akonakis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Χαιρετώ τους απανταχού insomniacs και περνώ κατευθείαν στο θέμα. Αγόρασα μόλις χτες το εν λόγω ποντίκι και επειδή (μετά το ανάλογο search) δεν βρήκα κάτι σχετικό είπα να κάνω αυτό το post. Η αλήθεια είναι πως το περίμενα καλύτερο απότι έλεγε η logitech, αλλά ως κάτοχος του mx1000 (ευχαριστημένος απόλες τις πλευρές) και γνωρίζοντας ότι μάλλον θα πρόκειται για κάποιο αξιόλογο ποντίκι έσκασα τα 100 ευρά που ζητούσε το πλαίσιο και το απέκτησα. Διαπίστωσα όμως στη συνέχεια πως (σε σχέση πάντα μετο προυγούμενο) χάνει επεισόδια στη κίνηση. Δεν είναι τόσο ακριβές όσο το mx1000, παρόλο που διαθέτει καινούριες τεχνολογίες. Όσον αφορά την ροδέλα του είναι μια χαρά αλλά όσον αφορά την κίνησή του είναι σαν να μη σε ακούει κάποιες φορές. Και το ερώτημά μου: Το αγόρασε ή είδε από κοντά και κάποιος άλλος από εσάς ή έτυχε σε μένα και πιθανόν να είναι ελλατωματικό? Ρωτάω για να δω και γω πως θα κινηθώ στη συνέχεια, δηλ. να το πάω πίσω και τα λοιπά. Υ.Γ. Διαπίστωσα πως είναι καλύτερα τα πράγματα όταν το ποντίκι το ακουμπάω στο γραφείο σε σχέση με το mousepad που το είχα στην αρχή, ανταποκρίνεται καλύτερα στη κίνηση.
antonl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Αν δεν πάρεις κάποια απάντηση από τους συνφορουμίτες ρίξε μια ματιά και στο forum της Logitech . Ελπίζω να μην είναι bluetooth έχοντας πρόσφατα ανάμεικτα συναισθήματα για κάποιο άλλο set της ίδιας εταιρίας...
ipso33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Και 'γω το πηρα και δεν εχω τα προβληματα που λες. Κατι αλλο δεν παει καλα.
akonakis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Εγκατέστησα το setpoint και το Desktop messenger που ήταν στο cd της συσκευασίας(μιας και το είχα προεγκατεστημένο από το προυγούμενο ποντίκι),αλλά παρέμεινε το ίδιο πρόβλημα. Στο forum της Logitech έριξα μια ματιά αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. Επίσης χωρίς να τρέχει το sepoint το ποντίκι κινείται ακόμα χειρότερα. Τι μπορεί να φταίει άλλο ρε παιδιά? Υπάρχει κάτι ή να το γυρίσω πίσω? Έχετε καμιά ιδέα γιατί έχει αρχίσει να γίνεται σπαστικό και θα ξαναβάλω το παλιό πάλι μου φαίνεται. ipso33 σε γρήγορες κινήσεις σου ανταποκρίνεται με ακρίβεια ή χάνει κάποιες? Υ.Γ. Παρατήρησα επίσης ότι στις πάνω-κάτω κινήσεις έχει το σημαντικό πρόβλημα.
S2Katana Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Παντως, επειδη και εγω εχω ΜΧ1000, στο παρελθον πολλοι ειχαν προβλημα ακομη και με αυτο.Αρα, μηπως επεσες σε προβληματικο κομματι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.