Προς το περιεχόμενο

300

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενταξει οταν τοσες μα τοσες φορες λες και ξαναλες οτι δεν προκειται για ταινια που βασιζεται στην μαχη των Θερμοπυλων, αλλα ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ σε κομικς που εχει ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ απο την μαχη των Θερμοπυλων και υπαρχουν ατομα που ακομα πιπιλανε την ιδια ιστορια ενα μονο πραγμα μπορει να σημαινει: Οτι δεν εχουν τιποτα αλλο καλυτερο να κανουν και αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος να τους δωσει καποιος σημασια. End of story. Σταματαω να κοιταω το συγκεκριμενο θεμα γιατι αντι να διαβαζω ωριμες κριτικες και σωστες γνωμες βλεπω γκρινια, ψευτοεθνικισμο και θεωριες συνομοσιας.

pes ta re palikari. kai ego mia apo ta idia. eida tin tainia, mou arese, goustara kai ta comic tou miller pou eixa diavasei pio palia kai leo as mpoume na kanoume kamia kouventoula. egrapsa 1-2 post kai meta oloi krazontan kai xenerosa kai apla koitao pou kai pou to topic, mpas kai pei kanenas kati sovaro.

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω δεν θα ασχοληθω με την ιστορια γιατι δεν νομιζω πως η ταινια αντιπροσοπευει την ιστορια.Απλα θελω να πω πως η ταινια με ξενερωσε αφανταστα στο τελος.Απλα δεν ειναι τελος αυτο για μια τετοια ταινια.Εκει που περιμενα να κανουμε κιμα τους περσες τελειωσε και ξενερωσα.

Δημοσ.

ντάξει στο τέλος δεν είχε νοημα να δείξει ακόμα μια μάχη .

μου θύμησε λίγο Braveheart το τέλος πάντως

Δημοσ.

Ε, εντάξει, στο τέλος ήθελαν να υπερισχύσει το μήνυμα ότι παρόλο που πέθαναν (για την πατρίδα κ.λπ.κ.λπ) , δεν ηττήθηκαν ουσιαστικά

Δημοσ.

ελεος με αυτά που ακουμε. Οποιος θέλει την πραγματική ιστορία ας διαβάσει βιβλία. Και πάλι απο πια πλευρά έχει γραφτεί; Εχω βαρεθεί τόσα χρόνια να κρίνουν ένα εργο με βαση αν απεδωσαν σωστα την ιστορία. Ο σκηνοθέτης δεν ειναι ιστορικός. Χρησιμοποιεί μια ιστορία ως αλλοθι και την πλάθει με βαση την δικη του φαντασία. Οι κριτικοί (της πλάκας) δεν μπορεσαν ποτε να ξεχωρήσουν την βουρτσα απο την... οδοντόκρεμα.

Την ταινία την είδα και ειναι καταπληκτική. Δεν την κρίνω ιστορικά και δεν πρέπει. Εχει παρει την βάση της ιστορίας και έχει κανει τα δικά του παιχνίδια. Πολυ καλή μεταφορά του κομικ. Μπραβο για την δουλεια τους.

Δημοσ.

Ελεος ρε παιδια.Λες και πηραν τη ταινια και την εκαναν βιβλιο ιστοριας στο λυκειο κανετε μερικοι.Αν ειναι δυνατον....

Δημοσ.

Κάτι τέτοιες ταινίες προσφέρονται στους απανταχού προοδευτικούς για να κάνουν τους κήρυκες περί της ειρήνης της ισότητας όλων των φυλών, της χειραφέτησης των γυναικών, της προστασίας του περιβάλοντος, και βεβαίως-βεβαίως κατά του ναζισμού,όπως έκανε χθες βράδυ στον θέμο ο γνωστός γελοίος κριτικός. :confused:

ΡΕ καραγκιόζη, ακόμα και αν οι παραγωγοί είχαν στο μυαλό τους να μειώσουν το Ιράν και να δείξουν τον πολεμοχαρή του(τον ποιόν; )προσανατολισμό,ως Ελληνας έπρεπε να αισθάνεσε υπερήφανος και κολακευμένος όπως σίγουρα ένιωσαν όλοι οι(σύγχρονοι)Σπαρτιάτες.

άντε πήγαινε στην Κούβα αγκαζέ με την αλέκα να κλάψετε στην κηδεία του <<επαναστάτη>> Κάστρο.

Δημοσ.

Παιδιά, απλά ενημερωτικά, η Ποσειδώνια έκδοση είναι screener;

Είδα το sample και έτσι φαίνεται...Για μένα στον δρόμο είναι αλλά διαβάζω διάφορα...

Δημοσ.

Από ήχο πολύ καλή απλά δεν ξέρω ρε παιδί μου.Η cam σκούρα , η ts είχε μια φωτεινότητα προς το κίτρινο, αυτή ψιλοσκούρα αλλά μάλλον θα την προτιμήσω και εγώ.Αντε να βγουν και οι υπότιτλοι...

• Members
Δημοσ.

ΑΠό ότι διαβάζω πάντως πρέπει να είναι η καλύτερη έκδοση μέχρι στιγμής. Υποτιτλοι από ότι βλέπω έχουν ήδη βγει: http://www.insomnia.gr/vb3/search_subtitles.php?search=300

Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού λόγω διαφορετικής έκδοσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...