latinmania Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 εχω ενα προβλημα δεν μπορω ταυτοχρονα να ακουσω μουσικη και να ειμαι στο ιντερνετ η να κανω το οτιδηποτε στον υπολογιστη μου. καποιες φορες ακομα και οταν εχω ολα τα προγραμματα κλειστα κολλαει ο ηχος απιστευτα. εχω λαπτοπ SONY VAIO FS315S. καμια λυση κανεις???
apaixtos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 xanavale drivers apo karta hxou.des ston pinaka elegxou an uparxei kati pou leipei se drivers,pouden nomizw na einai auto to provlima...xanavale kai to programa pou exeis gia anaparagogi hxou kai dokimase kai alla,mipws ftaei to programa telika...
bgeorgalas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 latinmania μήπως έχεις βάλει κανένα πακέτο με codecs (βλέπε klite mega codec pack κτλ...) και κάνουν κάποιο conflict οι codecs σου?
bgeorgalas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 χμμμμ, λοιπόν από ότι έχω καταλάβει (διορθώστε με αν κάνω λάθος) οι codec είναι κάποια αρχεία (συστήματος?) που σου επιτρέπουν να ''παίξεις'' αρχεία μουσικής ή video. Κάνουν κάτι σαν ''αποκρυπτρογράφιση - αποσυμπίεση'' των αρχείων video και ήχου και επιτρέπουν την σωστή αναπαραγωγή τους.....(πχ. για να παίξεις ένα αρχείο divx θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το αντίστοιχο codec) καθώς πολλοι codec δεν είναι ενσωματωμένοι στα windows υπάρχουν προγράμματα όπως αυτό που είπα παραπάνω που σου τους εγκαθιστούν χωρίς χρέωση (αλλιώς πάνε πακέτο με το εκάστοτε πρόγραμμα που πρέπει να πληρώσεις)....το ζήτημα είναι ότι εγκαθιστόντας τους codecs μέσω klite ή κάτι αντίστοιχο, υπάρχει η περίπτωση κάποιος codec να σου δημιουργεί πρόβλημα....
latinmania Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 με συμβουλεψαν να κανω Απεγκατάσταση (όχι απενεργοποίηση) και νέα εγκατάσταση του sound controller από την Διαχείρηση Συσκευών (Device Manager) για να διορθωθει το προβλημα του ηχου. τους drivers oμως που ακριβως θα τους βρω στο site της Sony? ξερετε αν εχει για ολα τα μοντελα laptop? συγνωμη για τοσες ερωτησεις αλλα επειδη θα κανω την διαδικασια μονη μου δεν θελω να κατεστρεψω εντελως τον υπολογιστη.
kpartsi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα σου. Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να ακούσεις μουσική; (Windows Media Player, Winamp, Real Player,...) Τί αρχεία ήχου πας να ανοίξεις; (mp3, ogg, wma,...) Τί πρόβλημα ακριβώς σου παρουσιάζει; ( κάνει διακοπές; δεν τα ανοίγει καθόλου; )
paparoupas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Οι drivers υπαρχουν σε εναν φακελο στο C, με τιτλο Drivers. Επισης μπορεις να τους κατεβασεις απο το ιντερνετ. Το θεμα ειναι οτι το μηχανημα ειναι παρα πολυ φορτωμενο. Εμενα ειχε βελτιωθει η κατασταση δινοντας high priority στον media player, αλλα επειδη επρεπε να το αλλαζω αυτο καθε φορα που τον ανοιγα, κατεληξα στη λυση του φορματ και στο ξαλαφρωμα του μηχανηματος.
latinmania Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 opoio programma kai na anoixo to tragoudi kollaei oti fakelo kai na anoixo
latinmania Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ekana apegkatastasi kai nea egkatastasi ma tipota. ti zitao na mporo na serfaro kai tautoxrona na akouo mousiki xoris na kollaei kai na kanei diakopes!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.