NOPSTRIM Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Καλά ε! Το είδα και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα!!! F1's Perished Heroes Respect!!!!
blueviper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Τι να σου πω...περισσότερη προσωπικά συγκίνηση θα αισθανόμουν αν έβλεπα κανένα video με ναυτεργάτες της ζώνης του Περάματος που έχασαν τη ζωή τους. Κάποιοι σ' αυτή τη ζωή έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν, άλλοι πάλι για να βγάλουν μερικά πρόσθετα δισεκατομμύρια από το χορηγό. Κρίμα για αμφότερους.
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ναι αλλά εγώ ας πούμε δε μπορώ να βλέπω ναυτεργάτες να κάνουν κόντρες τρεξίματος γύρω-γύρω το λιμάνι.
Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 το ειδα αυτο το βιντεο. καποτε,σε ενα ατυχημα,κατεβαιναν οι οδηγοι να βοηθησουν το συνανθρωπο τους. σημερα τον γραφουν στον @@ τους.
^BOOMBOOM Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Πότε έγινε αυτό? (το γράψιμο στα @@ σε αντίθεση με το "παλιό καλό καιρό")
Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 δεν το βιντεο πρωτα. δες τα ατυχηματα,που κατεβαιναν οι οδηγοι και τρεχαν με τους πυροσβεστηρες να βοηθησουν. ποτε το ειδες αυτο τα τελευταια χρονια?εγω πουθενα.δεν εχω χασει ποτε αγωνα φορμουλα. θα μου πεις βεβαια,αλλο τοτε αλλο τωρα.δεν υπαρχουν αυτες οι μεγαλες φωτιες στα μονοθεσια που υπηρχαν τοτε. θυμαμαι ομως κατι σβουρες του σουμαχερ στην μελβουρνη,κατι γυρω-γυρω ολοι του (μασσα?) στο βελγιο πριν 3 χρονια,και οι αλλοι να παλευουν να κανουν ταχυτερο γυρο.
Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ναι! αλλα οχι και η μαλακια απο το ινσομνια δυστηχως.
^BOOMBOOM Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ε ναι, αφου μερικοί φαντάζονται τον Αλόνσο να τρεχει με πυροσβεστήρες (!) για να δει αν χτύπησε ο button κλπ...
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Έλα ρε παιδιά, που ακούστηκε τώρα βωμολοχίες στο insomnia, θα μας κάψει ο θεός να πούμε.
Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ε ναι, αφου μερικοί φαντάζονται τον Αλόνσο να τρεχει με πυροσβεστήρες (!) για να δει αν χτύπησε ο button κλπ... ακριβως ετσι το φανταζωμαι. οπως το ειδα και στο βιντεο το οποιο εσυ με την......16k σου,αδυνατεις να το δεις!
Str Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 βασικα εγω φανταζομαι τον Αλονζο να τρεχει με πυροσβεστηρες ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΕΙ το Σουμαχερ....
SCidER Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 εγω φανταζομαι την pamela γυμνη να τρεχει με εναν πυροσβεστηρα..ναι pamela τρεχαα κοριτσι μουυυυ.. ναιιιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.