Προς το περιεχόμενο

300

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε λολ, θα ηταν αστειο το slogan της ταινιας των 300 να ειναι:

Σημερα θα δειπνησουμε στη κολαση

Ισως με το μολων λαβε να τραβηξει και αλλο κοσμο, που να γνωριζει την εκφραση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά, προτιμώ το Μολών Λαβέ.

Παρεμπιπτόντως, ισχύουν αυτά που άκουσα για χάχανα στην avant premiere κτλ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Κοίτα, δεν έχω το περιοδικό που έγραφε σχετικά, για την ακρίβεια δεν πρόλαβα καν να το διαβάσω (το έκανε κομφετί η κόρη) αλλά έφτασαν στα αυτιά μου πολύ ανάμεικτες κριτικές.

Σίγουρα, σε κόμιξ στηρίζεται, αλλά άκουσα ότι το πάει προς τη σχηματοποίηση της πάλης του καλού με το κακό οπότε οι "κακοί" Πέρσες είναι δαίμονες κτλ.

Εκεί, έμαθα, άρχισαν τα χαχανητά και με κάτι ατάκες όπως το catch phrase της παραπάνω αφίσας.

Δεν είμαι σίγουρος όμως.

Δημοσ.
''Χαχανα'';

Δεν ακουσα κατι.. Δηλαδη δεν αρεσε στο κοσμο; :(

καταρχας να περιμενεις τρελο θαψιμο απο ψευτοδιανοουμενους γκειδες <<προχωρημενους>> και

κομπλεξικους. εχεις να ακουσεις............

Δημοσ.

Κοιτα μπορω να κατανοησω καποια πραγματα (π.χ. οτι δεν ειναι μυστηριου, δεν εχει love story και τετοια, δηλαδη την πολυ ενδιαφερουσα πλοκη, καταλαβαινεις τι εννοω; ) και οτι λογω αυτων δε θα ενδιαφερει καποια μεριδα κοσμου..

Αλλα και αυτοι ας καταλαβουν οτι ειναι ταινια δρασης και ας κατσουν σπιτι τους στις 8 του μηνα..

Δημοσ.
Κοιτα μπορω να κατανοησω καποια πραγματα (π.χ. οτι δεν ειναι μυστηριου, δεν εχει love story και τετοια, δηλαδη την πολυ ενδιαφερουσα πλοκη, καταλαβαινεις τι εννοω; ) και οτι λογω αυτων δε θα ενδιαφερει καποια μεριδα κοσμου..

Αλλα και αυτοι ας καταλαβουν οτι ειναι ταινια δρασης και ας κατσουν σπιτι τους στις 8 του μηνα..

ε αυτο ακριβως αλλα να εισαι εισαι σιγουρος και οτι θα πανε και οτι θα

ειρωνευονται.

Δημοσ.

Σήμερα είδα και την πρώτη διαφήμιση στην τηλεόραση. Πολύ άργησαν, εντύπωση μου κάνει.

Πάντως, ήδη, από άτομο που δεν ασχολείται και τόσο, άκουσα ότι δε θα πάει γιατί διάβασε ότι είναι πολύ μάπα.

Δημοσ.
Σήμερα είδα και την πρώτη διαφήμιση στην τηλεόραση. Πολύ άργησαν, εντύπωση μου κάνει.

Πάντως, ήδη, από άτομο που δεν ασχολείται και τόσο, άκουσα ότι δε θα πάει γιατί διάβασε ότι είναι πολύ μάπα.

Απο ποιοα άποψη?

Ιστορικες ανακρίβιες, κακό σχεδιασμος της δρασης?

Δημοσ.

Ερωτηση: Αυτο το στυλ απεικονισης που χρησιμοποιει η ταινια, αλλους ακουσα να το λενε καρτουνιστικο, γελοιο κ.τ.λ.

Μονο σε εμενα φανηκε σαν ''τεχνη'';

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...