Προς το περιεχόμενο

Μού πρότειναν αυτή τή σύνθεση.Καλή;

kesogdem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CASE : THERMALTAKE VB1000SWS SOPRANO WINDOW SILVER 79.50 ?

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : Q-TEC 500W BIG FAN ;;;;; 34.17 ?

MOBO : ASUS P5N32-SLI SE DELUXE 203.00 ?

CPU : INTEL CORE 2 DUO E6400 2.13 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX 229.00 ?

VGA ASUS EN7600GS SILENT/HTD 256MB PCI-E RETAIL 131.94 ?

RAM : KINGSTON KVR667D2N5/512 512MB PC5300 667MHZ VALUE RAM 2x 65.00 ?

ΣΚΛΗΡΟΣ : WESTERN DIGITAL 250GB WD2500JS 7200RPM SATA2 77.90 ?

ΟΘΟΝΗ : LG 17'' LCD L1760TQ-BF BLACK 253.00 ?

Σύνολο 1138.51?

Ο υπολογιστής προορίζεται γιά "λίγο απ΄ολα"

Ευχαριστώ

Δημοσ.

όλα καλά, μόνο το τροφοδοτικό είναι για τα μπάζα ! καλύτερα δώσε άλλα τόσα και πάρε ένα Tagan/Enermax/Antec να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο !! Μακρυά από Q-Tec, αν θες κάνε ένα search στο forum να δεις πόσες αρνητικές γνώμες/εμπειρίες έχουν οι χρήστες. Και πάρε και ένα UPS, είναι κρίμα να τα χάσεις όλα αυτά επειδή η ΔΕΗ είναι και αυτή για τα μπάζα !

• Members
Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ για ένα πιο ποιοτικό τροφοδοτικό.

Επίσης, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση 19άρας οθόνης στα λεφτά που δίνεις - αν ναι, θα έλεγα να την προτιμήσεις από την 17άρα.

Δημοσ.

+1 για καλυτερο τροφοδοτικό! Τα Qtek είναι απλώς αθλια!

Για οθόνη δες καμια lg 19" οπως αυτή μπορει να μην έχει το ίδιο όμορφο Design με αυτή που σου προτειναν αλλα είναι 19" με εξίσου καλό πανελ!

Δημοσ.

Και να συμπληρωσω οτι συντομα στα 300ε θα παιζουν 22" wide απο την acer. Μπορεις αυτην την στιγμη να βρεις 20" wide στα 300ε και στα 260ε 19" wide, οποτε πατα ενα del την ξεπερασμενη 4:3 17αρα!

Δημοσ.

1.MAKRIA APO Q-TEC!!!! pare ena hec 480 i ena hec 500 i 550.... poli kala kai ftina!propantwn kala

2. de nomizw na xriazese toso akrivi mitriki! poios o logos na dwseis 200 eyro gia ti mobo? poies anagkes sou den ikanopoiei mia twn 100 euro??

3. me 30 eyro parapanw perneis 19" wide lg

4. i karta grafikwn pou dialekses den einai korifea... an thes TWRA na paikseis ola ta TWRINA paixnidia TELIA twte na pas se mia 1900gt i se mia 7900gs an thes kati poli kalo alla kai ftino sxertika....an pali thes na paikseis AKSIOPREPESTATA ta twrina paixnidia kai thes na kaneis alagi se dx10 kartoula tote poli kali epiligi....

Δημοσ.

+1 για αλλαγή του τροφοδοτικού με ένα ποιότητας.

Και επίσης προτίνω αντί για 7600GS, 7600GT που και καλύτερη είναι και θα σου "κρατήσει" περισσότερο.

Δημοσ.

vgale tin mitriki kai pare mia Gigabyte DS3.

vgale to Q-Tec giati tha sta kapsei ola.

vgale ton WD giati den......ton evale ena filaraki kai kanei san traino....

vgale tin 17ara kai pare 19ara.

auta..

Δημοσ.
Σκληρό δίσκο εννοείται πως θα πάρεις Seagate.Αθόρυβος και με σταθερές θερμοκρασίες.

vgale tin mitriki kai pare mia Gigabyte DS3.

vgale to Q-Tec giati tha sta kapsei ola.

vgale ton WD giati den......ton evale ena filaraki kai kanei san traino....

vgale tin 17ara kai pare 19ara.

auta..

Χρησιμοποιώ WD 250 GB SATA πάνω από χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

qtek ειναι για γελια.πηγα στουρνατη και σηκωσα ενα qtek 550 και ηταν πουπουλο με τον typer hiper x που εχω.

1 κιλο βαρος διαφορα περιπου!αφου ειχε 34 ευρω περιπου μου λειει ο πωλητης και σωστος κιολας αστο ξεχνα το αυτο.παρε κατι αλλο καλο.

Δημοσ.

Για διαφορές ίσως να ξέρει να πει κάποιος που δοκιμάζει συνέχεια και τις 2 μάρκες, εγώ απλά είμαι ΟΚ με WD εδώ και πολλά χρόνια (ούτε ένα πρόβλημα με αρκετούς HD)

Τιμές παίζουν... Αλλά γιατί όχι online? Από ένα κατάστημα θα χάσεις λεφτά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...