Προς το περιεχόμενο

Μoderators και προσωπικό ώφελος.

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείτε ότι επίσης παίρνουν bonus αυτοί που ανοίγουν πάνω από 10 Threads/day.

Όπως επίσης και αυτοί που δεν ξέρουν καν τι είναι search και ποστάρουν και ρωτάνε συνεχώς ποιό είναι το καλύτερο και πιο ελαφρύ FIrewall, αν και αμφιβάλω ότι παίρνουν τα ίδια με τους πολυγράφους.

Νομίζω ότι είναι τουλάχιστον μια ανταμοιβή.

Νομίζω ότι έχουμε κάποιους που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία. :P

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δυνητικά δηλαδή μπορώ να κάνω μια συμφωνία με τον Lucifer και να παίρνω το 40% (άντε να πέσω στο 30% επειδή είσαι εσύ) από κάθε thread που το οδηγώ σε κλείδωμα.

O spooker έφαγε μόνιμο ban επειδή ήθελε να διακόψει τη συμφωνία.

Δημοσ.
Δεν ξέρω για άλλα site αλλά για το Insomnia υπάρχει όφελος:

Κατηγορία Α: Οι νέοι moderators (όπως ο Lucifer που έγινε πρόσφατα moderator και 1-2 άλλοι που θα γίνουν σύντομα...) παίρνουν τον βασικό μισθό ήτοι 250 ευρώ καθαρά + bonus 50 ευρώ ανά 10 κλειδωμένα topic τον μήνα. Αν καταφέρει και δώσει και 10 ban, ανεβαίνει το bonus, με ανώτατο μισθό τα 500 ευρώ συνολικά (για κλείδωμα & ban).

Κατηγορία Β: Οι παλιότεροι moderators (όπως ο privateer, o DJXLR8 ή ο dim_B) παίρνουν 400 ευρώ καθαρά και bonus 100 ευρώ ανά 10 κλειδωμένα topic το μήνα. Αν δώσουν 10 ban, ανεβαίνει το bonus, με ανώτατο μισθό τα 800 ευρώ συνολικά (για κλείδωμα & ban).

Κατηγορία Γ: Οι super-moderators παίρνουμε 800 ευρώ το μήνα καθαρά + bonus 200 ευρώ για κάθε 30 κλειδωμένα θέματα (το νούμερο των θεμάτων αυξάνεται γιατί έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να κλειδώσουμε θέμα, αλωνίζουμε σε όλο το forum). Το bonus μας δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 800 ευρώ συνολικά (για κλείδωμα & ban).

Επιπλέον, ειδικά για τους super-moderators, αν τους βρίσει κάποιο μέλος, παίρνουν και έκτακτο επίδομα ανάλογα με το μέγεθος της διαμάχης. Συνήθως κυμαίνεται από 50 - 100 ευρώ.

Ειδικές κατηγορίες:

α. Η Cristina (η μόνη γυναίκα moderator) παίρνει, εκτός από τα χρήματα της Κατηγορίας Β, extra bonus 100 ευρώ το μήνα γιατί ο Hal9000 προωθεί την ένταξη των γυναικών στο management.

β. Ο Imagine (ο παλαιότερος moderator) παίρνει, εκτός από τα χρήματα της Κατηγορίας Β, extra 100 ευρώ λόγω παλαιότητας.

γ. Ο Hal9000 βγάζει τρομερά έσοδα από τις διαφημίσεις - άγνωστο πόσα! Αρκεί μόνο να πω ότι κυκλοφορεί με μία BMW 645iCS (φουλ έξτρα), μένει σε μονοκατοικία με πισίνα στα νότια προάστια, τα παιδιά του πηγαίνουν δημοτικό στο Κολλέγιο Αθηνών (ξέρετε τι είναι να έχεις δύο παιδιά στο Κολλέγιο Αθηνών;).

Εκτός αυτών, τυγχάνει extra εκπτώσεων σε μαγαζιά hardware και ρούχων, τον θέλουν οι γυναίκες, πίνει τσάμπα αλκοόλ σε πολλά μαγαζιά του κέντρου των Αθηνών, συχνάζει Κολωνάκι. Και φυσικά δεν δουλεύει, σταμάτησε εδώ και δύο χρόνια την κανονική εργασία.

