guido Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 o ωκεανός άδειασε...ο chuck norris ξεδίψασε /end of offtopic
DhZou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. Ever!
Freakster Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 -Oι 300 εχασαν τελικα.. -Φυσικα, αφου ο Τσακ ηταν απασχολημενος με τη Μαντισσα...
lefterhs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Οριστε μια αναπαρασταση του Λεωνιδα και των λογαδων του στις Θερμοπυλες. Ο βασιλιας ειχε εγκαρσιο λοφιο στο κρανος του και ηταν ο μονος που εφερε το ηλιακο συμβολο στην ασπιδα. Το "Λ¨που παρουσιαζεται στις ασπιδες στην ταινια, εμφανιστηκε αρκετα αργοτερα το 424μχ, οταν ο Βρασιδας στρατολογησε για πρωτη φορα ειλωτες λογω της λειψανδριας των Ομοιων. Το "Λ" συμβολιζε οτι πλεον ο μονος κυριος τους ηταν η πολιτεια της Λακεδαιμονος. Λογω της επιτυχημενης δρασης τους επιστρεφουν ως "νεοδαμωδεις" με πληρη πολιτικα δικαιωματα.
tonypapadovic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Πάντως έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα από ταινία, ακόμη μεγαλύτερο δηλαδή και από αυτό της Πολίτικης Κουζίνας...
Lemuria Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ειδα και γωτην ταινια και χαρηκα γιατι τουλαχιστον ιστορικα ηταν αληθινα τα οσα ειπωθηκαν....οχι σαν τα χαλια της Τροιας και Του Αλεξανδρου....Μ' αρεσε επισης η αγγλικη πορφορα των Σπαρτιατων και η Αμερικανικη των Περσων....φανταζομαι το παρατηρησατε ετσι? Οσον αφορα οσους κριτικους του εχουν δωσει λιγο ειναι φυσικο ενα εργο με τοσο περιεργη σκηνοθεσια να δεχτει ακραιες κριτικες...αλλοι το θεωρουν τελειο αλλοι μετριοτατο....εγω προσωπικα και μονο που ξερω οτι αυτην την ταινια θα την παιξουν στην Τουρκια,,,φουσκωνει το παντελονι μου.....αν και θα ημουν ολυ περιεργος να ακουσω τι θα λενε Τουρκοι κριτες....και θα μου πειτε τι σχεση εχουν οι Περσες με τους Τουρκους....ενταξει στην ιδια περιοχη πανω κατω εζησαν ενα διαστημα....μπορουν να τους θεωρουν και προγονους....αλλωστε εκεινη την περιοδο ολη η Ασια ηταν κατω απο την Περσικη κυριαρχια.... Με παυλωσε πολυ που εδειξε την μαχη των Πλαταιων στο τελος.... μου αρεσε επισης αυτο που ειπε ..οτι ''σημερα σωζουμε τον κοσμο απο την τυραννια'' γιατι ουσιαστικα ετσι ηταν τοτε....ηταν η πρωτη ταινια μετα απο καιρο που την ειδα και συγκινηθηκα που ειμαι ελληνας αν και ως αθηναιος δεν ειχα και την τιμητικη μου στο εργο..... Τι με χαλασε? Μια μικρη ιστορικη ανακριβεια το οτι δηλ αποχωρισαν οι αρκαδες και οι Θεσπιεις στη μαχη....Οσοι γνωριζουν ξερουν οτι δεν αποχωρισαν ο Λεωνιδας τους ζητησε να φυγουν και με χαλασε και το οτι οι Σπαρτιατες δεν φορουσαν την βαρια πανοπλοια που κανονικα ειχαν αλλα μια πολυ ελαφρια αν αι ατρωτη.... Μ' αρεσε το μυθικο στοιχειο που μπηκε με τους ελεφαντες και τα τερατα....αυτα....εσεις τι αλλο λετε? Οσοι την ειδατε?
morpheas2 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Φιλε μου εχω δει και εγω την ταινια... και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ σε ολα οσα ειπες!!! Στο μονο που δεν συμφωνω,ειναι το οτι οι σπαρτιατες ειχαν βαρια πανοπλια.. Εγω απο οσο γνωριχω,ειναι το οτι οι σπαρτιατες πολεμουσαν παντα με ελαφριες πανοπλιες.Μπορει να κανω και λαθος... αλλα απο οσο θυμαμαι, νομιζω πως ετσι ειναι.
tonypapadovic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Φίλε morphea φορούσαν πανοπλία βάρους τουλάχιστον 50 κιλών!
