Προς το περιεχόμενο

Μoderators και προσωπικό ώφελος.

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητείται mod ηλικίας απο 20 - 35 για εργασία απο το σπίτι...

Μισθός ικανοποιητικός...

Ελάχιστες απαιτήσεις: Κάτοχος ADSL, Lower, μη αλλοδαπός, σκληραγωγημένος...

Πληροφορίες: 694............

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπάρχει κάποιο κέρδος( οικονομικό κατά κανόνα) στο να είσαι Μoderator σε ένα site?Σε ένα site όπως το insomnia. Σε ένα τορρενταδικο οπου πρέπει να φορτωνονται εκατονταδες γίγα τη μέρα, κτλ κτλ. Να υποθέσω ότι εαν υπάρχουν διαφήμίσεις υπαρχει και κάποια αμοιβή, στα site που δεν έχουν?

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά... Τυχαίνει πολλές φορές να υπάρχουν φόρουμς και να ζητούν 'συντονιστές'! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρχίσουν να μοιράζουν ευρώ επειδή θα κάτσεις για λίγο μπροστά στον υπολογιστή για να διορθώσεις, διαγράψεις και ξαποστείλεις ποστς ή μέλη! Το κάνεις επειδή γουστάρεις να το κάνεις, επειδή σε πνίγει το δίκιο και θες να βλέπεις το φόρουμ που σου αρέσει νοικοκυρεμένο! Άρα λοιπόν το 'ζητούνται moderators' δεν είναι θέση εργασίας!

'Ασε δε που περισσότερο εκτιμάς το φόρουμ όταν σε δουν πως κινείσαι σαν μέλος και στο προτείνουν εντελώς ξαφνικά!!! ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά:

Φυσικά και δεν υπάρχει οικονομικό όφελος. Για κανέναν!

Ακόμα κι ο administrator όχι μόνο δεν βγάζει λεφτά από τα λιγοστά έσοδα των διαφημίσεων αλλά βάζει λεφτά από την τσέπη του για το ολοένα και αυξανόμενο bandwidth και το hosting του site. Αν ήταν να πλήρωνε και moderators, θα'χε κλείσει το site στην πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του.

Οπότε η σοβαρή απάντηση είναι: το forum δεν αμοίβει κανέναν και δεν έχει κέρδη.

Ή αλλιώς: Ναι, κάνουμε ό,τι κάνουμε για την ψυχή της μάνας μας.

ΥΓ: Τα torrent-άδικα, όπως τα αποκάλεσε το μέλος Socratis_g φυσικά και ΔΕΝ πληρώνουν τους moderators τους. Τα sites αυτά ζουν από διαφημίσεις και donations. Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν - είμαι ένας από αυτούς (μην ανησυχείτε, δεν το κάνω από καλοσύνη, απλώς τρέφω την ανάγκη μου να με περνάνε για εξυπνο όπως ευστόχως με περιέγραψε κι ένα απείρου διανόησης και επιπέδου μέλος μας :P)

ΥΓ 2: Και στα torrent-άδικα, δεν φορτώνονται εκατοντάδες γίγα την ημέρα - μερικά kb είναι το κάθε torrent file... ;)

Δημοσ.

Πολυ εξυπνη προσπαθεια συγκαληψης paredwse...

Για αλλη μια φορα σταθηκες αξιος της φημης σου.

Εγω λοιπον τυχαινει να εχω θεια που ο γκομενος της ειναι αδερφος της ανηψιας της σπιτονοικοκυρας του λογιστη του paredwse.

Μεσω αυτου του link λοιπον εχω μαθει πραγματα και θαματα...

ΥΓ:

Paredwse περιμενω pm για να τακτοποιησουμε τις λεπτομερειες της σιωπης μου.

Δημοσ.
Ώρα είναι να μας πεις ότι η γρανίτα θα είναι παπαριασμένη, και η κούκλα ξεφούσκωτη. Θα πέσω από τα σύννεφα!

kalo einai na peseis giati idi exeis anevei poly psila.

filika

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά:

Φυσικά και δεν υπάρχει οικονομικό όφελος. Για κανέναν!

Ακόμα κι ο administrator όχι μόνο δεν βγάζει λεφτά από τα λιγοστά έσοδα των διαφημίσεων αλλά βάζει λεφτά από την τσέπη του για το ολοένα και αυξανόμενο bandwidth και το hosting του site. Αν ήταν να πλήρωνε και moderators, θα'χε κλείσει το site στην πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του.

Οπότε η σοβαρή απάντηση είναι: το forum δεν αμοίβει κανέναν και δεν έχει κέρδη.

Ή αλλιώς: Ναι, κάνουμε ό,τι κάνουμε για την ψυχή της μάνας μας.

ΥΓ: Τα torrent-άδικα, όπως τα αποκάλεσε το μέλος Socratis_g φυσικά και ΔΕΝ πληρώνουν τους moderators τους. Τα sites αυτά ζουν από διαφημίσεις και donations. Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν - είμαι ένας από αυτούς (μην ανησυχείτε, δεν το κάνω από καλοσύνη, απλώς τρέφω την ανάγκη μου να με περνάνε για εξυπνο όπως ευστόχως με περιέγραψε κι ένα απείρου διανόησης και επιπέδου μέλος μας :P)

ΥΓ 2: Και στα torrent-άδικα, δεν φορτώνονται εκατοντάδες γίγα την ημέρα - μερικά kb είναι το κάθε torrent file... ;)

to oti milises sovara..mallon se mena ofeilete giati to 1o sou post itan ws sinithws adiaforo-opws panta.