Εμ τι, τσάμπα φάγαμε τα νειάτα μας εδώ μέσα;

Για την ψυχή της μάνας μας;

πως φαινεται η αναγκη σου να σε περνανε για εξυπνο :D

Y.Γ αντε ριξε μπαν σου χαριζω 100Ευρά.. και επειδη ειμαι πολυ διασημος κανω εκλιση στην hal να σου δωσει bonus 300points εξυπναδας ναχεις να τα χαιρεσαι :)

Δημοσ.

Καταπληκτικά εμβριθής τοποθέτηση από τον insomniac_new, η κουβέντα μπορεί να συνεχιστεί χωρίς το άγχος της τυχόν έλλειψης επιπέδου πλέον!

Δημοσ.

Κάνας καλός mod ; Θέλω να του ρίξω ένα χέρι βρίσιμο καλό και τα λεφτά μισά μισά.

Ενα δίσκο να πάρω και μετά σταματάω το βρισίδι......

Εχει μείνει τίποτα άλλο που να μην έχουμε δει; :mrgreen:

Δημοσ.
Socratis_g...κι οι users παίρνουμε bonus παρουσίας, ακριβώς γιατί εμείς τα "φέρνουμε" στο forum. Φυσικά και δεν υπερβαίνει ποτέ το ύψος των 30? το εξάμηνο, ήτοι 5? το μήνα, αλλά κάτι οι "Αναφορές Μηνύματος", κάτι το άνοιγμα flames για να έχουν δουλειά κι οι mods, βγαίνει κι ένα χαρτζιλίκι αξιοπρεπέστατο.

Ζήτα τα από τους αρμόδιους πάραυτα σε περίπτωση που δεν έχεις πάρει δραχμή. Ακόμα και αναδρομικά τα δικαιούσαι. Γρήγορα μόνο, γιατί είναι ικανοί να τα φάνε. Έχουμε και προεκλογική περίοδο.

ok.............. :twisted:

Δημοσ.
Κάνας καλός mod ; Θέλω να του ρίξω ένα χέρι βρίσιμο καλό και τα λεφτά μισά μισά.

Ενα δίσκο να πάρω και μετά σταματάω το βρισίδι......

Εχει μείνει τίποτα άλλο που να μην έχουμε δει; :mrgreen:

rikse to vrisimo ston mod kai meta ela sto site mou LOL

Δημοσ.

Αγγελία:

Ζητώ εργασία ως modίστρα στο παρόν φόρουμ! Διαθέτω επαγγελματική γαζωτική μηχανή (σε περίπτωση έξτρα παραγωγής στο σπίτι δύναμαι να αγοράσω τον κοπτοράπτη)! Πληροφορίες εντός!

:lol:

Δημοσ.
Socratis_g...κι οι users παίρνουμε bonus παρουσίας, ακριβώς γιατί εμείς τα "φέρνουμε" στο forum. Φυσικά και δεν υπερβαίνει ποτέ το ύψος των 30€ το εξάμηνο, ήτοι 5€ το μήνα.

Ξέχασες να αναφέρεις (μπορεί και να μην το γνωρίζεις βέβαια), ότι τα παραπάνω rates αναφέρονται σε περιπτώσεις πάγιας αντιμισθίας και αφορούν οργανικές θέσεις.

Υπάρχουν άλλα rates για free lance χρήστες όπως εγώ, όπου σκάνε από το πουθενά ενώ κανείς δεν τους κάλεσε (όπως κάθε σύμβουλος επιχειρήσεων), και αναλαμβάνουν να ανεβάσουν το forum με το ακατανόητο χιούμορ τους και την ομορφάδα τους, ενώ σέρνουν μαζί τους το πιστό πολυπληθές κοινό τους από άλλα ανταγωνιστικά forum.

Αντιλαμβάνεστε ότι έτσι δικαιολογείται και το εταιρικό αυτοκίνητο καθώς και η πρόσθετη ιδιωτική ασφάλιση, που μου παρέχεται.

