Προς το περιεχόμενο

anavathmisi i katavathmisi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά αφού ακόμα και ΟΤΕ ξέρει και αυτός οτι σε κάποιες περιοχές δεν θα υπάρξει αναβάθμιση αλλά υποβάθμιση οπότε γιατί δεν μας αφήνουν ήσυχους για λίγο καιρό μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα και μετά να μας αναβαθμίσουν?Και όποιος είχε πρόβλημα θα του εξηγούσε ο ΟΤΕ οτι με την αναβάθμιση την προσφατη δεν θα είχε αποδοτικές ταχύτητες γι' αυτο θα γινόταν σε λιγο.

Δημοσ.

o ote thelei na diplasiasei oles tis grammes kai tha ginei auto kai tha teliosei otan prepei giati etsi prepei na ginei kai na teliosei.den tha perimenei na kanei anabathmiseis kai meta diplasiasmous.o ote thelei na glitosei to 3ilo apo tin e.e kai tin eett opote sta xartia fenomaste 2048.kapoia stigmi tha ftiaxei kai ligo to bandwidth alla gia tin ora koitaei na teliosoun oloi oi diplasiasmoi pou nomizo oti telionoun pantou 30 noembri.meta apo auto tha isxeei to klasiko.blabi mono an ise kato apo to 1/3 opote gia tous 2 mbit an ise kato apo 600 peripou.den prokite na kanoun diplasiasmous stous misous.oloi tha ginoun ite to theloun ite oxi kai i mikroteri taxitita pou tha klidonei i grammi ine 768.an den pezeis ekei kai epezes sta 384 tote tis ekatses.oso auxanei i taxitita auxanei to attenuation kai mionetai to margin :(

Δημοσ.

Από Άρτα... Μετά την αναβάθμιση έχουμε τα χάλια μας.

Τα πρωινα έχεις ταχύτητα, φτάνεις τα 150ΚΒ download. Όσο περνάει η ώρα βέβαια και ειδικά το βράδυ, φτάνεις στον ΠΑΤΟ...

Από το Σάββατο όμως έχουμε άλλο πρόβλημα.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ κενά στο web. Κάνεις ένα click και κάνει 5" να "ξυπνήσει". Και πάλι όχι στα σίγουρα. 1 στις 4 σελίδες σου βγάζουν error, connection timeout. Κάνεις ένα refresh και να'τες...

Το έχουν άλλοι αυτό ή εμείς είμαστε οι τυχεροί;

Δημοσ.

το connection timeout το αντιμετωπίζω και εγώ απο την στιγμή της αναβάθμισης πριν δεν είχα τετοιο πρόβλημα και εννοείται οτι η ταχύτητα έμεινε στα ίδια χάλια με πρίν και χειρότερα.(Θεσσαλονίκη).

F5 :P

Δημοσ.
το connection timeout το αντιμετωπίζω και εγώ απο την στιγμή της αναβάθμισης πριν δεν είχα τετοιο πρόβλημα και εννοείται οτι η ταχύτητα έμεινε στα ίδια χάλια με πρίν και χειρότερα.

To idio antimetopizo kai ego apo thn imera tis anavathmisis , xoria poy i taxitita epese sto miso

Δημοσ.

Και ειδικά τις 3 τελευταίες μέρες οι γνωστοί μου λένε ότι είναι απελπιστικά αργό... Είναι λέει σαν να έχουν 256...

Εγώ δεν είμαι μια χαρά... Ξέρω ότι θα είμαι γύρω στα 800kbps μέχρι το τέλος των αναβαθμίσεων και δεν ανησυχώ...

Άντε, τώρα που δεν έχετε ταχύτητες για άπειρο downloading, να αδειάζει και ο δίσκος μας από άχρηστα πράγματα, να μην κατεβάζουμε όλα όσα δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ...

Δημοσ.

oi 2 mbit mia xara pane paidia ego toulaxiston den exo kanena provlima

oriste

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 222.76Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.81Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...