Προς το περιεχόμενο

Kserei kaneis?

greeneye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thelo na bro gia th mhtrikh plaketa ths MSI K 8N SLI socket 939

to fan pou ine pano sth mhtrikh. Exei pathei kati kai ypodouleyei

opote pleon ine poli epikindyno na mou kaei kai xrizei antikatastashs

kai malista ameshs.To thema ine pou tha to bro to anemhsthraki na to agoraso?

Exei kaneis kamia "kamenh" na mou to estelne ? Yparxei on-line magazi

i esto kapoio magazi pou na poulaei esto tetoia?

Na toniso edo oti to sigkekrimeno fan den exei plaisio apo piso (tetragono plaisio)

alla ine sketo anemhsthraki pou benei mesa se ena "kyklo apo akides"

opote logo megethous kai mono xreiazomai AKRIBOS to idio.

Opoios boithisei pragmatika tha tou imoun eygnomon.

Apo ta kentrika mou ipan oti prepei na stalei h mhtrikh piso kai katalavenete

thelo na apofigo tetoio maniki afou den ime kai Athina na petagomoun

tsaka tsaka...

eyxaristo

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=681

(patontas to "large picture" tha deite to anemisthraki pou anaferomai xoris plaisio apo pano,xomeno mesa sto stroggylo apo akides)

Δημοσ.

Ενας φίλος μου που είχε το ίδιο πρόβλημα στην ίδια μητρική το αντικατέστησε με ανεμιστηράκι και ψύκτρα από κάρτα γραφικών!!. (GeForce 4 Ti). Από τότε του δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

μπορείς να βρεις τέτοιο ανεμιστηράκι σε οποιοδήποτε κατάστημα υπολογιστών. σε περίπτωση που δεν έχουν διαθέσιμο γίνεται παραγγελία και σου το φέρνουν.

Δημοσ.

Εχω ακριβώς την ίδια μητρική και έχω βγάλει το ανεμιστηράκι για να βάλω μία παθητική της Ζalman! Το ανεμηστήρι δουλεύει μια χαρά και δεν εχω κανενα προβλημα να στο στείλω cost free αρκει να αναλαβεις τα έξοδα αποστολής εκτος και αν είσαι απο Θεσσαλονική αποτε μπορούμε να συναντηθουμε καπου στην καλαμαρια και να σου το δώσω! Επισης μπορείς να πάρεις και εσύ καποια 3rd party παθητική ψύξη που κανουν και καλύτερη δουλειά από το ανεμηστήρι και είναι και αθόρυβες! Να η δικιά μου! Βέβαια με αυτή θα χάσεις την μία pci-E θύρα διοτι λόγο μεγέθους την καλύπτει λιγο οποτε για να γλειτώσεις κατι τετοιο μπορεις να πάρεις αυτή η αυτή που δεν σε περιορίζουν καθόλου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...