Προνόμια που αξιόλογοι μεν, αλλά μόνιμοι δε χρήστες όπως ο blueviper δεν απολαμβάνουν, αλλά αρκούνται σε ένα διαρκείας στον ΗΛΠΑΠ και στο "την υγειά μας να έχουμε" template email που λαμβάνουν ανά τρίμηνο από την εργοδοσία.

Δημοσ.

Υπάρχει συνειδητά μεγάλη άγνοια φίλε punky στο συγκεκριμένο ζήτημα, εκπορευόμενη προφανώς εκ της διευθύνσεως. Για να καταλάβεις, έχω προσυμφωνητικό καβάντζα που θα μου παράσχει μια γρανίτα δώρο και μια φουσκωτή κούκλα με τη συμπλήρωση του πρώτου έτους παρουσίας στα διαδικτυακά δρώμενα του Insomnia. Δεν ξέρω αν απολαμβάνουν κι άλλοι τέτοια προνόμια.

Η περίπτωσή σου πάντως είναι ιδιάζουσα ομολογουμένως. Κουβαλάς και τις groupies σε κάθε forum κι έχεις αναμενόμενα και διαφορετικές αξιώσεις/απαιτήσεις.

Κάποια στιγμή οφείλουν να ξεκαθαρίσουν το μισθολογικό καθεστώς οι εργοδότες, γιατί δεν αποκλείω τη διαμόρφωση συνδικαλιστικής συνείδησης, που θα προφυλάξει το δίκαιο του χρήστη απέναντι στην αναξιοκρατία και το νεποτισμό.

Δημοσ.

Εγώ πάλι, σαν moderator σε άλλο site έχω να αναφέρω πως οι εδώ υπεύθυνοι παίρνουν πολύ λίγα για την δουλειά που κάνουν.

Σε σαφώς μικρότερο forum από άποψη χρηστών και όγκου, παίρνουμε εγώ και άλλος ένας από 650 € μηνιαίως. Βέβαια δεν υπάρχουν bonus κτλ και δηλώνουμε τα μισά με ΑΠΥ.

Απ' ότι γνωρίζω, σε ένα 3ο site οι τιμές παίζουν στα ίδια επίπεδα. Ή μεγάλοι μισθοί αλλά όχι bonus, ή μέτριοι μισθοί + bonus.

Απορώ πως μερικοί άλλοι "συνάδελφοι" κάνουν αυτή τη δουλειά εντελώς τσάμπα. Μετά θέλουμε να μιλάμε και επαγγελματίες στην Ελλάδα...

Δημοσ.
Κάποια στιγμή οφείλουν να ξεκαθαρίσουν το μισθολογικό καθεστώς οι εργοδότες, γιατί δεν αποκλείω τη διαμόρφωση συνδικαλιστικής συνείδησης, που θα προφυλάξει το δίκαιο του χρήστη απέναντι στην αναξιοκρατία και το νεποτισμό.

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος.

Δημοσ.

Το παιδί έκανε μια ερώτηση, δεν ντρέπεστε να του ρίχνετε τέτοιο δούλεμα? Μόνο οι 2 πρώτοι απάντησαν με σοβαρότητα. Από άλλους το περίμενα ότι θα τον δουλεύατε έτσι, αλλά από άλλους όχι.... Κρίμα... Μόνο αυτό λέω! Κρίμα!

Δημοσ.

Το Insomnia είναι οι χρήστες του αδέλφια...μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαδί! Σηκωθείτε, αρπάξτε τα πλακάτ και βγείτε στους δρόμους...ευκαιρία είναι να συνταχθούμε και με το εκπαιδευτικό κίνημα!

Καιρός είναι να αξιώσουμε και μια σύνταξη της προκοπής για τα γεράματα, γιατί ένα υπόθετο και μια Proctoglyvenol το μήνα για τις αιμορροΐδες είναι ψίχουλα!

Δημοσ.
Το παιδί έκανε μια ερώτηση, δεν ντρέπεστε να του ρίχνετε τέτοιο δούλεμα?

Ώρα είναι να μας πεις ότι η γρανίτα θα είναι παπαριασμένη, και η κούκλα ξεφούσκωτη. Θα πέσω από τα σύννεφα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...