Pantws to melos apeirou dianohshs katafere na peisei ena xamilis dianohshs atomo na apantisei gia 1 fora sto forum sovara.Kati einai ki ayto pistepse me :) icon6.gif

PS. eprepe na ginoun 33 posts gia na milisei kapoios(esy) sovara

mporei na thewrithei kai katorthwma

Ps: pera ap tis mparoufes pou grafoun polloi parapanw ennoiote...

akouste kai ti gnwmi mou

lefta de vgazoun oi mod oute oi admin.An vgazei lefta pithanon na vgazei o owner an kai ayto xlwmo to kovw.

-mono kerdos einai i diafimisi-apo opu kai an proerxetai kai ayth.

Ayta.

Δημοσ.

insomniac_new, άλλο σοβαρός και άλλο ξενέρωτος.

κατά τα άλλα, σε ευχαριστώ που με κατέβασες από τα σύννεφα.

και έβαλες σε τάξη τον paredwse.

έτσι να σφίγγουν οι κώλοι, από κάνα σοβαρό χρήστη εδώ μέσα.

Δημοσ.

κοιτα, η αληθεια ειναι οτι και μενα μου εκανε κακη εντυπωση αρχικα οτι πηγε στην πλακα απο mods το θεμα, αλλα μετα το πηρα και γω στην πλακα. απλα θα μπορουσε να εχει απαντησει νωριτερα στο σοβαρο.

βεβαια και το θεμα επαιρνε το "δουλεμα" του:-P

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, όταν ο παρεδώσε γράφει για παιδιά σε κολλέγια και πισίνες και έλλειψη ανάγκης για άλλη δουλειά, πρέπει να είσαι καθυστερημένος για να το πάρεις στα σοβαρά.

Αν τώρα ανήκεις στην μειοψηφία του ανθρώπινου γένους και καταλάβεις την πλάκα, έχεις πάρει την απάντησή σου, οπότε τι γκρινιάζεις?

Δημοσ.
insomniac_new, άλλο σοβαρός και άλλο ξενέρωτος.

κατά τα άλλα, σε ευχαριστώ που με κατέβασες από τα σύννεφα.

και έβαλες σε τάξη τον paredwse.

έτσι να σφίγγουν οι κώλοι, από κάνα σοβαρό χρήστη εδώ μέσα.

α μπραβο... σουζα τωρα! icon12.gif

PS.. na pw tin alitheia me toses apantiseis apo ta meli tou site peri plirwmis tha mporouse o kathenas na to pistepsei(pros stigmin kontepsa na peisthw kai egw).

Sovarotita xreiazetai.. giati ta parapanw itan parapliroforisi oxi plaka.Plaka kanoume sto mpla mpla...kurioi mod icon12.gif

Lucifer molis eida tin apantisi sou.. kai eipa na kanw edit.

Peri sovarotitas o logos...

apla anarwtiemai me ti kritiria gineste mod edw. isws na yparxei test iq eksipnadas kai oi prwtoi na pairnoun galonia sto site.

sxedon oloi... eiste enas kai enas otan ksespasei intriga petate ti @@ria sas kai to paizete aythenteies.Ta sovara ta kanete kai ayta plaka.Anarwtiemai se ti eisai/eiste aksioi.Tespa.Perastika sas... se osous to xreiazeste.Oi normal me tous normal kai oi mpip me tous mpip gi ayto.. paw gia logout vlepw pollous mpip online(einai i wra mallon) CU

Δημοσ.

εντάξει μωρέ, αλλά τι είναι και οι mods?

αγέλαστοι μπάτσοι;

χρήστες είναι και αυτοί που κάνουν το κέφι τους, όπως κι εμείς.

εμένα δεν μου έκανε καμία κακή εντύπωση.

ίσα-ίσα πέθανα στα γέλια, με τον τρόπο που τα έγραφαν.

και μάλιστα με εξέπληξε ευχάριστα ο party-spoiler paredwse.

συνήθως εκεί που έχει ανάψει το κέφι σε ένα thread, έρχεται και το κλειδώνει.

σαν να κοντεύεις να τελειώσεις, και να χτυπάει το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Το σηκώνεις χωρίς να σταματήσεις και προσπαθώντας να μην καταλάβει ο άλλος τι παίζει. Συνήθως είναι ερεθιστικό.

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, όταν ο παρεδώσε γράφει για παιδιά σε κολλέγια και πισίνες και έλλειψη ανάγκης για άλλη δουλειά, πρέπει να είσαι καθυστερημένος για να το πάρεις στα σοβαρά.

Αν τώρα ανήκεις στην μειοψηφία του ανθρώπινου γένους και καταλάβεις την πλάκα, έχεις πάρει την απάντησή σου, οπότε τι γκρινιάζεις?

σε μενα το λες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...