Προς το περιεχόμενο

Εντυπώσεις από Honda Type-R

thanos75x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Luci, στο παλιό μοντέλο μόλις το έβλεπες έλεγες το ίδιο πράγμα.Εργονομικά, στη πράξη, είναι σε απίστευτο σημείο.Βολεύει πάρα πολύ.

Δημοσ.

Το αμάξι είναι κορυφαίο! Και κάπου διάβασα ότι θα έχει 25.000 Ευρώ. Αλλά και 30.000 να έχει όπως το παλιό δεν είναι τόσο άσχημα τα πράματα.

Όσο για την θέση των ταχυτήτων είναι απίστευτα βολική. Πήρα σε μια ευθεία το προηγούμενο Type-R ενός φίλου μου και βόλευε πάρα πολύ.

Δημοσ.
Το rx-8 νομιζω βγαζει 231 αλογακια στα 1308 κυβικα! :mrgreen:

Ναι μόνο που είναι σα να συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα.

εμένα μαρέσει πααααααααααρα πολύ αυτό που βλέπω.

ένα φιλαράκι μου είπε όμως πως η ποιότητα κατασκευής του σαλονιού

(πλαστικά κτλ) δεν είναι τόσο καλή

Άλλο η ποιότητα κατασκευής και άλλο το πόσο ακριβά είναι τα υλικά. Πίστεψέ με, σε Honda δεν πρόκειται να σου χαλάσει κάτι στο σαλόνι ποτέ...

Δημοσ.

Ε ναι το 1308 vankel αντιστοιχει σε 2616cc κλασικο κινητηρα ειναι διπλασιο δλδ.

Παιδιά οσο κι αν φαινεται αβολη η θεση οδηγησης ο λεβιες ταχυτητων ειναι σε παρα πολυ καλη θεση. Απλα οδηγηστε το.

Εγω το οδηγησα (το προηγουμενο) και ξετρελαθηκα!!!:-D

Δημοσ.
Ε ναι το 1308 vankel αντιστοιχει σε 2616cc κλασικο κινητηρα ειναι διπλασιο δλδ.

Παιδιά οσο κι αν φαινεται αβολη η θεση οδηγησης ο λεβιες ταχυτητων ειναι σε παρα πολυ καλη θεση. Απλα οδηγηστε το.

Εγω το οδηγησα (το προηγουμενο) και ξετρελαθηκα!!!:-D

Πωπω μια κουβεντα ειπα και με φαγατε! Δηλαδη το rx-8 καιει οτι και ενα αμαξι 2600 κυβικων? :confused: Δε το εχω ψαξει το θεμα για να πω την αληθεια! :-D

Δημοσ.

Τα κυβικά του βάνκελ δνε αντιστοιχούν σε τίποτα, ειναι απλά διαφορετική σχεδίαση κινητήρα.

Η αντιστοίχηση με διπλάσιο κυβισμό είναι φορολογικό θέμα ή κανονισμών για αγώνες (όπου και αν ισχύει), τίποτα άλλο.

Δημοσ.
Πωπω μια κουβεντα ειπα και με φαγατε! Δηλαδη το rx-8 καιει οτι και ενα αμαξι 2600 κυβικων? :confused: Δε το εχω ψαξει το θεμα για να πω την αληθεια! :-D

το rx-8 καέι το βώλο του.σε κάποιο περιοδικό(μάλλον το drive) στο ίδιο τεύχος είχαν οδηγήσει rx-8 και corvette c6(τη μικρή,με τα 400 άλογα).

ε, το rx-8 είχε γραψει αντίστοιχη μέση κατανάλωση(ίσως και μεγαλύτερη)!!!

Δημοσ.

Άμα το πιέσεις, και λίγο παραπάνω... :wink:

Δημοσ.

To wv gold gti den einai pio polla apo to st?

nai alla skepsou plironis ligotera teloi gia forous ktlp

Δημοσ.
To wv gold gti den einai pio polla apo to st?

αν και δεν είμαι σίγουρος οτι έπιασα την ερώτηση

focus st 225 άλογα, 2,5lt κινητήρας

golf gti V 200 άλογα, 2,0lt κινητήρας (αν και οι τελευταίες παρτίδες-δε θυμάμαι κωδικό κινητήρα-ακούγεται οτι παίζουν γυρω στα 220 άλογα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...