legro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ψαχνω κανα καλο strategy game για να παιζω στο ιντερνετ με κανα φιλο.Βασικη προυποθεση να μην χρειαζεται το αυθεντικο cd.Eχετε καμια προταση?
epo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 φιλε μου νομίζω πως η βασική σου προυπόθεση τα χαλάει ολα!!! παντως εγω με το red alert 2 εχω φάει τρελή πόρωση!!!
Pan_Bvs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Age of Empires 2- The conquerors!!!!!! Ti na po... Apla ksereis apo paixnidia!!! Auto kai to starcraft(broodwar) exoun afisei epoxi!
sarisn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Όλα αυτά που προτείνετε έχω την αίσθηση ότι χρειάζονται αυθεντικό κλειδάκι
legro Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Συμμφωνω με τον sarisn.Προσπαθησα με το Age of Mythology αλλα χρειαζοταν αυθεντικο cd key.:neutral:
Dragonheart Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εγω τωρα τελευταια παιζω Age of Empires III. Ειναι αρκετα καλο παιχνιδι και δικτυακα!
legro Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Φιλε Dragonheart χρειαζεται αυθεντικο cd?Γιατι απ'οσο ξερω θελει cd key για να παιξει
Easy_Rider Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Το age of empires 2 δεν θελει αυθεντικο cd, οσο για το 3 παιζει και αυτο χωρις απαραιτητα να ειναι γνησιο... Ελατε στο http://www.age4greeks.gr για περισσοτερες πληροφοριες... Συμφωνω οτι τελικα το age και το starcraft ηταν τα καλυτερα... Αληθεια ποσα χρονια περασαν και ακομα συνεχιζουν... Αν υπαρχουν παιδια που παιζουν age και starcraft και θελουν να βοηθησουν στη συγκεντρωση της κοινοτητας ας μου στειλουν pm Στο age4greeks ετοιμαζουμε microsite για aom και ron. Νομιζω οτι το starcraft ειναι η λογικη επομενη επιλογη... Για εμας που δεν μας ψηνει το ξερο 3D Οσο για τους agers, το πρωταθλημα αρχιζει στις 20/10. Αν ψηνεστε ελατε...
Sub umbra dei Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μία είναι η λύση: Rιse of Nations Δεν θέλει αυθεντικό cd, και είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο rts παιχνίδι. Είναι ουσιαστικά ένα βελτιωμένο Age of Empires. Καλύτερο και από το Age of Empires III που το μόνο που αξίζει είναι τα γραφικά.
Mpixths Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα. Μπορείς να μου πεις τι πρέπει να κάνω για να πέξω empires ii με άλλους?
Easy_Rider Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Στο http://www.age4greeks.gr μεσα απο το forum και το chat κανουμε παιχνιδια μεσω directip για την ωρα. Ο server ετοιμαζετε! Στο forum θα βρεις οδηγιες για τα ports, patches κλπ και στο chat κανονιζουν τα ατομα τα παιχνιδια Επισης υπαρχουν site οπως το vetev, gamespy και το empires legacy που υποκαθιστουν το mszone Eλπιζω να σε βοηθησα
BAGGEL123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για την βοηθεια (πολύτιμη). Στο gamespy πέζεις δωρεάν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.