Προς το περιεχόμενο

300

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

einai r5 dvd, tou lipei ligo to de-interlacing.....alla vlepete efxarista.

ego pantos tha tin do prota cinema kai meta spiti se 720p otan me to kalo vgei.

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπότιτλοι βγήκαν και από την apsu team.

Φίλε μου tοufa, την έχω δει δυο φορές σινεμά, δεν θα με χάλαγε να την είχα σε αξιόλογη ποιότητα τώρα!

Δημοσ.

Καλά ρε αδελφέ...την είδες μία φορά και δεν κατόρθωσες να βγάλεις συμπέρασμα από μόνος σου αν αξίζει ή όχι;

Τελικά δεν πλήττω ποτέ με όσα διαβάζω...

Δημοσ.
Παιδιά αξίζει να πάω να την δω δεύτερη φορά?

To καλύτερο... Μεγάλε έγραψες! Πάνω που είχα αρχίσει να το βαριέμαι το θέμα... :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπον παιδες η ταινια m@mei , μου αρεσε πολυ ,τωρα αν ειναι 100% σωστα ιστορικη μην το ψαχνετε, ειναι μια ωραια ταινια δρασης βασισμενη σε comic οποτε τα τερατα , ιστορικες ανακριβειες κτλ δεν πρεπει να μας κανουν αρνητικους.

Σημασια εχει οτι κατα το μεγαλυτερο μερος ειναι σωστη απο ιστορικης πλευρας (αν και οχι 100%, αλλα δεν πειραζει δεν ειναι ιστορικη ταινια ή ντοκιμονταιρ)

Οτι ειναι ενα θεμα οικειο στους ελληνες οποτε +1 και επισης εχει πολυ καλα εφφε (στυλ matrix αλλα και στοιχεια απο lord of the rings) και γενικα θα αρεσει πολυ στους φαν του ειδους.

Την βρηκα (πρεπει να ειναι dvd-rip, εχει κ dolby ηχο ) οποτε θα την δω αρκετες φορες μεχρι να την χορτασω.

Δημοσ.

ολα καλα,αλλα δεν πειραξε κανενα σας που ανεφερε τους αθηναιους ως''παιδεραστες''..?????

προσωπικα παντως εμενα δεν με χαλασε καθολου αφου δεν ειμαι αθηναιος.

την ταινια θα την χαρακτηριζα μαλλον ως ευκολη και ενδιαφερουσα ελαφρια ταινια με λιγη δοση ιστοριας....

Δημοσ.
Παιδιά αξίζει να πάω να την δω δεύτερη φορά?

Δεν διάβασα το υπόλοιπο thread, με λίνκαραν κατευθείαν εδώ, είτε κάνεις πλάκα είτε όχι παίζει να είναι το καλύτερο ποστ που έχω διαβάσει ποτέ σε φόρουμ.

Δημοσ.

Sto interview tou Leo pou diavasa eipe oti to eipe auto giati apla to ufos tou Leo itan panta arnitiko kai oti kai na tou elegan tha "antimilouse". Apo ta alla pou thimame pou eipe einai oti to mono pou den tou arese stin tenia einai oti petousan ta pedia...i 2 fora pou tin eida mou fanike polu makri,dld perase polu euxarista o xronos...to screener einai TS...se 1-2 vdomades tha vgei polu kalo screener...entometaksi pios einai apo tin Sparti na mas pei ti leei i ekthesi tou Miller?

Δημοσ.
ολα καλα,αλλα δεν πειραξε κανενα σας που ανεφερε τους αθηναιους ως''παιδεραστες''..?????

Eίναι πολιτική μου (μας ελπίζω) να μήν "μασάω" ότι μου πασάρει η υποκουλτούρα των αποίκων απο την απέναντι μεριά του Ατλαντικού.

προσωπικα παντως εμενα δεν με χαλασε καθολου αφου δεν ειμαι αθηναιος.

Προσωπικά ούτε εμένα με απασχολεί και ας είμαι "Αθηναίος".Αφού εσύ δέν είσαι απο την "Σέχτα" μας, όπως δηλώεις, θα μπορούσες και να μήν το αναφέρεις.8-)

Δημοσ.
to mono pou den tou arese stin tenia einai oti petousan ta pedia..

Ξέρεις πόση λιγότερη επιτήρηση θα απαιτούσε το forum αν αυτό γινόταν και σε 5χρονα ε.

Δημοσ.

Κατηγόρησαν οι σπαρτιάτες τους αθηναίους για παιδεραστία; Χαχαχα :P

Και όχι ρε συ δεν είναι θέσφατο υποκουλτούρας , έπεφτε πολύ κρέας τότε , ωστόσο μην το λέμε σήμερα αυτό τότε είχε άλλη έννοια ντε! Και μετά μας λένε μην ταυτίζετε τις εποχές ! Να δεχτούμε όπως μας λέει και ο μιλερ οτι έίναι ήρωες , σσσσσστττ μην πεις πουθενά όμως οτι ήταν πισογλέντιδες παρα μόνο οι αθηναίοι Θα πέσει η υπόληψη τους ! :P :p

Δημοσ.

Boylovers έλεγε στη ταινία,μήπως το μεταφράζετε λάθος;Τα αγγλικά μου είναι φτωχά, αλλά νομίζω οτι έχει να κάνει με το φύλο και όχι με την ηλικία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...