Προς το περιεχόμενο

300

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χειροτερο στο σινεμα ειναι να υπαρχουν καποιοι π@π@ρες να σου σπρωχνουν το καθισμα απο πισω.Εκει αρχιζουν τα βρισιδια πραγματικα.Πιθανοτατα θα παω να δω το 300 αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα το ευχαριστηθω λογω καποιων ηλιθιων.Τις τελευταιες 4-5 φορες αυτο παθαινω και ολο λεω να μην ξαναπατησω αλλα...

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
βασικα κανενα πρισμα δεν θα δεις. το κομικ ειναι καθαρα βια αιμα, και εσωτερικος μονολογος του λεωνιδα.

. . . μου αρέσουν τα αίματα δεν λέω :) όπως και τα κόμικς , διάβαζα μικρός, επίσης βρίσκω θαυμάσια την sequel X-Men . . .εκείνο που από την δική μου πλευρά φοβάμαι πως θα με απογοητεύσει είναι η έλλειψη μιας πιο σφαιρικής εικόνας για Σπάρτη την εποχή εκείνη και για τις Θερμοπύλες. Ξεσ ..Σπαρτιατική Γερουσία , γιατί πήγαν μόνο 300 ( + τους είλωτες , θεσπιείς κτλ κτλ ) , και γενικά πως θα ανέλυε περιεκτικά βέβαια αυτήν την παρανοϊκή στάση των πολεμιστών. . .

Θα προτιμούσα την μεταφορά των πυλών της φωτιάς καλύτερα , παρά το κομικ. Δεν ξέρω αν μετά τους 300 θα γίνει και η παραγωγή του clouney. Για να σου δώσω να καταλάβεις , μου μοιάζει σαν να παραλληλίζω με φόντο τον πόλεμο του Βιετνάμ για παράδειγμα, το πλατοόν με το ράμπο νούμερο δύο . . . :)

Δημοσ.

Ρε fidelio ΟΚ αν περιμένεις την οποιαδήποτε ταινία για να βγάλεις άκρη τι να πω...

Υπάρχουν διάφορες πηγές για να διαβάσεις τι ακριβώς παίχτηκε τότε....

ΥΓ: Που έχεις χαθεί εσύ ρε ψυχή;

Δημοσ.

καλά άκρη δεν περιμένω να βγάλω , θα πάρω και ένα μεγάλο ποπ κορν και θα αρράξω :P ,είπαμε θα παω να το δω . .

ps. Μαλακίες , δεν χάθηκα ακριβώς εδώ τριγυρω είμαι, απλά το ξύνω τελευταία - έχω τον χρόνο ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Το χειροτερο στο σινεμα ειναι να υπαρχουν καποιοι π@π@ρες να σου σπρωχνουν το καθισμα απο πισω.Εκει αρχιζουν τα βρισιδια πραγματικα.Πιθανοτατα θα παω να δω το 300 αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα το ευχαριστηθω λογω καποιων ηλιθιων.Τις τελευταιες 4-5 φορες αυτο παθαινω και ολο λεω να μην ξαναπατησω αλλα...

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα λέγεται: μεταμεσονύχτια προβολή! Εκεί είναι πιο ήσυχα μιας και τα παιδάκια με τις ορμονικές διαταραχές (έφηβοι), εκείνη την ώρα κοιμούνται! :mrgreen:

Δημοσ.
. . . μου αρέσουν τα αίματα δεν λέω :) όπως και τα κόμικς , διάβαζα μικρός, επίσης βρίσκω θαυμάσια την sequel X-Men . . .εκείνο που από την δική μου πλευρά φοβάμαι πως θα με απογοητεύσει είναι η έλλειψη μιας πιο σφαιρικής εικόνας για Σπάρτη την εποχή εκείνη και για τις Θερμοπύλες. Ξεσ ..Σπαρτιατική Γερουσία , γιατί πήγαν μόνο 300 ( + τους είλωτες , θεσπιείς κτλ κτλ ) , και γενικά πως θα ανέλυε περιεκτικά βέβαια αυτήν την παρανοϊκή στάση των πολεμιστών. . .