DhZou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 με χαλασε και το οτι οι Σπαρτιατες δεν φορουσαν την βαρια πανοπλοια που κανονικα ειχαν αλλα μια πολυ ελαφρια αν αι ατρωτη.... Στο μονο που δεν συμφωνω,ειναι το οτι οι σπαρτιατες ειχαν βαρια πανοπλια.. Εγω απο οσο γνωριχω,ειναι το οτι οι σπαρτιατες πολεμουσαν παντα με ελαφριες πανοπλιες.Μπορει να κανω και λαθος... αλλα απο οσο θυμαμαι, νομιζω πως ετσι ειναι. Φίλε morphea φορούσαν πανοπλία βάρους τουλάχιστον 50 κιλών! Ζούσατε τότε και ξέρετε;;;
The_Judas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Είχαν πανοπλία 27Kg για την ακρίβεια... αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια! Και φυσικά δεν αποχώρησαν οι Θεσπιείς από την μάχη, αυτή είναι η μοναδική σημαντική παραφωνία.
laantonios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 και για ακόμη μια φορά ο νόμος 2121/93 περι πνευματικής ιδιοκτησίας στην αρχή αξιοπρόσεκτος...
Axelfc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Ειδα και γωτην ταινια και χαρηκα γιατι τουλαχιστον ιστορικα ηταν αληθινα τα οσα ειπωθηκαν.... Δε νομιζω πως ηταν ακριβως ιστορικα τα οσα ειπωθηκαν. Ο Εφιαλτης ουτε Σπαρτιατης ηταν, ουτε μιλησε με το Λεωνιδα και ο τελευταιος τον εδιωξε. Στη θαλλασα οι θηβαιοι ηταν αυτοι που εριξαν τους Περσες. Ο Λεωνιδας δεν ηταν ο τελευταιος που εμεινε ζωντανος, ουτε προσπαθησε να σκοτωσει τον Ξερξη. Αντιθετα σκοτωθηκε οταν ειχαν περικυκλωθει οι Σπαρτιατες και εγινε σκληρη μαχη για να κρατησουν οι Σπαρτιατες το νεκρο σωμα του και να μην το παρουν οι Περσες. Ενδιαφερον θα ηταν να παρουσιαζοταν και ο χρησμος που ειχε δωθει στο Λεωνιδα. "Η η Σπαρτη θα επρεπε να χαθει η ενας βασιλιας της" Επισης ο Ξερξης ειχε καθυστερησει την επιθεση γιατι πιστευε οτι θα τρεποταν σε φυγει οι Ελληνες βλεποντας το μεγεθος του στρατου του. Του εκανε εντυπωση το γεγονος οτι οι Σπαρτιατες πλενονταν και χτενιζαν τα μαλλια τους πριν απο τη μαχη και γι'αυτο ρωτησε το Δημαρατο γιατι το κανουν αυτο. Οταν εμαθαν οτι τους περικυκλωνουν εμειναν οι 300 Σπαρτιατες με 700 θεσπιεις. Τελικα επιτεθηκε την πεμπτη μερα. Αυτα μου ερχονται τωρα. Αλλα οκ ειπαμε δεν ειναι ντοκιμαντερ. Μεταφορα κομικ ειναι. Και σε μενα αρεσε πολυ η ταινια!
Freddie Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 @freddie πάντως o chuck τους είχε και τους 300 άνετα ... Όχι μόνο τους 300 αλλά και όλη την πλάση!!! Γιατί έχει απλά 2 modes. Walk & Kill!!!!: Όταν την είδα την σελίδα με την facts απλά καταστράφηκα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.