Προς το περιεχόμενο

300

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια εχο το dvdrip της ταινιας αλλα δεν εχω βρει υποτιτλους που να συχρονιζουν ....εβαλα αυτους που εχει το ινσομνια αλλα διαφερουν κατα λιγα δευτερολεπτα.... μηπως ξερει κανεις πως μπορω να τους βαλω ωστε να ταιριαζουν απολυτα?δεν σκαπαζω και πολλα απο αυτα!!!

ευχαριστω για την βοηθεια ......

Δημοσ.
ρε παιδια εχο το dvdrip της ταινιας αλλα δεν εχω βρει υποτιτλους που να συχρονιζουν ....εβαλα αυτους που εχει το ινσομνια αλλα διαφερουν κατα λιγα δευτερολεπτα.... μηπως ξερει κανεις πως μπορω να τους βαλω ωστε να ταιριαζουν απολυτα?δεν σκαπαζω και πολλα απο αυτα!!!

Φίλε έχουν βγει υπότιτλοι και για τη συγκεκριμένη έκδοση που λες(dvdscreener και όχι dvdrip).

Κατηγόρησαν οι σπαρτιάτες τους αθηναίους για παιδεραστία;

Στη Σπάρτη επί Λυκούργου απαγορευόταν η παιδεραστία .Αυτά λέει ο Ξενοφών.

to screener einai TS

Καλα ναι όχι από κινητό είναι.Δεν είναι τέλειο αλλά όχι tc.δεν είναι καθόλου σκούρο

Δημοσ.
Είπε "boy" και εννοούσε ενήλικα;

Έτσι κατάλαβα,πάντως δέν σημαίνει και ανήλικος.Γενικά ίσως και νεαρός.Τέλος πάντων το μήνυμα το πέρασε και το μυαλό όλων πήγε εκεί,δέν έχω άλλα επιχειρήματα.

Δημοσ.

Μονάχα DVDScreener παίζει (κι αυτό αμφιλεγόμενο), από όσο γνωρίζω. Εκτός κι αν κάποια ομάδα αποφάσισε να ονοματίσει ένα οποιοδήποτε screener σε dvdrip.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για την βοηθεια ,dvdscreener ειναι.....πολυ καλη ποιοτητα !!

ευχαριστω tonypapadovic για το site!!!

Δημοσ.

boylovers ειναι εκφραση για αυτους που προτιμουν τους αντρες. Δεν σημαινει παιδεραστες. Ελεος!!!

Oτι ειναι gay εννοουσε.

Δημοσ.

Λοιπόν για την ταινία μόνο μια ένσταση έχω.

Καθόλη τη διάρκεια της ταινίας ακούμε τον αφηγητή (που στο τέλος οδηγεί το μαζικό πέσιμο στις Πλαταιές) να αναφέρεται σε χίλια δυο πράγματα που αφορούν τη κοινωνία της Σπάρτης, άλλα αληθινά (το ότι σε ηλικία 7 χρονών γίνονταν στρατιώτες) και άλλα ψέματα (τα kinky stuff με τους πορνόγερους τους έφορους). ΟΚ μέχρι εδώ προάγει το μύθο (i.e. την ταινία).

Η ένσταση μου είναι ότι κανονικά στην ταινία (και επομένως και στο κόμιξ) εκεί που το θ30μ0υν) η βασίλισσα λέει του Λεωνίδα ουσιαστικά ή ταν ή επι τας, μάλλον έπρεπε να ξαναμπουκάρει ο αφηγητής και να πει ότι αυτή ήταν η στάνταρ φράση των γυναικών της Σπάρτης. Όχι τίποτα άλλο αλλά δυο μαλάκες Σκωτζέζοι δίπλα έλεγαν ότι τον διώχνει για να τη λυσσάξουν οι Σπαρτιάτες στην φούτσα. (Δε τους χάλασε τους ψαράδες που τον άλλο τον gay που βαφόταν μπλε τον έκανε φέτες ο Μακρυπόδαρος μουαχαχαχαχχααχα). Ναι δε θίγομαι για τη τιμή της βασίλισσας αλλά νομίζω ότι αυτό θα πρόσθεται κάτι παραπάνω στη δυνατότητα κατανοήσης της ταινίας. Και πάλι να το τονίσω για μερίκους κατοίκους της (όχι και τόσο) ευρύτερης περιοχής της Πεντέλης ότι δεν κόπτομαι για την ιστορική αλήθεια αλλά για κάτι που νομίζω ότι κάτι θα έδινε στην ταινία.

Αλλά ναι ρε πούστη μου κάπως μου φάνηκε ότι δεν άκουσα το Μολών Λαβέ.....

Δημοσ.

Δεν με ενθουσιασε η ταινια για τον ντορο που εγινε βασικα δεν μ'αρεσει αυτο το στυλ σκηνοθεσιας-στουντιο που θυμιζει sin city.Δεν εχει αληθοφανεια η ταινια ουτε θα την ελεγα "ιστορικη"

δεν ενιωσα καμια περηφανεια οπως λεγαν και λεγαν αφου μου εμοιαζε σαν καρτουν

σιγουρα ηταν καλυτερη απο τις μουφες "troy" και τον μ.αλεξανδρο

αυτο που με χαλασε ηταν οι κραυγες αλλα κανιβαλων των σπαρτιατων "ΑΟΥ" "ΑΟΥ" τι ειναι αυτα ρε??ελεος!!!και οι "Αρκαδες"που δεν μοιαζαν για ελληνες αλλα με τον κοναν τον βαρβαρο περισσοτερο

παντως στο τελος συγκινηθηκα ενα δακρυ κυλισε:oops: !

επισης στο τελειωμα σου δινει την εντυπωση οτι θα ακουλουθησει και σικουελ στην ταινια!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...