τι λετε? Τι θα παιρνατε στη θεση μου?
stm00192 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Η 7600GS έχει αρκετά καλύτερες επιδόσεις απο την X1600Pro οπως μπορείς να δείς και απο εδώ Την Χ800GTO δεν θα στη συνηστούσα διοτι είναι προηγουμενης γενιάς καρτα και επισης διότι αυτές οι all-in-wonder λύσεις της ATI δεν μου άρεσαν ποτέ!
Lemuria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 οποτε σε ποια 7600gs καταληγεις την asus ή την albatron?
stm00192 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ααα ναι sorry το είχα στο μυαλό μου να το γράψω και ξεχαστικα! Προτίμησε την λύση της Asus, για την Albatron έχουν ακούσει πολλά τα αυτάκια μου και δεν θα την επέλεγα ενώ η ASUS είναι συνήθως εγγύηση!
Lemuria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 οκ φιλε μου. Το μονο που λιγο με ξενιζει ειναι το οτι την asus την πουλαει το e-shop ενω την αλλη την εχει το plaisio και της δινει και 3 χρονια εγγυηση του καταστηματος ενω αν και asus αν σπαει ο διαολος το ποδαρι αντε να τα βγαλω περα με το e-shop.
giorgos th. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 pare tou plaisiou gia na`xeis to kefali sou isixo.oles oi ilopoiiseis pano kato idies einai.
stm00192 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 οκ φιλε μου. Το μονο που λιγο με ξενιζει ειναι το οτι την asus την πουλαει το e-shop ενω την αλλη την εχει το plaisio και της δινει και 3 χρονια εγγυηση του καταστηματος ενω αν και asus αν σπαει ο διαολος το ποδαρι αντε να τα βγαλω περα με το e-shop. Σαυτο δεν έχεις και αδικό!!!! Πάρε την albatron αμα είναι αφου έτσι θα είσαι πιο εξασφαλισμένος στην περιπτωση που προκείψει κατι δυσαρεστο!
tsakonas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 file sorry pou tha se apogoiteysw alla pes mas kalutera ta specs tou allou sou pc giati to FSX einai se allh katigoria...to FS9 to pezeis full fisika xwris kanena addd on giati alliws den ginete me to sistima pou xeis kai eidika tin karta grafikwn...kai pali aporw...mallon kati sou ksefeugei...anyway......egw exw P4 3.0 me X800XT platinum 1.5gb ram kai sernete an ta valw ola full....fisika exw polla add ons... gia to FSX oute sizitisi ..... se medium low pianw max 15 frames....MAX e !!
Lemuria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 File tsakona το fs9 το τρεχω με 10 gb addons συνολικα σε medium γραφικα ολα οκ!!! Το fsx demo το ετρεξα με medium γραφικα αλλα ειχε σταδιακη ροη στην κινηση. Γι αυτο και θελω να αλλαξω καρτα γραφικων. Δεν αναφερθηκα σε full γραφικα. Ουτε σε μεγιστη αναλυση Δεν σε ενδιαφερει το αλλο μου pc αλλα αυτο που σου γραφω. Στο αλλο pc δεν θα το εγκαταστησω το fs10
tsakonas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 etsi pes.....medium..oxi full ...min perimeneis pantws k polla sto FSX einai distixws polu vary.
Lemuria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 ναι λεω για full στο πρωτο post εννοωντας χωρις τα addons συγκρινοντας τις 2 εκδοσεις με αρχικη εγκατασταση. Με τα addons σε medium παιζω και σε miedium θελω να παιζω. Εσυ tsakonas τι θα προτεινες? Γιατι το site εκεινο περιλαμβανει και το fsx? Ειναι λαθος το πορισμαπου βγαζει πιστεύεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.