Προς το περιεχόμενο

300

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
μας κολάκευε σαν λαό αρκετά.

Θυμήθηκα το άλλο που δεν μου άρεσε

"The Athenians? Those boy lovers" όπως στο κόμικ.

Χμ...όρεξη έχουμε οι ξένοι να μας την λένε μετά επειδή το άκουσαν στους 300. :P

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα ήταν όμως ακόμα πιο ωραία εαν μιλούσαν στα αρχαία Ελληνικά.

Aν δε μιλουσε κανεις κατα τη διαρκεια της ταινιας θα ηταν καλυτερα :evil:

ΓΜΤ και μεταμεσονυχτια κυκλοφορουν τα βλαμμενα;

Δημοσ.

Παιδια η ταινια ηταν οντως παρα πολυ καλη και ο λεωναϊντας κορυφαιος (αν και θα ηθελα να τον αναφερουν λεωνιδα).Η μονη ενσταση που εχω ειναι οτι 2-3 ατακες οπως το "μολων λαβε", το "ή ταν ή επι τας" και τις Θερμοπυλες (ακου εκει hot gates ακομα γελαω) θα μπορουσαν να τις αναφερουν στα ελληνικα (αν και ειμαι σιγουρος οτι αν το εκαναν σημερα θα σχολιαζαμε την προφορα τους).παντως οσοι δεν την εχετε δει μην τη χασετε.

Δημοσ.
pisteuw pws gia prwth fora oi amerikanoi den geliopihsan thn elinhkh istoria

px:megas alexandros kai troia.

Ακριβώς!!

Είχε μερικές ανακρίβειες όμως... αλλά η ταινία βασίζεται σε comic το οποίο βασίζεται στην ελληνική ιστορία... οπότε κάπως δικαιολογείται

Δημοσ.

Παίδες αν δεν καταλάβουμε ότι το έργο είναι βασισμένο σε κομικ τότε πολλά μπορούμε να πούμε. Πάντως σίγουρα δεν βεβηλώθηκε η ελληνική ιστορία όπως έχει γίνει παλιότερα. βλ. Τροία.

Δημοσ.
Η Τροία ήταν απλή συνωνυμία. Οποιαδήποτε ομοιώτης με πρόσωπα και μέρη σ'εκείνη την ταινία, δεν ήταν σκόπιμη. :mrgreen:

uperboles....

Δημοσ.
Πάντως σίγουρα δεν βεβηλώθηκε η ελληνική ιστορία όπως έχει γίνει παλιότερα. βλ. Τροία.

+1. Πάντως και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία... Αξίζει παιδιά να πάτε να την δείτε.

Δημοσ.
Παίδες αν δεν καταλάβουμε ότι το έργο είναι βασισμένο σε κομικ τότε πολλά μπορούμε να πούμε. Πάντως σίγουρα δεν βεβηλώθηκε η ελληνική ιστορία όπως έχει γίνει παλιότερα. βλ. Τροία.

Ego thn teleytea fora pou koitaksa ena biblio gia thn troia meta pou eixa dei thn teneia den to brika bebilomeno pantos

Δημοσ.

Ρητορικό το ερώτημα, αλλά δε βαριέσαι:

Σκεπτόμενος φωναχτά, αναρωτιέμαι πόσοι πραγματικά θα χρησιμοποιούσαν την δικαιολογία πως βασίζεται σε κόμικ, αν ο Μίλερ είχε φροντίσει να παρουσιάσει τους 300 ως κουνηστούς που το κάνουν με τους Πέρσες και πεθαίνουν από τους πολλούς οργασμούς, σε μια δική του αυστηρά προσωπική εκδοχή της ιστορίας.

Μην παρεξηγηθώ...γουστάρω με τρέλα την ταινία κι ουδόλως με χαλάνε οι ανακρίβειες. Δεν πιστεύω όμως πως το άλλοθι της "διασκευής" θα ικανοποιούσε και τόσους, αν δε μας παρουσίαζε σαν Υπερανθρώπους.

Δημοσ.

Ναι ρε συ, θα μας χαλούσε. Γιατί τι συγκεκριμένο γεγονός προσεγγίζει όντως το ιδεατό. Ενώ το άλλο θα ήταν βεβήλωση νεκρών αν το καλοσκεφτείς.

Δηλαδή δεν πρέπει να μας χαλάει κάτι τέτοιο.

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...