Προς το περιεχόμενο

Agora iPod Nano 2GB

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα εφτασε το ipod nano2gb 2nd generation. Ειναι λογικο οταν ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη να λεει do not disconnect και να μην με αφηνει να μπω στο μενου του;

Επισης, δοκιμασα να το κανω format σε fat για να μπορω να το χρησιμοποιησω και με windows υπολογιστη, αλλα βγαζει προβλημα. Ποια ακριβως διαδικασια πρεπει να ακολουθησω;

Ευχαριστω και sorry για τις «χαζες» ερωτησεις...

Δημοσ.
Σημερα εφτασε το ipod nano2gb 2nd generation.

Μεγειές!

Ειναι λογικο οταν ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη να λεει do not disconnect και να μην με αφηνει να μπω στο μενου του;

Λογικότατο. No worries. Πρέπει να το κάνεις eject από το iTunes. Ή disconnect από το tray ως external device, για να μπορέσεις να το αφήσεις με το καλώδιο συνδεδεμένο να φορτίζει, αλλά να μπαίνεις στο μενού του.

Επισης, δοκιμασα να το κανω format σε fat για να μπορω να το χρησιμοποιησω και με windows υπολογιστη, αλλα βγαζει προβλημα. Ποια ακριβως διαδικασια πρεπει να ακολουθησω;

mac formated το πήρες;

btw το καλύτερο site για info και ότι faq θες: ilounge.com

Δημοσ.

Δεν εχει manual παιδια. Το πηρα με μια ειδικη προσφορα της apple, και δεν εχει manual. Μονο ενα κουτι πλαστικο και τιποτε αλλο.

Mac formated ειναι.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Υ.Γ: το πληρωσα €14.

Δημοσ.
Μεγειές!

Ευχαριστω πολυ!

Ειμαι με το μακ και δεν εχει επιλογες για ανασυγκροτηση και format ;) Μονο restore εχει, αλλα δεν ξερω πως να το κανω windows compatible...

Δημοσ.
file punky ki esy sto nike + ???eilikrina posoi eimaste stin ellada??pira ki egw prin 1,5 mina ton antaptora mou....(gia na min sou pw oti se 2 weeks perimenw kai ta papoutsia....)

Mιας και το πες... πότε έρχονται επιτέλους αυτά τα παπούτσια? απο τη πρωτη στιγμή που τα είδα είπα "αυτά θέλω"

Δημοσ.
file punky ki esy sto nike + ???eilikrina posoi eimaste stin ellada??pira ki egw prin 1,5 mina ton antaptora mou....(gia na min sou pw oti se 2 weeks perimenw kai ta papoutsia....)

Ναι, φίλε μου.

Τι να κάνω; Ψοφάω για ανταγωνισμό.

Αν ήμουν ψάρι και μου βάζαν ανταγωνισμό για δόλωμα στο αγκίστρι, θα τσίμπαγα με τη μία :mrgreen:

Πρέπει να ρίξω το χρόνο μου στα 5k, γαμώτο.

Σε όλα τα άλλα, είμαι πρώτος πανελλαδικά.

Ας όψεται η θλάση στους κοιλιακούς.

Mιας και το πες... πότε έρχονται επιτέλους αυτά τα παπούτσια? απο τη πρωτη στιγμή που τα είδα είπα "αυτά θέλω"

Μου είχαν πει Νοέμβριο σε κατάστημα της Nike. Αλλά νομίζω ότι μπορείς να τα παραγγείλεις και από το site της Νike.

Δημοσ.

γρατσουνιεται πολυ ευκολα η προσοψη.ειναι περιεργη η επικοινωνια του με το pc.αλλες φορες δεν αναγνωριζει, αλλες φορες κολαει, ειδικα τωρα τελευταια δε μου κλεινει και κολαει.ειναι πολυ ομορφο και εχει φοβερα καλη ποιοτητα ηχου αλλα τωρα τελευταια μου την εχει δωσει αγρια..

Δημοσ.
γρατσουνιεται πολυ ευκολα η προσοψη.

Έχεις το 1st generation Nano, right?

ειναι περιεργη η επικοινωνια του με το pc.αλλες φορες δεν αναγνωριζει, αλλες φορες κολαει, ειδικα τωρα τελευταια δε μου κλεινει και κολαει.ειναι πολυ ομορφο και εχει φοβερα καλη ποιοτητα ηχου αλλα τωρα τελευταια μου την εχει δωσει αγρια..

Κολλήματα δεν είχα ποτέ πάντως. Ούτε με το πρώτο Nano, ούτε με το δεύτερο που έχω τώρα. Ήταν και είναι η πιο απροβλημάτιστη εμπειρία που είχα ποτέ με κάποιο gadget.

Νερά μου έκανε το ipod video πρώτης γενιάς, και το σούταρα.

Αν μπορείς άλλαξέ το. Έπεσες στην περίπτωση μάλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...