nontasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μπορώ να βρω τα windows updates κάπου όλα μαζί και να τα κατεβάσω έτσι ώστε κάθε φορά που θέλω να τα βάλω να μη χρειάζεται να περιμένω να "κατέβουν" από το internet;Εννοώ να τα κατεβάσω και να τα έχω σαν setup files.Αν όχι όλα τουλάχιστον αν γίνεται να βρω τα περισσότερα... ΥΣ:Σε περίπτωση που έχει ξανανοιχθεί κάπου το θέμα παραπέμψτε με εκεί.
dimitris2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 yparxei ena programa pou exei ola ta updates tis microsoft sigedromena mazi. autopatcher legetai...googlare k kati tha vreis!
sa3rdna Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε το παρακάτω προγραμματάκι. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορείς να πατήσεις στο "Add update list" και να προσθέσεις κι άλλα updates. Έχω και μερικά στο άλλο zip γιατί λόγο περιορισμού δεν μπορούσα να τα βάλω σε ένα αρχείο. Απλά τα κάνεις copy-paste στο φάκελο του προγράμματος. Windows_Updates_Downloader_2.23_Beta_Build_701.zip Update Lists.zip
nontasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Εντάξει παιδιά ευχαριστώ.Αυτό σημαίνει ότι περνάω το autopatcher σε καθαρή εγκατάσταση windows και φορτώνει όλα τα updates χωρίς να χρειάζομαι internet έτσι;
tsakonas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 file nonta theleis updates gia ellhnika windows? an nai ,tote den eimai sigouros an uparxei kati paromoio, pantws sta agglika uparxoun etoima cd me ola ta updates BUILT IN ....terastia diafora....esy apla vazeis to serial sou k eisai nomimos....kamia sxesi me to autopatcher pou de fteei afto fisika ....
nontasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 file nonta theleis updates gia ellhnika windows? an nai ,tote den eimai sigouros an uparxei kati paromoio, pantws sta agglika uparxoun etoima cd me ola ta updates BUILT IN ....terastia diafora....esy apla vazeis to serial sou k eisai nomimos....kamia sxesi me to autopatcher pou de fteei afto fisika .... Κατέβασα ένα CD που έχει αγγλικά windows με ενσωματωμένα σχεδόν όλα τα updates(με SP3 όπως λέγεται).Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο..... Άσχετα από αυτό,όντως updates για ελληνικά windows θέλω και το autopatcher είναι για αγγλικά.Καμμιά άλλη πρόταση;:neutral:
sa3rdna Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 φίλε μου δοκίμασε το προγραμματάκι που σου λέω και θα βρείς λύση, όχι μόνο έχει update για ελληνικά windows αλλά μέχρι και για το office έχει. τόσο πολύ βαριέσαι να δοκιμάσεις κάτι. αν δεν δούελευε δεν θα έκανα τον κόπο να το αναφέρω ούτε θα καθόμουν μεσ' στα μεσάνυχτα να σε πρίζω να το δοκιμάσεις. και προς θεού, δεν θέλω να με παρηξηθώ γι' αυτά που γράφω, μην τα πάρεις στραβά, φιλικά πάντα.
nontasg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 φίλε μου δοκίμασε το προγραμματάκι που σου λέω και θα βρείς λύση, όχι μόνο έχει update για ελληνικά windows αλλά μέχρι και για το office έχει. τόσο πολύ βαριέσαι να δοκιμάσεις κάτι. αν δεν δούελευε δεν θα έκανα τον κόπο να το αναφέρω ούτε θα καθόμουν μεσ' στα μεσάνυχτα να σε πρίζω να το δοκιμάσεις. και προς θεού, δεν θέλω να με παρηξηθώ γι' αυτά που γράφω, μην τα πάρεις στραβά, φιλικά πάντα. Βρε παιδί βρήκα autopatcher αλλά για αγγλικά windows....Απλά μπορεί να μην έψαξα πολύ....Αν έχεις εσύ κάποιο direct link δώσε μου μέσω pm,οκ; ΥΣ:σιγά μη σε παρεξηγήσω βρε.....
sa3rdna Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 ριξε μια ματιά 5 post παραπάνω. θα βρεις το πρόγραμμα που σου λέω, το κατεβάζεις το ξεζιπάρεις και το τρέχεις. αν δυσκολευτείς πές μου να βοηθήσω.
Vagos_46 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μπορώ να βρω τα windows updates κάπου όλα μαζί και να τα κατεβάσω έτσι ώστε κάθε φορά που θέλω να τα βάλω να μη χρειάζεται να περιμένω να "κατέβουν" από το internet;Εννοώ να τα κατεβάσω και να τα έχω σαν setup files.Αν όχι όλα τουλάχιστον αν γίνεται να βρω τα περισσότερα... ΥΣ:Σε περίπτωση που έχει ξανανοιχθεί κάπου το θέμα παραπέμψτε με εκεί. χωρις να θελω να κανω διαφημιση αγορασε το τευχος οκτωβριου του pc magazine εχει το autopatcher και για ελληνικα windows!! μολις το περασα!! :-D :-D :-D :-D
nontasg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ελληνικό Autopatcher εδώ. Thanks man....;-) Και γενικά όλους σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.