antreas18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Egw apogoiteutika ligo aptin tainia...perimena polu kaluteres tis maxes.Se genikes grammes pantos itan kaloutsiko
theoritikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Αλήθεια οι Σπαρτιάτες πως θα αισθάνονται μετά την θέαση της ταινίας; Την ταινία την είδα με Σπαρτιάτες φίλους μου πριν λίγο στο village του Παγκρατίου. Νόμιζα πως θα τα κάνουν λίμπα στην αίθουσα από τα νεύρα τους, αλλά τελικά έγινε το τελείως αντίθετο! Ενθουσιάστηκαν! Δεν ξέρω αν το έμαθες, αλλά η επίσημη προβολή της ταινίας έγινε στην Σπάρτη με δωρεάν είσοδο. Πληροφορήθηκα πως η δήμαρχος της πόλης ήταν πολύ χαρούμενος με την ταινία, λέγοντας πως είναι δωρεάν διαφήμιση για την πόλη τους! Για το ιστορικό κομμάτι, αν δείτε το imdb, λέει πως ο miller δεν ήθελε να φτίαξει μια ιστορική ταινιά, αλλά μια ταινία που να έχει στοιχεία απο το κόμικ. Τα λίγα στοιχεία που έβαλε, τα έβαλε για να τραβήξει mainstream κοινό. Εμένα πάντως η ταινία μου έδωσε την αίσθηση πως έγινε rip off απο το Lord of The Rings στις μάχες και σε κάποια τέρατα, αλλά καλό rip off.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μα γιατί να τα κάναν λίμπα από τα νεύρα τους; Δεν πρόσβαλε τους Σπαρτιάτες η ταινία,κάθε άλλο.
darknemus01 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μόλις την είδα και εγώ, δεν με απογοήτευσε και θεωρώ οτι ο τρόπος που τελειώνει η ταινία είναι ύμνος για την Ελλάδα...και κάτι άλλο ποσο ηλίθιοι μπορει να είναι μερικοί Έλληνες κριτικοί κ μιλανε τόσο απαξιωτικά γι αυτήν?Είναι απο τισ λίγες ταίνιες απο Αμερικάνους που σε κάνουν οντως να αισθάνεσαι "καλα" που είσαι Έλληνας(δεν πιστεύω οτι αν την γύριζε Έλληνας θα το πετυχαίνε περισσότερο αυτό)
Lighter122 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 polu kali, tha tin xanaevlepa se dvd aneta.. asxeto alla i prwti provoli mallon egine stis filipines kai oxi stin ellada http://www.imdb.com/title/tt0416449/releaseinfo ^^ thx to the_end
Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Πριν κάνω ένα ακόμα σχόλιο ρε σεις να πω οτι η ταίνια μου άρεσε, Βλέπω την εξής αντίφαση σε σχόλια θεατών όχι μόνο από το φόρουμ για την ιστορικότητα-"είναι κομικ" κτλ Οι θεατές αυτοί νιώθουν εθνική περηφάνια η οποία ήταν έκδηλη στις αίθουσες και έξω από αυτές, πάντα με αφορμή την ταινία , την ίδια στιγμή που δεν έχει σημασία για αυτούς η ιστορικότητα της επειδή είναι κομικ. Δηλαδή πόσα απίστευτα βλακώδες είναι αυτό; ΠΟΣΟ; Επίσης από τις ποιο ανόητες διατυπώσεις που έχω διαβάσει είναι η εξής, ο μιλερ δεν ήθελε να αποδώσει την ιστορία αλλά βασίστηκε στο κομικ! . . και βέβαια για να δημιουργήσει το κόμικ , που βασίστηκε ; Στην καύλα του ! Χάνω κάτι ; Το κόμικ , για να μάθω και γω ,τι αντιπροσοπεύει σαν μορφή τέχνης, δεν κρύβει άποψη πολιτική ;
Lighter122 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 i texni den einai anagi na exei politikes proektaseis... asxeto...mono egw akousa : Thiθ iθ Θparta.... :mrgreen:
Sellers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Καλούτσικη... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκανε τόσο σάλο.
Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 i texni den einai anagi na exei politikes proektaseis...asxeto...mono egw akousa : Thiθ iθ Θparta.... :mrgreen: δεν εννοώ ρουσφετολογηματα πάσης φύσεως ...
zenso Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκανε τόσο σάλο. Και γω πιστευω πως η ταινια - η οποια μ'αρεσε πολυ (ομολογω ομως οτι πιστευω πιο πολυ στο sin city 2),δεν ηταν ανταξια του σαλου που δημιουργησε.Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα βλεπω τοση διαφημηση και διαδοση ταινιας μεσω νετ,και φαινεται οτι λειτουργει περιφημα! Αυτο που μου'κανε εντυπωση παντως ειναι οτι στη λοκαλ-ησυχη,ευτυχως αιθουσα που πηγα ειδα καμποσα πιτσικιρικια κατω των δεκα (!) με τους γονεις τους. Φανταζομαι ομως οτι κατι τετοιο ειναι συνηθισμενο πλεον :-?
