Dark-Shadow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Gia sas pedia!!! Ta xristougena tha pao agglia kai thelo na agoraso to ipod nano 2gb thelo na do pio eine to fthinotero magazi pou to poulaei stin agglia oste na t o agoraso!!! Mporo stin sinexia na valo kana firmware etsi oste na dixnei to elliniko menu???
R.H.C.P. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 εγώ πάντως πήρα το 30gb από κίνα και είχε και ελληνικά!!
phaedra-samos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 giati den pairneis ths microsoft pou einai poly kalytero? exei bgei kai philips. hdh sta ipod peftoun poly oi times siga siga.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 giati den pairneis ths microsoft pou einai poly kalytero? [...] Το έχεις μήπως; Γιατί είναι "πολύ καλύτερο" άραγε;
kattistt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 iPod nano, οσοι γνωστοι μου το εχουν εχει βγει πολυ καλο! μια χαρα μικρουλι ειναι κι ολας!! το Zune 14 Nοεμβριου δεν βγαινει Αμερικη...? ποτε δοκιμαστηκε....?????
StavrosD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω για τα άλλα χαρακτηριστικά, αλλά με το Nike+ συνεργάζεται μόνο το ipod nano. http://www.nike.com/nikeplus/?ref=emealanding&sitesrc=emealanding#runs (Συνεργάζεται με κάποια παπούτσια nike, και καταγράφει ταχύτητα, θερμίδες, κτλ, και δίνει αναφορά όταν φτάνεις κάποιους στόχους)
punky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 giati den pairneis ths microsoft pou einai poly kalytero? exei bgei kai philips. hdh sta ipod peftoun poly oi times siga siga. Ο άνθρωπος ψάχνει mp3 player, δεν ψάχνει τούβλο. Έχεις δει πως είναι το Zune? Μια ογκοδέστατη παπαριά με σκληρό δίσκο. Η πεντάχρονη κόρη μου ερωτεύτηκε το 4GB Nano που είχα και φαγώθηκε να της το χαρίσω. Είναι η πρώτη και μοναδική φορά που μου περιέγραψε ποτέ, ένα από τα gadgets μου ως πανέμορφο. Η φυσική συνέπεια ήταν ως χαζομπαμπάς να της το δώσω. Και να πάρω το 2nd generation Nano των 8GB. Με εξαίρεση τα ακουστικά που είναι του κώλου και πεθαίνουν σε χρόνο dt, είναι το πιο sexy και το πιο λειτουργικό ηλεκτρονικό μαραφέτι που έχω πάρει. Δεν θες κανένα firmware update. Τα ελληνικά παίζουν τέλεια και εγγενώς από όποιο μέρος του κόσμου και να το αγοράσεις. Δεν ξέρω για τα άλλα χαρακτηριστικά, αλλά με το Nike+ συνεργάζεται μόνο το ipod nano. Με τη γνωστή μου έπαρση, δράτομαι της ευκαιρίας να δηλώσω ότι είμαι τρίτος στην πανελήνια κατάταξη στο Nike+ και εννοείται ότι τους έχω για πλάκα τους άλλους δύο, σε λίγο καιρό.
kostas111 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 an se vohthaei auto: egw to pira molis vgike apo ameriki. perisi to septemvri to ipod nano 2gb. eixe elliniko menou apo th mama tou!! den to pisteua!!exei polles glwsses... mhn se anisixei auto.. pantws einai para polu kalo kai tha se volepsei polu...
Dark-Shadow Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Re pedia sorry pou to leo alla vgenete offtopic!!! Apla rotisa apo pio magazi na to agoraso stin agglia!!!
punky Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Apla rotisa apo pio magazi na to agoraso stin agglia!!! Δεν ρώτησες μόνο αυτό. Ρώτησες και αν χρειάζεσαι αλλαγή firmware για να έχεις ελληνικά. Και κάποιοι κάτσαμε και σου απαντήσαμε. Επίσης θεωρρώ ότι αν κάποιος μου έλεγε ότι αυτό που προτίθεμαι να αγοράσω έχει και κάποιο "πρόβλημα", βλέπε ακουστικά, θα του έλεγα και ένα ευχαριστώ παραπάνω. Λέω τώρα εγώ...
Dark-Shadow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Apo 7 ipod nano kapion filon mou kanena den eixe provlima!!! Entaksi ta ellinika yparxoun tora se ola ta ipod mexri kai kina na pao na to agoraso ta ellinika tha ta exei!!! Apla prospatho na vro pio eine to fthinotero magazi stin agglia!!!
Greek-Lord Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Ποια είναι η τιμή για ένα iPod Nano 2GB στην Ελλάδα;
Dark-Shadow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ne apo elada to fthinotero eine 150evro tora zitao poso tha kanei stin agglia!!!
deathlok Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Ne apo elada to fthinotero eine 150evro tora zitao poso tha kanei stin agglia!!! den nomizo se episimo katastami na breis megali diafora + oti eggisi edo stin ellada i rainbow den tha se kalipti. mipos na perimeneis gia to kainourio??? (den eimai kata ton agoron apekso aplos na iparxei simantiko xrimatiko ofelos)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.