momotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Οπως το πες..ΝΟΜΙΖΕΙΣ.. Προσωπικα τη βαζω στο divx player και τη βλεπω στη 40αρα στο σαλονι,σε πληροφορω 1000 φορες καλυτερα απο σινεμα. Ασε φιλε απο τοτε που βγηκαν οι πλασμα και το home theater δεν αξιζει μια το να πας και νακους τον καθε παπαρα διπλα σου,η να στηνεσαι στην ουρα,η να παλευεις να βγεις μετα. Αντε να βγει καμια καλη εκδοση screener να τη δουμε επιτελους..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Sumfono sto oti sto cinema yparxoun gelioi pou milan kai sta prizoun kai 1 akoma episis oti den mporeis na kapniseis...alla apo kei kai pera dld lol...ok kai go sto spiti tou adelfou mou tin vlepo se video provolea 1.5* 4 metra pani me 5.1 BW 200 + 1000 sub kai aragon enisxiti kai pro...e kai???Palu den sugrinete me kamia panagia eidika se fast paced movies...gia auto yparxoun kai oi prive sta village...get a grip...
1980 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 περα απο την γεναιοτητα και την παιδεια , τροπο ζωης κτλ. πιστευω οτι επαιζε και στο κεφαλι τους το οτι υπαρχει πιθανοτητα να μεινουν στην ιστορια και αυτο ικανοποιουσε τον ναρκισισμο τους. και εγω προσωπικα θα καθομουν μονο για το τελευταιο χωρις να εχω ουτε την παιδεια τους ουτε την γεναιοτητα τους. edit: οχι ρε παιδια να το κατεβασουμε και αυτο. αυτο θελει σινεμα επιβαλετε... και οποιος δεν γουσταρει τον καθε βλακα που μιλαει υπαρχουν και τα gold που ειναι πολυ ωραια εμπειρια γενικα. εχει κατι καναπεδες ......
momotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Καταρχας για να δεις ταινια σε σινεμα πρεπει να διαλεξεις καλη θεση καθοτι οι μπροστινες και οι πλαινες δε βολευουν.Επειτα η ποιοτητα εικονας σε πλασμα δε συγκρινεται με αυτη που βλεπεις στο σινεμα,χωρια πουχεις να κανεις με ενα σωρο διακοπες απροοπτες πανω πουχεις κολλησει στην ταινια. Τι να λεμε τωρα?Προσωπικα θεωρω γελοιο να στηνομαι μιση ωρα πριν και να κανω μιση ωρα μετα απο μια ταινια να τελειωσει. Βεβαια σε μια τετοια ταινια ειναι οτι χειροτερο να πας να τη δεις την πρωτη μερα προβολης γιατι ειναι σιγουρο οτι δε προκειται να την απολαυσεις. Αν ειναι να πας πρεπει να πας πολυ βραδυνες προβολες για να εχεις ηρεμια. Οσο για τα gold οντως ειναι η πιο σωστη λυση για αυτους που οντως πανε να απολαυσουν μια ταινια που περιμενουν.Αν και γενικως και παλι δε συγκρινεται η ποιοτητα ενος καλου home theatre και εκει. Τα movies ηταν καποτε must για τους σινεφιλ τοτε που δεν υπηρχε η καταλληλη τεχνολογια,σημερα ομως καποιος που την ψαχνει ξερει τι θα δει και που. Good luck σε οσους πανε με το μπουγιο στη πρεμιερα.
