AntonisR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 dpolal tnx for answering Δεν κοροιδευεις απλα δεν σου εδωσα να καταλαυεις οτι το μονο που δεν ξερω ειναι το νερο. 1. Τα εχω καθαρισει ..... τελευταια μαλιστα τους αλλαξα και παστα αλλα τπτ 2. Μπορει αλλα με 4 χ 12cm ανα τεμαχιο οσο χαλια και να εισαι αερας περναει. 3. Κανει ρεσταρτ απο ρυθμιση bios. Ετσι νομιζα και εγω αλλα οχι. Μολις εβαλα στο bios αναμονη 15mins απο θερμοκρασια δεν ανοιγε καν. Τωρα (και πριν) ειναι στο 0mins. 4. Τα fanακια ειναι 1 μπροστα - 1 πισω - 2 επανω 5. Αν ηταν να βαλω μεγαλυτερη fan θα εβαζα την delta90 που εχω στο κουτι και καθετε αλλα ειμαι λιγο tech-freak ΘΕΛΩ νερο bill - gusteg kai capthook Θεωριτικά και εγω πιστευω οτι γινετε αλλα πρακτικα δεν ξέρω. Αν βαλεις κατω οτι κατι τετοιο γινετε στις πολυκατοικιες αλλα δεν κρυωνεις ζεστο χωρο - ζεσταινεις κρυο χωρο και τα cpu-vga-κτλ ειναι το καθε δωμάτιο........>γνώμη μου< john Αν ηταν να παρω ετοιμα δεν θα σας ενοχλουσα. Ειπα δεν εχω ιδεα απο νερο και θελω να ασχοληθω. Αν δεν γινετε 3 σε 1 γραψτε τι parts θα ειναι καλυτερα να παρω cyber no comment papa εχεις δίκιο 3 αντι για 1 γίνετε δεν γίνετε αλλιώς...gmt bill καμια συμβουλή? PS συγνωμη αν ειμαι αποτομος και δεν απαντω συντομα αλλα ειναι αρρωστος και πτωμα απο κούραση ... σας ευχαριστω ολους
billpeppas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 1 custom watercooling loop για κάθε PC. Η πρότασή μου για τα kit είναι η εξής: Pump: Eheim 1248 [ οικονομική, δυνατούλα και καλή ] Radiator: ThermoChill PA120.3 CPU Waterblock: OC Labs MonoBlock 6 VGA Waterblock: OC Labs WBNKG3 Chipset Waterblock: Δεν θα έβαζα για πολλούς λόγους. Καλύτερη λύση ένα passive cooler όπως το HR-05 της ThermalRight Fans @ Rad: Nexus 120mm silent / SilenX iXtrema 120mm silent Tank: ένα απλό custom, ή ένα απλό σαν το OC Labs Plexy 120 [ διαθεσιμότητα των παραπάνω hardware: Checkmate.gr / HacShop.gr / Pet Shops ( για την αντλία + σωλήνες ) / Overclockers.co.uk ]
AntonisR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 1 custom watercooling loop για κάθε PC. Η πρότασή μου για τα kit είναι η εξής: Pump: Eheim 1248 [ οικονομική, δυνατούλα και καλή ] Radiator: ThermoChill PA120.3 CPU Waterblock: OC Labs MonoBlock 6 VGA Waterblock: OC Labs WBNKG3 Chipset Waterblock: Δεν θα έβαζα για πολλούς λόγους. Καλύτερη λύση ένα passive cooler όπως το HR-05 της ThermalRight Fans @ Rad: Nexus 120mm silent / SilenX iXtrema 120mm silent Tank: ένα απλό custom, ή ένα απλό σαν το OC Labs Plexy 120 [ διαθεσιμότητα των παραπάνω hardware: Checkmate.gr / HacShop.gr / Pet Shops ( για την αντλία + σωλήνες ) / Overclockers.co.uk ] tnx m8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.