Προς το περιεχόμενο

Μoderators και προσωπικό ώφελος.

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το σηκώνεις χωρίς να σταματήσεις και προσπαθώντας να μην καταλάβει ο άλλος τι παίζει. Συνήθως είναι ερεθιστικό.

Δύσκολο ρε συ.

Ποτέ δεν κατάφερα να μιλάω στο τηλέφωνο, χωρίς να με πάρει χαμπάρι η παρτενέρ μου στο κρεβάτι.

Εσύ πως το κάνεις; Ψυθιρίζεις;

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίταξε να δεις insomniac_new πως έχει το πράγμα...

Όταν η πλάκα φτάνει ακόμα και σε εξόφθαλμα όρια, όπως κι ο ίδιος επεδίωξα συνειδητά να τη φτάσω, μιλώντας για users που παίρνουν το μήνα 5€ κι ο άλλος δεν το αντιλαμβάνεται αλλά σε ρωτάει αφελώς "αλήθεια;", τότε υπάρχει πρόβλημα. Κι εκεί δεν αξίζει και να κάνεις πλάκα. Ποιος λογικός όμως άνθρωπος (και μιλάμε για χρήστη που είναι 2 χρόνια εδώ μέσα) θα έφτανε στο σημείο να θεωρήσει πως μηνιαίως φεύγουν από το ταμείο του Insomnia που απαριθμεί 47.100 χρήστες (βγάζω τους mods/smods/admin) περίπου 47.100 x 5€ = 237.500€?!?

Δηλαδή τι άλλο χρειάζεται για να δώσεις στον άλλο να καταλάβει πως γίνεται πλάκα;

Αν και τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να ήμουν πειστικότατος, γιατί κι ο punky αρνήθηκε την πρότασή μου να γίνουμε ένα, εξαιτίας του χαμηλού μισθού που λαμβάνω μηνιαίως! :D

Να θίγεσαι όμως κι εσύ βρε αδελφέ για έλλειψη σοβαρότητας, όταν το ίδιο το forum που έφτιαξες είναι η αποθέωσή της, δεν το χωράει ο νους μου...θα κάνω upgrade σύντομα όμως.

Δημοσ.

Δεν φτάνει που δεν έβρισε κανείς τον χρήστη και μέσω πλάκας προσπαθήσαν να του δώσουν να καταλάβει ότι η απορία του είναι απλά για γέλια, τώρα θα την πείτε και σε αυτούς που μίλησαν;

Καλύτερα δηλαδή να του λέγαν από την αρχή ότι αυτά που λες είναι μ*****ς;

Δημοσ.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να ήμουν πειστικότατος, γιατί κι ο punky αρνήθηκε την πρότασή μου να γίνουμε ένα, εξαιτίας του χαμηλού μισθού που λαμβάνω μηνιαίως! :D

Δεν παίζουνε ρε με αυτά τα πράγματα, ούτε για πλάκα.

Άμα είναι να δεσμευτώ με κάποιον, να το κάνω με την Cristina που βγάζει και ένα κατοστάρικο πριμ παραπάνω από τους άλλους mods που βρωμάνε τα χνώτα τους από την πείνα.

Δημοσ.
Δύσκολο ρε συ.

Ποτέ δεν κατάφερα να μιλάω στο τηλέφωνο, χωρίς να με πάρει χαμπάρι η παρτενέρ μου στο κρεβάτι.

Εσύ πως το κάνεις; Ψυθιρίζεις;

Μια λύση είναι να πιάσεις δουλειά σε Hotline. Και στο τηλέφωνο μιλάς και η παρτενέρ σους γουστάρεις, και βγάζεις και κανένα φράγκος, αντί να τρίβεσαι εδώ στους Mods για να χωθείς και να φτιαχτείς.

Αλήθεια ρε παιδιά, γιατί όποτε χρειάζεται ένας καινούργιος Mod δεν ανακοινώνεται η θέση του και μετά μέσω ΑΣΕΠ να βρέθει ο καταλληλότερος παρά μένει η διαδικασία αδιαφανής και μετά υπάρχουν υπόνοιες για εξυπηρέτηση μικροforumικών συμφερόντων;

Δημοσ.

insomniac_new αν δεν θέλεις να συμμετέχεις σε μια πλάκα μπορείς, δεν σε υποχρεώνει κανείς.

Ευχαριστούμε για τις "κατευθύνσεις" σου περί της διαχείρισης του forum αλλά θα προτιμήσουμε να τις παίρνουμε από κάποιον άλλον. ;)

Η συμπεριφορά σου προς τα μέλη κ τους (s)mods γίνεται ερριστική.

Κάποιοι έχουν προσφέρει πολλά για να μπορείς να διαβάζεις εσύ αυτό το forum.

Καλύτερα να ξεκινάς να χαλαρώνεις.

/sc

Δημοσ.

Εντάξυ οκ παλικάρια. Αν ο αλλός δεν είναι super εμπειρος χρήστης και proficient pc user όπως όλοι εσείς, διαβάζοντας γραμματάκια και προτασούλες μεταξύ τους δεν μπορεί να βγάλει άκρη χιούμορ ή όχι.

Απάντηση 1:

''47.100 χρήστες (βγάζω τους mods/smods/admin) περίπου 47.100 x 5€ = 237.500€?!?" Θα μπορούσε να ίσχυε αυτό για τους χρήστες πάνω από καποιο αριθμό μηνυμάτων και χρονολογία εγγραφής. Αρα να είχες τελικό ποσό 5.000. Το ότι δέχεται μια απάντηση κάποιος, σημαίνει ή ότι είναι στενόμυαλος και ότι δεν την επεξεργάστηκε καθόλου, ή ότι μπορεί να υπάρχουν πολλοί παράμετροι και να ισχύει.

Απάντηση 2:

Το μήνυμα του paredwse σου δίνει μιά απάντηση που σε καλύπτει από την πρώτη γραμμη και δεν φτάνεις μέχρι το τέλος να διαβάσεις το χιούμορ που κάνει.

Και στην τελική να γράψω και μία άποψη:

Στην εποχή που ζούμε που όλα γίνονται για το χρήμα (από την πιο απλή μεχρι την πίο μεγάλη δραστηριότητα), φαινομενικά δείχνει να μην γίνεται τόσα sites που λειτουργούν να διατηρούνται λόγω ύπαρξης καλοθελητών.

Γιαυτό ανθρωποι της σοφίας, όταν ο άλλος είναι άσχετος μη βιάζεστε να τον κράξετε.

Καλημέρα σας

Δημοσ.

Ρε παιδια τι διαβαζω εδω!

Σε λιγο θα μας πειτε και οτι οι (s)mods δεν εχουν τζαμπα κερασματα και δεν τους κυνηγουν γυναικες ολη μερα! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...