1980 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Καταρχας για να δεις ταινια σε σινεμα πρεπει να διαλεξεις καλη θεση καθοτι οι μπροστινες και οι πλαινες δε βολευουν.Επειτα η ποιοτητα εικονας σε πλασμα δε συγκρινεται με αυτη που βλεπεις στο σινεμα,χωρια πουχεις να κανεις με ενα σωρο διακοπες απροοπτες πανω πουχεις κολλησει στην ταινια.Τι να λεμε τωρα?Προσωπικα θεωρω γελοιο να στηνομαι μιση ωρα πριν και να κανω μιση ωρα μετα απο μια ταινια να τελειωσει. Βεβαια σε μια τετοια ταινια ειναι οτι χειροτερο να πας να τη δεις την πρωτη μερα προβολης γιατι ειναι σιγουρο οτι δε προκειται να την απολαυσεις. Αν ειναι να πας πρεπει να πας πολυ βραδυνες προβολες για να εχεις ηρεμια. Οσο για τα gold οντως ειναι η πιο σωστη λυση για αυτους που οντως πανε να απολαυσουν μια ταινια που περιμενουν.Αν και γενικως και παλι δε συγκρινεται η ποιοτητα ενος καλου home theatre και εκει. Τα movies ηταν καποτε must για τους σινεφιλ τοτε που δεν υπηρχε η καταλληλη τεχνολογια,σημερα ομως καποιος που την ψαχνει ξερει τι θα δει και που. Good luck σε οσους πανε με το μπουγιο στη πρεμιερα. χωρις παρεξηγηση αλλα μηπως εισαι υπερβολικος . χαλιεσε για βλακειες. και στην τελικη βγαινεις και βολτα ειναι ολο το πακετο που κανει ωραιο το σινεμα. τωρα το να καθεσε σπιτι και να βλεπεις ενα dιvx απο μια ταινια που σου αρεσει ξερω γω μου φαινετε καπως. απο ποτε εχεις να πας και ειδες διακοπες σε ταινια? αυτα δεν παιζουν πλεον. και για τις θεσεις πηγαινε σε σινεμα που εχει αριθμημενες και λυθηκε το προβλημα σου. και η ποιοτητα της πλασμα σου θα παει περιπατο με την κατεβασμενη ταινια.
momotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Ποιος χαλαστηκε ρε παληκαρι?Σεβαστη η αποψη σου αλλα δε συμφωνουμε. Επειτα αλλο η βολτα και αλλο το να δεις μια ταινια φιλε.Εγω τα ξεχωριζω,εσυ μπορεις να τα συνδιασεις. Εξαλλου τις ταινιες που τις βλεπω σπιτι τις βλεπω αλλες φορες μονος αλλες με παρεα,δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος καθε φορα. Πηγα στο βαβελ τελευταια φορα και το χειροτερο ηταν οτι πριν πεσουν οι τιτλοι τελους στην ταινια ειχαν ανοιξει τις πανω πορτες και φωτισε ολη η αιθουσα!Ολοι σηκωθηκαν αμεσως λες και τους ειπαν να φυγουν. Δε λεω μεγαλη ταινια,κουρασε αλλα εμενα μου αρεσε και ξενερωσα φιλε.Αν εσυ κατι τετοια τα γουσταρεις οπως θες. Μη πω για κινητα που ειτε χτυπανε,ειτε ταχουν στο αθορυβο και οταν χτυπανε ειναι σα φακος σε μια σκοτεινη αιθουσα.Ασε το καθε ενα που ερχεται η φευγει για οποιοδηποτε λογο στα μεσα της ταινιας και μεχρι να περασει απο τη σειρα κανει κανα 2λεπτο. Τι να σου πω ρε φιλε,θαυμαζω την υπομονη σου αν τα ανεχεσαι ολα αυτα. Επιμενω παντως οτι στη ποιοτητα της πλασμα δεν παιζει να δεις το ιδιο στην αιθουσα.Που να βγουν και τα bluray.. Τοτε να δω ποσοι θα πηγαινουν να βλεπουν ταινιες καθε βδομαδα.
