lalanis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Στο digg.com όταν βγαίνουν νέα trailer γίνεται χαμός...Τρελό hype...Θα γίνει χαμός...Και στο ''the movie blog'' την περιμένουν την ταινία με τρέλα....
zwh_23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 gia stoixeia sxetika me oles tis tainies pou exoun guristei mporeite na checkarete to imdb.com international movie data base. exei ta panta gia oles tis tainies. einai to pio plhres site pou exw brei mexri twra. anaferetai se tainies,xarakthres,onomata kallitexnwn,skhno8etwn ktl.
Panathinaikara Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 κανα Link για το hi-def trailer να το κατεβάσουμε έχει κανείς ; όχι youtube,να το σώσω θέλω στο δίσκο
tonypapadovic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Όλο δικό σου, enjoy: http://www.apple.com/trailers/wb/300/hd/ Είτε το κατεβάσεις ως .mov είτε ως .hdmov με VLC παίζει μια χαρά
Freakster Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Tora eida to trailer! O M G! Theiki fainetai! Kalyteri apo sin city (nomizo moiazoun kapos gia ayto to leo). i 9 marti einai poly makria!
Panathinaikara Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 tonypapadovic το trailer δε μπορώ να το κατεβάσω μόνο να το δω στο browser στο site που μου είπες. Μπορείς μήπως να βοηθήσεις(εσύ ή κανας άλλος);
DimAslan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Φίλε μου δεν μπορείς να το κατεβάσεις κανονικά... Χρειάζεσαι είτε το Quick Time Pro (το οποίο πρέπει εχμ, να πληρώσεις και να το αγοράσεις) ή σαν εναλλακτική υπάρχει νομίζω το qtalternative το οποίο θα αντικαταστήσει το quicktime της Apple και θα σου επιτρέψει να σώσεις το movie... Δεν έχω δοκιμάσει πάντως το τελευταίο, αλλά έχω το QT Pro και μπόρεσα και το κατέβασα...
Japan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Εγώ το βρήκα σε torrent σε mpeg, πολύ καλύτερη ποιότητα από αυτά που βλέπεις στον browser.
BLISS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Sta posts 42 kai 46 uparxoun direct links (an 8umamai kala einai gia to 2o trailer pou kukloforhse, se diaforetika mege8h) Xreiazetai to QuickTime Alternative kai o Media Player Classic `h enallaktika mono o neos VLC Player Ola free...
KWSN_Men Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Ακόμα 4 βδομάδες, 1 μήνας ακριβώς.... Αργεί γμτ!!!!!
KWSN_Men Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Έχουμε και λέμε Το ελληνικό poster της ταινίας: Καιιιιι... Σκηνές από την ταινία που δεν υπάρχουν στο trailer μπορείτε να βρείτε εδώ: http://iesb.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1860&Itemid=99
Exoskeletor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 ligo moufa to elliniko poster alla de peirazei
notorious20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 makari na min einai san to mega aleksandro.. an kai apo ta trailer deixnei arketa kalo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.