Προς το περιεχόμενο

300

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγήκε το trailer την ταινίας 300 του Frank Miller και είναι για μας τους Έλληνες πολύ πόρωση, όπως και το graphic novel αν το έχετε διαβάσει!!!

http://download.ifilm.com/qt/portal/2773266_300.mov

Τεχνική όπως στο Sin City στα background και στα χρώματα αν και το trailer δεν βοηθάει πολύ (άθλια συμπίεση). Πάντως περιέχει και πράγματα που δεν υπήρχαν στο graphic novel (εμένα έπεσε το μάτι μου σε έναν χοντρο με δύο μεγάλα μαχαιρια, σαν abomination του WOW) που ειναι εκεί μονο και μόνο για να γεμίσουν την ταινία αλλά τι να κάνουμε... Πάντως την Ζήνα δεν την είδα :) .

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://media.filmforce.ign.com/media/040/040983/vid_1702369.html

mia leksi ..WOW

ligo ipervoliko , alla ...WOW

Based on the epic graphic novel by Frank Miller, 300 is a ferocious retelling of the ancient Battle of Thermopylae in which King Leonidas (Gerard Butler) and 300 Spartans fought to the death against Xerxes and his massive Persian army. Facing insurmountable odds, their valor and sacrifice inspire all of Greece to unite against their Persian enemy, drawing a line in the sand for democracy. The film brings Millerʼs (Sin City) acclaimed graphic novel to life by combining live action with virtual backgrounds that capture his distinct vision of this ancient historic tale.

http://300themovie.warnerbros.com/synopsis.html

Δημοσ.

"wow....i mean....WOW!!!"

μπαινω DC να ψαξω για το ΚΟΜΙΚ ΤΩΡΑ!!!!! (και αυριο δινω και μαθημα...)

εδιτ: ειχα ακουσει αλλα δεν με κινησε το ενδιαφερον.... (u know... μετα απο Αλεξανδρο κτλ...)

ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Ιστορικά πάντως... οι σπαρτιάτες και οι δημοκρατία δεν είχαν πολύ σχέση.

Ούτε η "Hell" πολυ σχέση με τους Αρχαίους έλληνες και την πίστη τους περι μεταθάνατον ζωή...

Τέσπα υπήρχε ήδη σχετικό θέμα:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=144508

Δημοσ.

και επιστρεφοντας...διαβασα και το κομικ...

πολυ καλο...

Praetorian...αν το διαβασεις και συ (υπαρχει ενα hub με 100 ατομα περιπου με θεμα τα κομικ, καποιος απο αυτους εχει και τα 5 τευχη και εχει και καλη ταχυτητα) θα διαβασεις καπου:

Λεωνιδας: Δε στο ζητησα μικρε... στο ειπα... ασε τη δημοκρατια για τους Αθηναιους!!

(η καπως ετσι τελος παντων..)

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβώς έτσι είναι... οι Σπαρτιάτες πολεμούσαν για δικά τους ιδανικά (και γιατί ήταν ουσιαστικά ο τρόπος ζωής τους). Δε νοιαζόντουσαν καθόλου για τη δημοκρατία.

(Και γενικότερα όταν μάχεται κάποιος για να μην τον κατακτήσουν δεν σκέφτεται τη δημοκρατία που κινδυνεύει... αλλά την ελευθερία του, την οικογένεια του κλπ κλπ)

Άρα βρήκα άστοχο αυτό το quote

their valor and sacrifice inspire all of Greece to unite against their Persian enemy, drawing a line in the sand for democracy

Και έπειτα όπως είπα είναι και αυτό που λέει ο Λεωνίδας (?) στους σπαρτιάτες στο trailer... "Tonight we dine in Hell!" . Τα περι Heaven & Hell ήρθαν κάποιες εκατονταετίες αργότερα στην Ελλάδα...

Πέρα απο αυτά το trailer δείχνει εντυπωσιακό...

(To κομικ πάει για αργότερα...μόλις έχω χρόνο.)

Δημοσ.

Ήρεμα ρε παιδιά! Που να κάθετε να εξηγει ο Μίλλερ στα Αμερικανάκια περί Άδη, Χάροντα και Περσεφόνη!

Άσε που πιο πίθανο είναι να μπερδευτούν από τις μ...κίες που έμαθαν τόσα χρόνια από την Xena The Warrior Princess :)

Δημοσ.

to trailer einai apistefto...prepei omws na thimomaste oti i tenia einai basismeni sto comic kai oxi sta pragmatika istorika gegonota, gi afto gia na tin apolafsoume prepei na tin doume san ena paramithi (mia istoria fantasias) kai oxi san istoriko gegonos...O tipos pou pezei ton Leonida einai tromeros, gia mena einai mia apo tis pio anamenomes tenies...

Δημοσ.

Τί να πώ κι εγώ που μόλις τελείωσα τις "Πύλες της Φωτιάς" (βιβλίο με το ίδιο θέμα - καταπληκτικό - διαβάστε το) σκέφτηκα "τί ωραία να το γύριζαν σε ταινία" και μια βδομάδα μετά βλέπω στο Insomnia thread για το 300...

Από τότε το περιμένω...

Άντε σε 5 μηνάκια βγαίνει...

Πόρωση...

Δημοσ.

Me πρόλαβες DimAslan, για τις πύλες της φωτιάς ήθελα να πω και εγώ.Δεν το έχω διαβασει ακόμα αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα.

Από ότι λένε θα είναι βασισμένο στο βιβλίο του Πρεσσφιλντ και όχι στο κομικ,καμία σχέση με την πραγματικότητα δλδ,κάτι σαν Μ.Άλεξ.

Από Πρέσσφιλντ πάντως έχω διαβάσει τις τελευταίες αμαζόνες και ήτανε πολύ καλό

Δημοσ.

Αυτή η ταινία όμως δεν έχει σχέση με τις Πύλες τις Φωτιάς....

Η Πύλες τις Φωτιάς (Gates of Fire - και αν το διαβάσεις ανάποδα Θερμοπύλες) είναι άλλη νουβέλα που έχει μείνει ακόμα στο Project στο οποίο ο George Clouney με τον Bruce Willis είχαν εκφράσει την έντονη επιθυμία τους να παίξουν τον Λεωνίδα αλλά το project έχει μείνει όπως και πολλά ελπιδοφόρα άλλα στα χαρτιά μέχρι να βρουν την χρυσή τομή....

Και για λεπτομέρειες...

http://movies.yahoo.com/movie/preview/1808404115

Δημοσ.

Πάντως στα βιντεάκια είδα ότι ο Frank Miller συμμετείχε στο making of the film ή τουλάχιστον τον είχαν από κοντά, οπότε δεν νομίζω να μην έχει σχέση με το "300"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...