Προς το περιεχόμενο

300

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα ειναι να τρελενεσαι...

Για το Μεγα Αλεξανδρο και την Τροια δεν θυμηθηκαν την 'αθλια' πολιτικη του Χολιγουντ να τα καταστρεφει ολα στο ονομα του χρηματος.....τωρα το θυμηθηκαν με τους 300. Μαλλον πειραξε τα παρθενα ματακια τους το πολυ αιμα.

Το κακο ειναι οτι οι γελιοι αυτοι συνεχιζουν να γραφουν. Δεν υπαρχει μεγαλο ενημερωμενο κοινο στην χωρα μας για να πουνε ολοι μαζικα: κατσε ρε τι λεει ο μπαγλαμας. Να γινουν καμια 100 παραπονα στην εκδοτρια εταιρεια να παει στον αγυριστο.

Ακομη και αν δεν σ'αρεσει μια ταινεα πρεπει σαν δημοσιογραφος να εισαι αντικειμενικος και να πεις τα καλα και τα κακα της ταινιας, προβαλοντας στο τελος την δημοσιογραφικη σου γνωμη για να αποφασισει μονος του ο αναγνωστης. Ολα αυτα τα αρθρα εκπεμπουν κακια και θαψημο που κανενας σοβαρος δημοσιογραφος δεν θα εκανε.

Εδω μεσα πιστευω υπαρχουν τουλαχιστον 10-20 ατομα (φυσικα δεν ειμαι απο αυτους) που για μενα ξερουν πολυ περισσοτερα για σινεμα απο οτι οι 'δημοσιογραφοι' αυτοι. Τουλαχιστον εδω (στις περισσοτερες περιπτωσεις) υπαρχει σεβασμος στην δουλεια καποιου και επιχειρηματα.

Δημοσ.
και σε συνέχεια των φοβερών κριτικών...

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14994&m=C03&aa=1

"Αφελές, πολεμοχαρές και κρυπτοφασιστικό"

"Τους βλέπεις να παρελαύνουν και περιμένεις να αρχίσουν να φωνάζουν «sieg heil!». Το μιλιταριστικό και κρυπτοφασιστικό πνεύμα αυτής της ταινίας, τόσο κραυγαλέο"

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ 2 GAY ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΣΚΑΡ,ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!

Το μόνο που έχω να πω για την κριτική αυτή...

Ζουμπουλάκης

Δε με εκπλήσσει πάντως, λογικό είναι όλοι οι σοβαροφανείς κριτικοί κινηματογράφου και περισσότερο οι Έλληνες θα λυσσάξουν με την ταινία. Ούτε να τους φτύσεις δεν αξίζουν. Και θα λυσσάξουν ακόμα περισσότερο όταν θα τη δουν να σαρώνει. Ρε ουστ...

Δημοσ.

Akoma kai ta kanalia tetoies blakeies lene. eine dinaton re guys. de mporo na to pistepso. pou zoume na poume. Entometaksi apo kapoia festibal pou epekse to 300 gia deite pos paei apo kritikes kai bathmologia :)

-> http://www.imdb.com/title/tt0416449/

An kai na po thn alithia sto telos de perimeno megalh bathmologia na exei. Giati olo kai kapioi "kritikoi" h "istorikoi" tha pane na baloun 1 etsi gia antidrash (poso zwa mporei na eine re gmto. Opos eixe ginei k me to kodika nta bintsi. h 1 h 10 eperne h teneia. :D )

Δημοσ.

Από το http://www.themovieblog.com

''After The Transformers, there is no single film I've been looking forward to more this year than 300. All I'm going to say is that you should be excited... be very very excited! Right now some early reviews are coming in. As of this moment, 300 is sitting with a 100% on Rotttentomatoes. Take that with the grain of salt that when I checked there were only 8 reviews up... but amongst them are some big ones.

Here is what is being said by some of the critics in their 300 reviews:

"A blustery, bombastic, visually arresting account of the Battle of Thermopylae as channeled through the rabid imagination of graphic novelist Frank Miller."

Todd McCarthy - Variety

"Frank Miller's graphic novel about an ancient Greek battle comes to vivid life."

Kirk Honeycutt - Hollywood Reporter

"Snyder perfectly captures the look and feel of Miller's original work with a movie that's fun, exciting and sick without ever losing sight of the story or characters."

Edward Douglas - ComingSoon.net

"Director Zack Snyder adapts Frank Miller's graphic novel with passion and creativity, proving that classical storytelling will never go out of style."

Todd Gilchrist - IGN Movies

All I'm going to say at this point is that the hype is justified. 100% justified. 300 opens wide in just a couple of weeks.<br><br> ''

Δημοσ.
Πως γίνεται κάποιος να έχει ταμπέλα "κριτικός κινηματογράφου" και να γράφει ότι π@π@ρlα θέλει; Τελειώνει καμμιά σχολή; lol

Ναι καλά... ας μην πω καλύτερα τι τελειώνουν γιατί θα θίξω ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες... Σε ένα τέλειο κόσμο δε θα υπήρχαν κριτικοί κινηματογράφου αλλά τι να κάνουμε θα τους υπομείνουμε. Λες και χρειάζομαι τον κάθε παπαρδελα να μου πει ποια ταινία θα πάω να δω. Αντε γιατί τα χω πάρει με κάτι τέτοιους

Δημοσ.
και σε συνέχεια των φοβερών κριτικών...

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14994&m=C03&aa=1

"Αφελές, πολεμοχαρές και κρυπτοφασιστικό"

"Τους βλέπεις να παρελαύνουν και περιμένεις να αρχίσουν να φωνάζουν «sieg heil!». Το μιλιταριστικό και κρυπτοφασιστικό πνεύμα αυτής της ταινίας, τόσο κραυγαλέο"

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ 2 GAY ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΣΚΑΡ,ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!

Εγώ πιστεύω ότι δεν το έχει καν δει. Η ατάκα που αναφέρει:

Και βέβαια, όπως οφείλει να συμβαίνει σε κάθε ποπ κορν movie που σέβεται τον εαυτό του, δεν λείπουν οι cool πλακίτσες. «Ο ώμος μου, ο ώμος μου, πού είναι ο ώμος μου;» αναρωτιέται σπαρταρώντας σαν το ψάρι ένας Πέρσης. «Δεν είναι δικός σου ώμος πια» είναι η απάντηση του θαρραλέου Σπαρτιάτη που του τον έχει κόψει.

είναι από το δεύτερο trailer. Και φυσικά, ούτε που ξέρει ότι arm=χέρι και όχι ώμος.

Τι μαλάκες θεέ μου!

Δημοσ.

Kala fusika min ksexnate oti polles fores ta trailer eipan polla psemmata...alla thelo na pisteuo oti tha einai polu kali kai sta @@ mou i istoria, den perimena etsi ki allios na to paroun leksi leksi apo ta arxaia mas keimena...auto pou thelo apla einai ksilo kai aima...thats all...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...