1980 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Ποιος χαλαστηκε ρε παληκαρι?Σεβαστη η αποψη σου αλλα δε συμφωνουμε.Επειτα αλλο η βολτα και αλλο το να δεις μια ταινια φιλε.Εγω τα ξεχωριζω,εσυ μπορεις να τα συνδιασεις. Εξαλλου τις ταινιες που τις βλεπω σπιτι τις βλεπω αλλες φορες μονος αλλες με παρεα,δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος καθε φορα. Πηγα στο βαβελ τελευταια φορα και το χειροτερο ηταν οτι πριν πεσουν οι τιτλοι τελους στην ταινια ειχαν ανοιξει τις πανω πορτες και φωτισε ολη η αιθουσα!Ολοι σηκωθηκαν αμεσως λες και τους ειπαν να φυγουν. Δε λεω μεγαλη ταινια,κουρασε αλλα εμενα μου αρεσε και ξενερωσα φιλε.Αν εσυ κατι τετοια τα γουσταρεις οπως θες. Μη πω για κινητα που ειτε χτυπανε,ειτε ταχουν στο αθορυβο και οταν χτυπανε ειναι σα φακος σε μια σκοτεινη αιθουσα.Ασε το καθε ενα που ερχεται η φευγει για οποιοδηποτε λογο στα μεσα της ταινιας και μεχρι να περασει απο τη σειρα κανει κανα 2λεπτο. Τι να σου πω ρε φιλε,θαυμαζω την υπομονη σου αν τα ανεχεσαι ολα αυτα. Επιμενω παντως οτι στη ποιοτητα της πλασμα δεν παιζει να δεις το ιδιο στην αιθουσα.Που να βγουν και τα bluray.. Τοτε να δω ποσοι θα πηγαινουν να βλεπουν ταινιες καθε βδομαδα. ενταξει ο καθενας με τον χαρακτηρα του απλα εγω δεν τρωω τετοια στραβωματα και μου φανηκε υπερβολικο. και μην φανταστεις οτι καθομαι και μιλαω μεσα και τετοια , σεβομαι τον αλλον που παρακολουθει το εργο ακομα και αν εγω ξενερωσω και το θεωρησω μαπα απλα περιμενω να τελειωσει . απλα δεν μου εχουν τυχει και τοσο τραγικα σκηνικα εκτος απο τεσσερις πεντε φορες που πεταγανε ατακες ολη την ωρα και μου ειχανε σπασει τα νευρα. και ναι εντελως διαφορετικη η βολτα με την κανονικη της ενοια με το σινεμα γιατι παλι σε τεσερις τοιχους κλεινεσε ουσιαστικα αλλα παντα μου αρεσε να πηγαινω σινεμα με οτι αυτο συνεπαγεται.
momotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Συμφωνω,οσο για τις ατακες τη χειροτερη πικρα την εφαγα στον ρημεικ του εξορκιστη πριν μερικα χρονια που σε καθε σκηνη οι γκομενες στριγκλιζανε και στην αλλη μερια μια παρεα ειχε χεστει στο γελιο μαυτες.Μια αιθουσα μπουρδελο λεμε.Σε λιγο χρονικο διαστημα η ταινια εγινε κωμωδια αφου πολλους τους ειχε πιασει νευρικο γελιο.Τι να λεμε..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Προσωπικά συμφωνώ και με τους δυό σας. Είμαι υπέρ του κινηματογράφου γιατί βγαίνεις και λίγο από το καβούκι σου - σπίτι σου και βλέπεις και κόσμο και κοινωνικοποιείσαι και προσωπικά γουστάρω τη μεγάλη αίθουσα, το feeling ότι κλείνουν τα φώτα και δεν σε ενοχλεί η γκόμενά σου, ο αδερφός σου, το τηλέφωνο κλπ... ... από την άλλη όμως εκνευρίζομαι τρελλά με τους διάφορους ηλίθιους που την έχουν δει διασκεδαστές της παρέας τους, σχολιάζουν μεγαλοφώνως την ταινία, μιλάνε στο κινητό, έχουν φυσικά ανοιχτό το κινητό σε full volume. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Κατ'εμέ φταίνε οι επιχειρήσεις που δεν κρατούν ένα επίπεδο και δεν πετάνε τους παπάρες έξω - αλλά φυσικά δεν γουστάρουν να χάσουν τα λεφτά...