Θα προτιμούσα την μεταφορά των πυλών της φωτιάς καλύτερα , παρά το κομικ. Δεν ξέρω αν μετά τους 300 θα γίνει και η παραγωγή του clouney. Για να σου δώσω να καταλάβεις , μου μοιάζει σαν να παραλληλίζω με φόντο τον πόλεμο του Βιετνάμ για παράδειγμα, το πλατοόν με το ράμπο νούμερο δύο . . . :)

Fidelio ksereis th eine akribos ayto pou les? "thelo na do to star wars gia na do ti rouxa tha forame sto melon. bebea den mou aresoun oi teneies epistimonhkhs fantasias..."

E de ginete my friend. Esy den thes na deis mia teneia. thes na deis mia teneia sta metra sou. mporeis poly omorfa na agoraseis mia kamera kai na thn gyriseis. alla ayth h teneia den eine ayto pou les. eine toso diskolo na to katalaboun merikoi ayto? De mporeis na apeteis mia teneia h otidipote na eine opos to thes esy. Ayto eine douleia tou skhnotheth, na ekfrasei thn texnh tou opos theorei aytos sosto.

Δημοσ.
(...) Ayto eine douleia tou skhnotheth, na ekfrasei thn texnh tou opos theorei aytos sosto.

....το sin city μου κάθησε περίεργα οπτικά και δεν μπορώ να πω οτι πέρασα ασχημα. Περι ορέξως . . . αλλά πως να το κάνουμε σε μια ταινία τα πράγματα περιπλέκονται όταν αφορούν ένα ιστορικό γεγονός έστω και από σπόντα . . .εκτός και αν δεν μας ενδιαφέρει τι πραγματικά έγινε. Τότε οκ enjoy the movie. Αλλά κάτσε να την δούμε πρώτα . .. :)

Δημοσ.

?? gia na efxarisththi kapoios thn teneia prepei na mhn ton endiaferei h istoria? malista.. den iarxei periptosh diladi na thelei kapoios na dei thn teneia san anthropos xoris na perimenei tipota diko tou, apla na thelei kali skinothesia kai kalo senario kai taytoxrona na trelenete gia thn istoria? Poios sou eipe pos mia teneia exei skopo na mas mathi istoria?den eine ntokimanter. ektos kai an nomizeis pos ena erotiko komati exei skopo na mas mathi ti shmenei erotas kai ena kalo biblio ti simenei peripeteia h to oti ola ta proigoumena ean basizonte se allithina gegonota k den ta katagrafoun akribos xanoun thn aksia tous.. ti na pei kaneis.

To sin city eine bgalmeno apo komix. ean den sou aresoun ta komix tote den mporeis na katalabeis thn logikh ths. exeis lathos tropo na blepeis ths teneies. entelos omos, kai distixos den eise o monos

Δημοσ.

(σχεδόν) άσχετο post:

καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δε σκόπευα να postάρω στο συγκεκριμένο θέμα για τον πολύ απλό λόγο ότι αδιαφορώ για την ταινία.

αφορμή για το post είναι κάτι που κατά τύχη είδα στο imdb. λοιπόν, το "300" βρίσκεται ήδη στο top 250 του imdb. η απορία (ποια απορία δηλαδη, αφού ξέρω πώς ψηφίζουν οι περισσότεροι εκειμέσα) έγκειται στο πώς μια ταινία που δεν έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα έχει πάρει 6000+ ψήφους εκ των οποίων οι 5000 είναι 10/10 (στην τελευταία πρόταση, αντί για "απορία" βάλτε τη λέξη "τσαντίλα". ξέρω, κακώς ασχολούμαι, ειδικά αφού είπα ότι αδιαφορώ για την ταινία. πάντως το πρόβλημά μου δεν έχει σχέση αποκλειστικά με τους 300. όποια ταινία και να'ταν στην θέση της τα ίδια θα έλεγα. οπότε μην πέσετε να με φάτε γι'αυτό). πάντως, για να σας προλάβω κι εδώ, δε λέω ότι η ταινία θα'πρεπε να'χει 0 ψήφους (και καλά επειδή δεν έχει κάνει πρεμιέρα) ή ότι η συνολική βαθμολογία θα'πρεπε να'ναι πχ. 5/10 (αν και για να πω την αλήθεια πιο λογικό θα μου φαινόταν, με το σκεπτικό ότι οι περισσότεροι που την έχουν δει μέχρι τώρα -σε φεστιβάλ τουλάχιστον- μάλλον συγκαταλέγονται στις "λούγκρες", τους "κουλτουριάρηδες" ή τους "δήθεν" όπως αποκαλέσατε όσους δεν την εκθείασαν). ελπίζω να καταλάβατε πάνω κάτω τι θέλω να πω.

