Προς το περιεχόμενο

agora dvd recorder

obelix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

opa re megale pou den exoyme h eixame plextor, pane h epoxes ton cd-r poy htan korifi h plextor, kai nai exoyme paei se poli kosmo ta dvd poy exw grapsi me 4 nec (akoma ola doyleyoyn mia xara) ena benq / pioneer / liteon kai den eixan pote problima.

kai pleon sxedon ola ta drive exoyn 2 xronnia eggyhsh, ase poy gia 30-40 euro pleon den leei kai pola h eggyhsh.

Elews les kai osi exoun plextor 3eroyn ti kanei to varirec???? Na mhn po sxedon kanenas kai oloi basizonte sto onoma poy eixe kapote h plextor (epoxes scsi).

Δημοσ.

Υποθέτω ότι η SAMSUNNG πρέπει να βγάζει τηλεοράσεις ( :) ) αλλά το DVD-RW μου, που είναι αυτής της μάρκας, γράφει και διαβάζει απροβλημάτιστα και διαρκώς εδώ και 2-3 χρόνια, για παραπάνω από αρκετά άτομα που προφανώς κανείς δεν έχει drive της SAMSUNG (δεν ξέρω να χει και κανείς άλλος εδώ που τα λέμε :P). Κι εγώ όταν το πήρα σκέφτηκα οτί πιθανόν να ναι «μούφα» αλλά είπα «δε βαριέσαι σ' ένα χρόνο το πετάω». Επίσης δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα κανένα δισκάκι που γράφτηκε από αυτό, ως τώρα τουλάχιστον (αν εξαιρέσεις κάτι "Swiss Tech" που χα πάρει (καλά να πάθω) γιατί δεν έβρικα Tayo Yuden.

Δε θέλω να πω προφανώς ότι η SAMSUNG είναι «κορυφή» απλά υπάρχουν κι άλλες αξιόπιστες μάρκες εκτός της (υπερ-υπερτιμημένης) Plextor. Κάποτε ήταν κορυφή, τώρα είναι απλά ακριβή...

Φιλικά

Δημοσ.

Eγω ξερω οτι πολλοι μασανε τις "χαλασμενες τσιχλες" του πλαισιου.Καποτε οταν πηγαινες στο πλαισιο και ρωτουσες τι αντιγραφικο να παρεις σου λεγανε "teac εχει ποιοτητα plextor".Βλεπεται πουθενα την teac τωρα?Μαλλον με κυαλια.Τωρα πας στο πλαισιο και σου λενε nec.Κατσε λιγο και θα δεις τηλεσκοπιο που θα χρειαστουμε για αυτην.

Επισης το γεγονος του οτι ολοι συγκρινουν τα αντιγραφικα τους με την plextor αυτοματα δειχνει την αξια της.Ειναι σαν complex θα ελεγα οταν μια εταιρια κυριαρχει στον ειδος της να λεμε "αχ,αχ κοιτα αυτη ειναι καλυτερη".

Προχθες ειχα την ιδια συζητηση με ενα παιδι και μου ελεγε πες μου αν η plextor εχει lightscribe.Και μου συγκρινε τις δυο εταιριες με αυτο για παραδειγμα.Δηλαδη ημαρτον.Αντιγραφικο θελω,οχι κατι αλλο.

Yπερτιμημενη η Plextor?Πηγαιντε στο http://www.cdfreaks.com στο conclusion και πειτε μου.Ειναι οπως τα λενε καποια αλλα παιδια πιο πανω.

Οσο για τα cd μην ξεχναμε την yamaha με το κορυφαιο μοντελο που ειχε βγαλει το f1 με 8mb Buffer,που ουτε τα dvd recorders δεν εχουν.

Τελος,για να μην τσακωνομαστε αλλο,αν ειστε ευχαριστημενοι με αυτο που εχετε κανενα προβλημα.Sorry που λεω την γνωμη μου για να σας βοηθησω.

Δημοσ.

Κοιτάξτε να δείτε,δεν είμαστε δούλοι της Plextor και ούτε θέλουμε να σκάμε τα διπλά φράγκα για αντιγραφικό.Απλά δοκίμασα και εγώ να πάρω τις φτηνές μάρκες και πάτωσαν.Έπρεπε να ψάχνω να βρώ <<καλές >> μάρκες για DVD,TDK και τα λοιπά.Με το Plextor που μασάει ότι του δώσεις έχω κάνει απόσβεση χρημάτων σε ένα μήνα,γιατί εννοείται ότι για να πάρεις Plextor το θέλεις για να το υπέρχρησιμοποιείς και αυτός ειναι ο λόγος που βλέπετε τόσα χαλασμένα.Ποιος θα έδεινε 3πλάσια χρήματα για να αντιγράφει 1 DVD στο τόσο;;!!Κανείς.Και για όσους δεν ξέρουν,τα αντιγραφικά έχουν ένα χαρακτηριστηκό που αναφέρεται σαν μέγιστες ώρες ή λεπτά λειτουργίας πέραν των οποίων αρχίζει η εσφαλμένη λειτουργία του γιατί τα πάντα χαλάνε...

Δημοσ.

Πάντως από ό,τι φαίνεται στην plεxtor έχει απομείνει μόνο το προνόμιο της ποιότητας, ό,τι και αν σημαίνει αυτόν για τον καθένα.

Γιατί από ταχύτητα τέτοιοι χρόνοι είναι απαράδεκτοι κατά την γνώμη μου.

Όσο για την TEAC, το ότι δεν έρχεται στην Ελλάδα πλέον δεν σημαίνει ούτε ότι είναι κακή μάρκα, ούτε ότι έσβησε.

Και η γκρίνια η δική μου τουλάχιστον βρίσκεται στο ότι κάποιοι από εδώ μέσα στην ερώτηση "τί DVDr να πάρω;" απαντάνε χωρίς δεύτερη σκέψη "plextor", λες και το να δώσεις τα διπλάσια χρήματα από το συνηθισμένο ποσό για ένα προϊόν είναι τόσο απλό ή αυτονόητο.

Δημοσ.

Ποιος ειπε οτι τα plextor ειναι αργα?Εχουμε 4 ατομα plextor dvd recorder και οι ταχυτητες τους ειναι απολυτα φυσιολογικες.8 λεπτα περιπου(για γεματο) σε 8x και 5 λεπτα περιπου σε ταχυτητα 16x.

Δημοσ.

Asteio ala kapoios eipe kati gia teac xm!!!! to 750 ths plextor einai teac, to 740 einai benq kai telos to proto dvd+r htan tis nec.

Na mhn po tpt gia toys polites sto plaisio, nomizo exoun ypo8i xiliades pragmata gia ths monadikes gnosis pou dia8etoyn.

Opote opos eipa, polis kosmos 8a eprepe na anaroti8i an pragmatikia xriazete ola osa prosferi ena gniso plextor.

Δημοσ.

Σωστός ο blackstar.Για αυτό και τα 2 αυτά μοντέλα θεωρούνται τα χειρότερα της(όχι ότι ήταν προβληματικά,απλά σε σχέση με τα υπόλοιπα).Τώρα για το πρώτο της DVD recorder δεν ξέρω για να πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...