darknemus01 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Η ουσία είναι μία,κανείς δεν ειπε οτι η ταινία ηταν κάποιο αριστουργημα αλλα για το είδος της και το εξηγώ σε θέμα απόδοσης ενός κόμικ αλλά και απο το θέμα μιας διαφορετικής αισθητικής η ταινία τα σπάει απλά. Δεν θεωρώ οτι η συγκεκριμένη ταινία πάντως αφορά τόσο ευρύ κοινό που πήγαν να την δούν(οι οποίοι πήγαν λόγω του θέματος) Οσο για κάποιον που είπε οτι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που πολλοί αισθάνθηκαν υπερήφανοι...δλδ κάτσε ρε φίλε επειδη αναφέρεται σε κόμικ αποκλείει την πιθανότητα να δημιουργεί τέτοια αισθήματα? Αnyway το 300 δεν χρειαζόνταν διαφήμιση ούτε κ τόσα πολλά εισητήρια για να θεωρείται μια απο τις ξεχωριστές οπτικά και αισθητικά ταινίες που έχω δεί
adgpk Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Και γω πιστευω πως η ταινια - η οποια μ'αρεσε πολυ (ομολογω ομως οτι πιστευω πιο πολυ στο sin city 2),δεν ηταν ανταξια του σαλου που δημιουργησε.Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα βλεπω τοση διαφημηση και διαδοση ταινιας μεσω νετ,και φαινεται οτι λειτουργει περιφημα! Και γω μολις σημερα την ειδα σε ενα συνοικιακο σινεμα ευτυχως χωρις πολυ φασαρια, και σε μενα επεσαν (κλασσικα) χειροκροτηματα αλλα ενταξει η ταινια ηταν οτι εγω περιμενα...Ειχε δραση πολλα εφε,αγωνια και ενταση και ειδικοτερα προς το τελος ηταν απιστευτη!!!Εγω παρολαυτα πιστευω κατα τη γνωμη μου οτι η διαφημιση που εγινε αντικατοπτριζει σε μεγαλο βαθμο το τι θα βλεπαμε στην ταινια και εμενα μ' αφησε αρκετα ευχαριστημενο! Αλλα γνωμες ειναι αυτες (και σιγουρα εχει πεσει παρα πολυ διαφημιση!!!) Την ξαναβλεπα ευκολα8-)
The_player Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Καταρχην η ταινια για μενα ειναι για παιδια πανω απο 15 χρονων.Εντελως απαραδεκτο που δεν το εφαρμοσαν αυτο.Εχει μερικες σκηνες σκληρες και εγω το παιδι μου δεν θα το πηγαινα....Αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο... Με ικανοποιησε σε μεγαλο βαθμο.Πιστευω βεβαια οτι μας ικανοποιησε και για το γεγονος οτι μας εξυψωνει ως εθνος...κτλ..... Πολυ καλη αναπαρασταση της μαχης αλλα και της τοποθεσιας....(Οσοι εχουν περασει απο τα στενα ξερουν). Θα ηθελα να ειχαν προσθεσει περισσοτερα ιστορικα στοιχεια (αν και καποια που εχουν προσθεσει ειναι σωστα) ....και να ειχαν αποφυγει λιγο τα τερατα (τα οποια ποτε φυσικα δεν υπηρχαν...)....Κομικ βεβαια μετεφερε ο ανθρωπος ....οποτε... Τελος πιστευω οτι πρεπει να το δειτε στο σινεμα γιατι τα εφε....εκει μονο μπορεις να τα δεις...σωστα.
GREGKERKYRA Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Την είδα και εγώ χθες... 8/10 θα της έβαζα... Αν σκεφτούμε ότι βασήστικε σε κομικ που έχει βγεί την θεωρώ πολύ καλή... Αν τώρα την βάλουμε κάτω και την αναλύσουμε με την ιστορία υπάρχουν κάποια "λαθάκια"... Συνιστώ να πάτε να την δείτε... Ίσως η καλύτερη ταινία που αφορά την Ελλάδα και δεν την έκανα μπάχαλο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 και να ειχαν αποφυγει λιγο τα τερατα (τα οποια ποτε φυσικα δεν υπηρχαν...)....Κομικ βεβαια μετεφερε ο ανθρωπος ....οποτε... Κι όμως αν δεν κάνω λάθος, μερικά από τα πολύ περίεργα τέρατα, δεν ήταν ούτε στο κόμικ. Πως τους ήρθε πχ. να βάλουν εκείνο το καβουρόχερο (που είναι και στο τρέηλερ, δαγκάνες ή λεπίδες που είχε για χέρια, δεν πολυπρόσεξα), δεν ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.