ο 2ος λόγος που γράφω τούτο το post προήλθε απ'το διάβασμα του συγκεκριμένου topic. σχεδόν όλοι όσοι έχετε γράψει ανυπομονείτε για την ταινία (αν κατάλαβα καλά, αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι είστε fan του comic του Miller). δε δημιουργήθηκαν (απ'όσο θυμάμαι) διαμάχες (πχ. αντίστοιχες του Rocky topic). παρ'όλα αυτά υπάρχει μια σχετική ένταση, η οποία σχετίζεται με κάποιες κριτικές που κυκλοφορούν σε εφημερίδες,περιοδικά ή sites. δικαιολογημένη η τσαντίλα σε κάποιες (όπου φαίνεται ότι ο συγραφέας δεν έχει δει την ταινία και ή αναπαράγει κριτικές άλλων ή κριτικές άλλων ταινιών τις προσαρμόζει στους 300 - και όπως και να'χει θάβει μια τανία που δεν έχει δει), αδικαιολόγητη σε κάποιες άλλες, γιατί πολύ απλά ο καθένας έχει τη γνώμη του. είτε biased είτε ξε-biased είναι η γνώμη του. την οποία -αρνητική στη συγκεκριμένη περίπτωση- γνώμη, ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι όποιος την έχει είναι "δήθεν",(ψευτο)"κουλτουριάρης" ή ότι άλλο γράφτηκε. σε γενικές γραμμές δηλαδή, μου φαίνεται ότι τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας. δεν υπήρξε κάποιος που να προκάλεσε με κάτι που είπε σε αυτό το topic, αλλά στο topic υπάρχει μια ένταση, εν πολλοίς αδικαιολόγητη και αχρείαστη. αφού εσείς έχετε ήδη σχηματίσει μια θετική προδιάθεση για την ταινία(για τους δικούς σας λόγους), για ποιο λόγο ασχολείστε με τους υπόλοιπους που έχουν αρνητική προδιάθεση ή γνώμη? θα ήταν σαν να έμπαινε κάποιος στο topic και να έλεγε πχ. "τι ποπκορνάκηδες που είστε που περιμένετε πώς και πώς την αμερικανιά". το topic θα γινόταν πεδίο μάχης.

τέσπα, αυτά τα πολλούτσικα και ευχαριστώ όποιον ξόδεψε λίγο χρόνο για να διαβάσει το post.

ps: το sin city το θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα ταινία. όχι κανα αριστούργημα μεν, πολύ ευχάριστο δε.

edit: χμμμ, σα να άρχισαν οι εντάσεις και μεταξύ όσων γράφουν στο topic...

Δημοσ.
?? gia na efxarisththi kapoios thn teneia prepei na mhn ton endiaferei h istoria? (...)

. . .μην το γενικεύεις , την δεδομένη στιγμή μπορεί να μην σε ενδιαφέρει η ιστορία. Δεν σημαίνει ότι δεν έχεις ψάξει για αυτήν. Μπορείς κάλλιστα να ξέρεις πολλά για τoυς Σπαρτιάτες , τους Αθηναίους κτλ ενώ ταυτόχρονα να διασκεδάζεις τρώγοντας ΠΟΠ ΚΟΡΝ βλέποντας μια αντίστοιχη ταινία Δεν σε κατηγόρησα ως ανιστόρητο ή όποιον άλλο γουστάρει το όλο concept.

Δημοσ.

pantos, for the record, stin ameriki exoune pathei plaka me tin tainia kai eidika me ton skotsezo...

ton eixe kalesmeno o jay leno tin paraskevi kai egine PANIKOS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...