ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δούλευα κανονικα και ξαφνικα εφαγα την φρικη.Εκλεισα το pc για να βγαλω μια Pci κάρτα που ειχα βαλει για δοκιμη και το pc δεν ξανανοιξε ποτε.Ειτε πατωντας το power switch ειτε βραχυκυκλωνοντας τα pinakia για το Power switch αναβει το led της μητρικης αλλα δεν ξεκιναει καν.Εχω αλλαξει 3 τροφοδοτικα , εχω κανει clear cmos , εχω αλλαξει μπαταρια στο bios , εχω βγαλει μνημες , καρτες pci , agp .ξερει κανενας τι μπορει να φταιει?
ANEMOS-V Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 de thelo na fantasto .. tsaf apo statiko ilektrismo .. an eine etsi eine i mitriki. otan pame na bgaloume karta apo to PC to bgazoume telios ap to reyma.. patame to power buton 2-3 fores oste na bgalei olo to reyma pou exei sygkratisei to PSU.. kai meta bgazoume-bazoume tin karta.. malon mitriki file sou xtipise, alla dokimase na katharisis kala tis epafes PCI mipos ftiaksei.
johnc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνω απόλυτα μαζί σου...επίσης αν ήταν tv tuner τα φαινόμενα στατικού ηλεκτρισμού είναι πιο έντονα ειδικά εάν η κεραία είναι εξωτερική...και πιάνετε και κανα μέταλλο για αποφόρτιση του στατικού πριν ακουμπάτε οτιδήποτε μέσα στο pc...αυτα
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Τι να πω.Τραβιεμαι πανω απο εναμιση μηνα με αυτη τη δουλεια.Ειχα στειλει πρωτα τη μητρικη για ελεγχο στην quest δεν βρηκαν τιποτα , εστειλα μετα πακετο μητρικη επεξεργαστη , τελικα ειχε προβλημα το cpu . πηρα καινουργιο cpu P4 478 3.0ghz , δουλεψα 1-2 εβδομαδες κανονικα και σημερα μου εμεινε στα χερια.Γαμω την γκαντεμια μου.Θα παρω μου φαινεται και μια καινουργια μητρικη και θα την στειλω στην quest αυτη για να την αντικαταστησει αν ειναι και να εχω μια στην καβατζα
sainis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 file kane kati allo bale xana thn karta kai pes mas
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Τα εχω κανει αυτα .Αλλωστε και εγω τεχνικος ειμαι σε περιφερειακες συσκευες κυριως.Αλλα οποιον συναδελφο και να ρωτησα δεν μου εδωσε μια σαφη απαντηση.Θα παω να παρω μια νεα μητρικη αυριο και θα δοκιμασω. Ευχαριστω για την βοηθεια παιδες
simply_the_best Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 pantws kai na eftaige to cpu i' i mnimes o ypologistis tha ekinouse kanonika kai tha akougotan to mpip tis mobo, xwris na proxwrisei parapera vevaia i diadikasia.. efoson exeis kanei oles tis dokimes i motherboard exei to provlima!
snowman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Θα συμφωνήσω με τον simply-the-best...... Αν ήταν CPU θα ξεκίναγε το pc κατά πάσα πιθανότητα!!! Έιχα μια Gigabyte που έκανε το ίδιο πρόβλημα...Άναβε το λαμπάκι της κανονικά αλλά δεν γινόταν τίποτα άλλο!!! Και άντε βρές τι κάηκε στο board!!!
_filippos_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Κατι παρόμοιο επαθα κι εγώ χθές. Έχω ενα παλιό pc με K7T266 και Athlon xp 1700+ σε Suse 10.1. Κατα καιρούς όποτε πατούσα τον διακόπτη να ανοίξει, ξεκινούσαν τα ανεμηστιράκια αλλά δεν γινόταν τίποτα. Άλλαζα μπρίζες, το ξανα άνοιγα και ξεκινούσε με μικροπροβληματάκια (άλλοτε εμφάνιζε πόση ΡΑΜ έχει και μετά κολλούσε, άλλοτε όταν φόρτωνε το linux έκανε reboot, κτλ κτλ) Χθές που πήγα να το ανοίξω, η γνωστή διαδικασία, άρχιζαν τα ανεμιστηράκια να γυρνάνε αλλά μετά δεν γινόταν τίποτα. Κοίταξα πίσω τα διαγνωστικά Ledακια της MSI και μου τα εμφανιζει και τα 4 κόκκινα. Αυτό σημαίνει , σύμφωνα με το εγχειρίδιο, πρόβλημα στην CPU. Σκέφτομαι να το πάω απο ενα μαγαζί να το κοιτάξουν... αλλά μου κάνει εντύπωση... πως καταστρέφεται η CPU τόσο έυκολα...
simply_the_best Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Κατι παρόμοιο επαθα κι εγώ χθές.Έχω ενα παλιό pc με K7T266 και Athlon xp 1700+ σε Suse 10.1. Κατα καιρούς όποτε πατούσα τον διακόπτη να ανοίξει, ξεκινούσαν τα ανεμηστιράκια αλλά δεν γινόταν τίποτα. Άλλαζα μπρίζες, το ξανα άνοιγα και ξεκινούσε με μικροπροβληματάκια (άλλοτε εμφάνιζε πόση ΡΑΜ έχει και μετά κολλούσε, άλλοτε όταν φόρτωνε το linux έκανε reboot, κτλ κτλ) Χθές που πήγα να το ανοίξω, η γνωστή διαδικασία, άρχιζαν τα ανεμιστηράκια να γυρνάνε αλλά μετά δεν γινόταν τίποτα. Κοίταξα πίσω τα διαγνωστικά Ledακια της MSI και μου τα εμφανιζει και τα 4 κόκκινα. Αυτό σημαίνει , σύμφωνα με το εγχειρίδιο, πρόβλημα στην CPU. Σκέφτομαι να το πάω απο ενα μαγαζί να το κοιτάξουν... αλλά μου κάνει εντύπωση... πως καταστρέφεται η CPU τόσο έυκολα... file mou an den kaneis overclocking to cpu tha einai to teleytaio pou tha katastrafei, mazi me tis mnimes!
Strategos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 den exei sxesh i zwi tis cpu me to overclocking ektos kai an dosis poli reuma kai anevasi megales thermokrasies dld an eisai kato apo 50 se full load oti kai na dosis kala einai gia oli mera, to thema einai na exeis kalo trofodotiko kai na prosexeis me ta reumata kai tis skones
_filippos_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 η αληθεια είναι οτι ι μια 256αρα μνήμη πρέπει να εχει καταστραφεί γιατί δεν την βλέπει πλέον οταν την βάζω στο σλοτ. Τωρα τελευταία μου εμφανιστικε κι αυτό το πρόβλημα... Overclocking δεν εχω κανει. Την πήγα στα Multirama να το δουν γιατι εγώ βαριέμαι και απο βδομάδα θα έχω απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.