Arioch79 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Για όσους ενδιαφέρονται, το τραγούδι που ακούγεται στο trailer είναι το Just Like You Imagined των Nine Inch Nails. Άσχετο, αλλά αν αποφασίσετε τελικά να το βρείτε, ακούστε και το Perfect Drug που μπορεί να μην είναι στο trailer αλλά μαμάει εξίσου!
punky Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Το οποίο Perfect Drug ήταν στο Lost Highway του Lynch, αν θυμάμαι καλά;
guido Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 yeap an kai o umnos se ayto to soundtrack htan to heirate mich apo rammstein
Str Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 σας αγαπαω ολους!!!!!! το ξερετε???????????? (για τις μουσικες σας προτασεις και για τα λεφτα σας)
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 yeap an kai o umnos se ayto to soundtrack htan to heirate mich apo rammstein Το ομώνυμο ήταν καλύτερο. Όπως και το απλ οφ σόντομ.
Str Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 btw, η ιστορια του Λεω ενεπνευσε την ταινια του 60, απο αυτη εμπνευστηκε ο Miller, και τελος η ΝΟΥΒΕΛΑ εγινε και ταινια... ποιος λογικος ανθρωπος περιμενει ρεαλισμο? και στο κατω κατω γιατι να μην αφησουμε τα αμερικανακια να κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα? να ζωντανεψουν ενα κομικ με τα ψηφιακα εφε τους? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελετε να παρουν την ιστορια και να προσπαθησουν να την αναπαραγουν? εγω οχι... ΙΜΗΟ η ταινια αξιζει αναμονη και την περιμενω περισσοτερο απο τις Matrix και LOTR...και αυτη η δηλωση αγγιζει την βλασφημια στον πλανητη μου
punky Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 σας αγαπαω ολους!!!!!! για τα λεφτα σας Eτοιμασου να απογοητευτείς. Ούτε ένα σινεμά δεν θα μπορούμε να πάμε.
guido Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Το ομώνυμο ήταν καλύτερο. Όπως και το απλ οφ σόντομ. γενικά δεν μαρέσει ο μανσον,αλλά με το συγκεκριμένο σονγκ είχα κολλήσει όντως.Πάντως το "trademark" της ταινίας ειναι το i'm deranged Ούτε ένα σινεμά δεν θα μπορούμε να πάμε. ντάξει μωρέ και τα ντιβιεξ καλά είναι που να τρέχεις τώρα
Innersense Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Πολύ ωραίο thread παιδιά, μιας και γράφονται πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις... Έχω δει και εγώ το Trailer εδώ και αρκετούς μήνες και θυμήθηκα αμέσως ένα φίλο που μου είχε μιλήσει με πολύ ενθουσιώδη λόγια για το κόμικ, μου το είχε δώσει, αλλά δεν είχα προλάβει να το διαβάσω. Ανέτρεξα σε αυτό λοιπόν και ομολογώ ότι η τεχνοτροπία του μου άρεσε, όπως επίσης ήταν άμεσα αντιληπτό ότι η ταινία ως παραγωγή είναι όσο το δυνατόν πιστή μεταφορά των καρέ του κόμικ στη μεγάλη οθόνη. Δεν ξέρω σε πόσους από εσάς άρεσε το Sin City καθαρά ως τεχνοτροπία, για μένα προσωπικά ήταν μια άκρως ενδιαφέρουσα εναλλακτική ματιά στον κόσμο των κόμικ, κάτι σαν το απόλυτο δέσιμο δυο υπηρετών της φαντασίας (κόμικ + κινηματογράφος). Θεωρώ λοιπόν πραγματική τύχη για μένα το να καταπιαστεί ο Frank Miler με ένα γεγονός της ελληνικής ιστορίας και να το μετατρέψει μέσα από την εναλλακτική ματιά του σε ένα μοναδικό Fantasy Tail που θα μιλάμε χρόνια γι’ αυτό (όπως έλεγε και η μάνα του Αχιλέα -ωραίες μανάδες είχαμε τότε ¨η ταν, η επι τας¨ λέγανε και σήμερα μας κρατάνε σπίτι και μας μεγαλώνουνε μέχρι τα 30) και ίσως η μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε μια τόσο διαφορετική & underground χολιγουντιανή παραγωγή εμπνευσμένη από την ελληνική ιστορία.
Exoskeletor Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 perito na po pos akouo to kommati kathe mera toulaxiston 1 ora synexeia :D opoios kserei kiala paromoia as mas pei (kirios xoris logia)
ClouD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Βλέπω το τελευταίο trailer εδώ και μία εβδομάδα καθημερινά, έτσι για να αρχίσει καλά η ημέρα. Αργεί γαμώτο ! Και ένα άσχετο σχόλιο, στην αρχή είχα ξενερώσει με το ότι δεν πρόκειται για μια ταινία που βασίζεται στην ιστορική πτυχή του γεγονότος, αλλά όταν είδα το trailer, αποφάσισα να αδιαφορήσω. Αξίζει, φρέσκια οπτική και πρέπει να είναι η απόλυτη καύλα για κινηματογράφο. Πάντως είμαι εξαιρετικά περίεργος να δω πως θα πάει σε πωλήσεις. Δεν ξέρω αν το ξαναείπα. ΑΡΓΕΙ ΓΑΜΩΤΟ.
BLISS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν το ξαναείπα. ΑΡΓΕΙ ΓΑΜΩΤΟ. Ara exeis oooolo to xrono na deis kai thn arxikh tainia pou enepneuse ton Miller. Pantws mia kai eixame anaferei to 8ema credits se prohgoumena posts, exoun endiaferon ta credits sthn arxikh tainia, (meta to THE END). Royal blast from the past!
punky Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 LOL, μόνο τον βασιλικό πολτό ξέχασαν να ευχαριστήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.