gvard Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα, Το πρόβλημα έχει να κάνει με τα DNS της HOL (ισως και της Tellas) οι οποίες δεν χρησιμοποιούν το ITE και κάνουν dns caching, πιστεύοντας οτι authoritative DNS είναι αυτός που έχουν στην cache τους μέχρι να διαγραφεί, οπότε και τότε ψάχνουν στο ΙΤΕ να πάρουν τον σωστό DNS...
tonypapadovic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μπορείτε να μπείτε σήμερα στο site?
asmilon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Mε forthnet εχω προβλημα σημερα, μαλλον εχει καποιο προβλημα ο host ή ο server τους...
tonypapadovic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Thanx φίλε, πράγματι κάτι παίζει, εγώ έχω ΟΤΕΝΕΤ.
caveneo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ούτε σε μένα μπαίνει Forthnet 2048, ούτε στον αδερφό μου Otenet 56Kbps.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Προφανώς το site αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ευχόμαστε τη γρήγορη αποκατάσταση και την επιστροφή του.
asmilon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Eιναι και παλι Online το site παιδια , εβγαλαν και σχετικη ανακοινωση: Είμαστε πάλι Online… Σήμερα όπως παρατηρήσατε οι περισσότεροι ήμασταν αρκετές ώρες offline. Αυτό οφειλόταν σε μια βλάβη που παρουσιάστηκε στο μηχάνημα του server που μας φιλοξενεί. Δυστυχώς το πρόβλημα τους πήρε αρκετές ώρες για να το αποκαταστήσουν, και εμείς δεν μπορούσαμε να επέμβουμε σε κάτι. Το καλό είναι ότι επανήλθαμε και πάλι οπότε συνεχίζουμε αυτό που ξέρουμε καλά να κάνουμε, να σας προσφέρουμε υποτίτλους αλλά και μια καλή παρέα μέσω της κοινότητας μας. Σας ζητούμε συγνώμη για αυτό, αλλά μηχανήματα είναι και χαλάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.