Προς το περιεχόμενο

Συμβατότητα Harware laptop με Linux


g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικά δεν θα υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Άντε και να μην σου δουλεύουν τα πλήκτρα συντόμευσης (τα οποία προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ). Φρόντισε μόνο να βάλεις όσο πιο σύγχρονη διανομή γίνεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για Ubuntu πάει.

Κάτι λένε ότι θα βγει μέχρι τέλος Οκτώβρη το Edgy Eft. Μακάρυ να τα πάει καλύτερα με την ATI. πχ στο 5.10 δεν υποστηριζόταν καν αν θυμάμαι καλά.

Στο 6.06 είχε κάποια προβλήματα συμβατότητας με την 64Β διανομή (η οποία από όσο άκουσα ήταν γενικά παρωδία τουλάχιστον στην αρχή).

 

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω το 1667g2. Πάνω έχει το SuSE 10.1 από το οποίο δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού όσο ανεβαίνουμε version βαραίνει όλο και πιο πολύ. Είναι μέσα στα σχέδια να μπει Arch 64 (ο apoikos έχει ξεκινήσει κίνημα και συμπαρασύρει όλο και περισσότερους στο διάβα του) από το οποίο ήδη έχω άριστες εντυπώσεις από το δεύτερο μηχάνημα που το έχω βάλει. Μόνη παραφωνία είναι το ότι δεν παίζουν τα εργαλεία EDA της Cadence που χρησιμοποιώ λόγω του πολύ καινούριου gcc.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε και να μην σου δουλεύουν τα πλήκτρα συντόμευσης (τα οποία προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ).

Τα πλήκτρα συντόμευσης χαλαρά μπορεί να τα κάνει να δουλεύουν κάποιος (σε περίπτωση που δεν λειτουργούν κατευθείαν).

Για ATI φαντάζομαι θα ξέρεις τι παίζει g1annis

Τώρα για τα υπόλοιπα: κάρτα ήχου, modem, bluetooth, lan, cardreader κτλ πρέπει να ξέρουμε τι chip έχουν για να δούμε αν υποστηρίζονται. Λογικά ναι, αν εξαιρέσεις το modem.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πως θα μάθουμε το modem OEO? είναι turboX κουτί, οπότε στείλε ενα mail στο πλαίσιο να σου πούνε πιο τσιπάκι είναι (όλο κ κάποιος σχετικός θα υπάρχει εκεί μέσα... ή και όχι :-) )

 

η 64bit Ubuntu όντως ήταν δυσκοίλια, αλλά άρχισε να στρώνει, την είχα στο σταθερό μου κ πολλά πράγματα ήθελαν μαμουνιές κ κόλπα για να δουλέψουν...

 

βάλε την 32b... θα πας σε Arch??!! καλό κουράγιο...

 

η suse όντως αρχίζει και γίνεται σαν τα XP... μακρυά από εμας (μπορώ να χω το yast μόνο και να πετάξω την υπόλοιπη διανομή;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...