agoraki_23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μπλε οθόνη όταν πάω να ανοίξω εφαρμογές αρκετά συχνά... Μήνυμα IRQ_LESS_NOT_EQUAL.Θέμα μνήμης? Αν αγοράσω καινούρια μνήμη θα απαλαχτώ απ το πρόβλημα? Έχω 3 μνήμες 2 128άρες και 1 256άρα. Είχα και παλιότερα πρόβλημα αλλά μικρότερο.Τώρα χειροτέρεωε... Ξέρει με σιγουρια κανεις τι φταίει?
player74 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 dwse plires to minima tou sfalmatos pou sou emfanizei. eidika ekei pou leei stop...... plires tous arithmous des kati paromoio se modem http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161576
agoraki_23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν έκανα memtest και είχα τα εξής αποτελέσματα έχω 3 μνήμες 1 256άρα Extram sdram 2 128άρες Hyundai sdram Για κάθε μία ξεχωριστά είχα: Για την Extram το άφησα 2 passes και μέχρι τα μισά 3oy pass 50 λεπτά να τρέχει χωρίς λάθη Για τη μία Hyundai για 30 λεπτά επιτυχώς 3 passes Για τη 2η Hyundai για 40 λεπτά επιτυχώς 4 passes Tι άλλο μπορεί να φταίει εκτός της μνήμης? Δε συγκράτησα το stop message όταν μου ξανατύχει θα σας πω ακριβώς το μήνυμα!
alkisg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Το IRQ_LESS_NOT_EQUAL το έχω δει να βγαίνει μόνο από κακοπρογραμματισμένους drivers ή από κακό IRQ sharing... Δυστυχώς είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιος driver φταίει (κάρτα ήχου, γραφικών, TV...), θέλει πειράματα...
agoraki_23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μα δεν έβαλα τελευταία καινούριους divers... Έχω της κάρτας γραφικών τουλάχιστον 20 μέρες,του μοντεμ πολύ καιρό,και του ήχου χρόνια τώρα.Όλα αυτά χωρίς προβλήματα μέχρι και εχτές.. Τι στο καλό...Και νόμιζα ότι μου χάλασε καμιά μνήμη και θα παιρνα καινούρια αλλά απ το memtest δεν είναι αυτό.
agoraki_23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μόλις μου ξανασυνέβη πήγα να ανοίξω πολλές φορές το mtorrent και μου εμφανίστηκε το εξής: STOP:0x0000000A (0x00000016,0x00000002,0x00000000,0x804E469A)
alkisg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Τελευταία φορά που είχα προσπαθήσει να "λύσω" ένα τέτοιο πρόβλημα ήταν με μια παλιά κάρτα TV, που είχε μάπα drivers... Στα 98 έπαιζε χρόνια χωρίς πρόβλημα, στα XP έβγαζε IRQ_LESS_NOT_EQUAL... Έκανα δοκιμές, αλλαγές IRQ, βγάλσιμο καρτών, νόμιζα ότι το έλυσα και... μετά από 1 βδομάδα το ξαναπάθαινε. Όχι στάνταρ, άλλοτε 5 φορές τη μέρα και άλλοτε μια φορά το μήνα. Τελικά βρήκα κάτι άλλους συμβατούς drivers από άλλη κάρτα, και το πάθαινε μόνο μια φορά το εξάμηνο. Αν είναι κάτι παρόμοιο, σου εύχομαι καλό κουράγιο... Και πιστεύω ότι αν βάλεις π.χ. 98 ή linux μπορεί να παίζουν όλα ΟΚ χωρίς να σου ξαναβγάλει ποτέ πρόβλημα. Δεν εννοώ ότι αυτό είναι λύση, απλά είναι ένας τρόπος να βεβαιωθείς ότι δε φταίει το υλικό σου αλλά οι drivers. Μακάρι βέβαια να είναι κάτι πιο απλό, γιατί αν φταίει αυτό θα σε παιδέψει πολύ.
agoraki_23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Tρέχα γύρευε δηλαδή στη βάση λαθών της microsoft λέει ότι το πρόβλημα λύνετε είτε με ένα last known good configuration settings ή είναι θέμα driver. Τώρα που πήγασ να κάνω το last known μου βγαλε κινέζικα ενώ πριν εμφανιζόταν κανονικά με ελληνικά.
PROFIL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 εχο το ιδιο προβλιμα τι θα γινει?? ΒΟΗΘΕΙΑ .......το προβλημα αυτο το παρουσιαζη στο λαπτοπ που ειναι συνδεμενο με το ιντερνετ, το desktop δεν το παρουσιασε ποτε αυτο το προβλημα μηπωσ φταιη το modem crypto 200 exo?
antonl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μπορείς να δοκιμάσεις να αφαιρέσεις κάποιο/α από τα modules της μνήμης για να δεις αν εξακολουθεί το πρόβλημα...
asmilon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 PROFIL δοκιμασε με καποιον αλλο οδηγο για το crypto 200, αφου απεγκαταστησεις τον παλιο... Πολυ πιθανον να ειναι καποιος κακος οδηγος που σου κανει αυτο το προβλημα.
agoraki_23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 εχο το ιδιο προβλιμα τι θα γινει?? ΒΟΗΘΕΙΑ .......το προβλημα αυτο το παρουσιαζη στο λαπτοπ που ειναι συνδεμενο με το ιντερνετ, το desktop δεν το παρουσιασε ποτε αυτο το προβλημα μηπωσ φταιη το modem crypto 200 exo? Φίλε μου κι εγώ το crypto έχω αλλά χρησιμοποιούσα πάρα πολύ καιρό τους ίδιουσ drivers forthnet χωρίς πρόβλημα. Από προχτές δε μου το ξανάκανε ευτυχώς αλλά δε ξέρω τι φταίει ακριβώς.. οΙ μνήμες πάντως είναι οκ οι δικές μου με memtest που έτρεξα.
PROFIL Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 pali mu petaxe mple othoni, driver_IRQ_LESS_NOT_EQUAL .....palia den mu egrafe to driver epsaxa stin microsoft ka i mu lei oti xriazete windows 2000 server pack 4 eleos, xathika terrma tha to spaso to laptop tha to kano vides mia zoi provlimata stis 10 epanikinisis kai kati kurastika format......uf xedosa ligo...ΜΙΝ ΞΕΧΑΣΟ ΜΘ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΙΝ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΟ ΚΑΤΟ TCPIP.SYS
agoraki_23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 pali mu petaxe mple othoni, driver_IRQ_LESS_NOT_EQUAL .....palia den mu egrafe to driver epsaxa stin microsoft ka i mu lei oti xriazete windows 2000 server pack 4 eleos, xathika terrma tha to spaso to laptop tha to kano vides mia zoi provlimata stis 10 epanikinisis kai kati kurastika format......uf xedosa ligo...ΜΙΝ ΞΕΧΑΣΟ ΜΘ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΙΝ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΟ ΚΑΤΟ TCPIP.SYS Ε τότε στάνταρ έχει σχέση με το ίντερνετ σου.Λογικά κάτι με το crypto.πέρνα άλλουσ δριωερσ αφού το κάνεις uninstall τελείως.Ελπίζω το format να σε έσωσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.