1980 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 εμενα το κινητο δεν με εκνευριζει και τοσο πολυ οσο οι αυτοι που πετανε ατακες απο την αρχη μεχρι το τελος και τα επιφωνηματα θαυμασμου οταν δουν στην οθονη ενα ωραιο γυμνο γυναικειο κορμι και οι ατακες που ερχονται καπακι. οταν γινει εντελως μπουρδελο οπως ειπες και εσυ η αιθουσα ε το παιρνω στην πλακα και αρχιζω και γελαω με την κατασταση τι να κανω. edit: paredwse οταν φτασεις στο σημειο να νοιωθεις οτι στο σινεμα εχεις οτι εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο την γκομενα να υποθεσω οτι μετα απο λιγο επερχετε και το τελος της σχεσης σας ετσι?
Fidelio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Είμαι περίεργος για αυτήν την ταινία πραγματικά. Πέρα βέβαια από το concept περι ανδρείας , ηρωισμού και πράσινα άλογα μέσα σε ένα κομικ περιβάλλον, θα με ενδιέφερε να δω πως προσεγγίζει η ταινία την μάχη των Θερμοπυλών μέσα βέβαια από το πρίσμα της οργάνωσης της Σπαρτιατικής κοινωνίας, στάση της Σπαρτιατικής κοινωνίας κτλ . Αμφιβάλλω πολύ . . . θα δούμε πολύ αίμα και ήρωες, προδοσίες και γενναίους . . .Έλληνες ! Μούφες δηλαδή ! Βέβαια θα παω να την δω . . .
mert Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 ... από την άλλη όμως εκνευρίζομαι τρελλά με τους διάφορους ηλίθιους που την έχουν δει διασκεδαστές της παρέας τους, σχολιάζουν μεγαλοφώνως την ταινία, μιλάνε στο κινητό, έχουν φυσικά ανοιχτό το κινητό σε full volume. παναγιες και κσυλο. αν κρατας το μπουκαλακι σου με το νερο η οποιοδηποτε αν8ρακουχο ρουφημα μπορει να χρησιμοποιη8ει και ως σφεντονα στα κουφια μυαλα των ταρακσιων.
Exoskeletor Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Kala gia aytous pou lene pos h poiothta sto spiti eine kalyterh.. eine fisiko. afou den eine 15 metra h tv pou exete spiti..Kales ethouses opos tou the mall kai ton ster cinemas den sigrinonte me tipota. Oso gia aytous pou fonazoun ktl. to 90% ton anthropon ayton eine pedia. k ta pedia pane polu sigekrimenes ores na doun teneies. Ean to psaksete ligo den tha exete problhma. exei poolu kairo na mou tixi kati tetoio sto cinema. Fidelio ola ayta ta prosegizi etsi oste na miazoun oso perisotero theamatikotera ginete. just like that. an perimeneis kati parapano na to ksereis tha apogoiteyteis. An to aima oi hroes ktl sou fenonte moufes tote nomizo tha eise san psari ekso apto nero
BLISS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 .....σχολιάζουν μεγαλοφώνως την ταινία, μιλάνε στο κινητό..... Yparxoun kai xeirotera... Na 8umisw th skhnh me ton Nicholson sto Departed, opou sunantaei ton Damon sto cinema :mrgreen:
1980 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Είμαι περίεργος για αυτήν την ταινία πραγματικά. Πέρα βέβαια από το concept περι ανδρείας , ηρωισμού και πράσινα άλογα μέσα σε ένα κομικ περιβάλλον, θα με ενδιέφερε να δω πως προσεγγίζει η ταινία την μάχη των Θερμοπυλών μέσα βέβαια από το πρίσμα της οργάνωσης της Σπαρτιατικής κοινωνίας, στάση της Σπαρτιατικής κοινωνίας κτλ . Αμφιβάλλω πολύ . . . θα δούμε πολύ αίμα και ήρωες, προδοσίες και γενναίους . . .Έλληνες ! Μούφες δηλαδή ! Βέβαια θα παω να την δω . . . βασικα κανενα πρισμα δεν θα δεις. το κομικ ειναι καθαρα βια αιμα, και εσωτερικος μονολογος του λεωνιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.