makisathanos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Τα διάβασα. Αυτό σημαίνει ότι αύριο βγάζουν σαν τιμολόγιο 10€ το δευτερόλεπτο. Εντάξει δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα νομικά. Αλλά θα είναι σωστό? Τέλος πάντων συζητάμε για μ@λ@κίες ποσά. Όπως και να έχει και όσο μας συμφέρει μένουμε. Κανείς δεν μας κρατάει δεμένους. Και για να λέμνε την αλήθεια τα τηλέφωνα με τη διαδικασία direct call που συνήθως χρησιμοποιώ είναι άψογα από ποιότητα και φυσικά πολύ πιο οικονομικά ακόμα και τώρα από ΟΤΕ, φορθνετ και άλλους πάροχους σταθερής τηλεφωνίας.
polidis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Τα διάβασα. Αυτό σημαίνει ότι αύριο βγάζουν σαν τιμολόγιο 10? το δευτερόλεπτο. Εντάξει δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα νομικά. Αλλά θα είναι σωστό? Τέλος πάντων συζητάμε για μ@λ@κίες ποσά. Όπως και να έχει και όσο μας συμφέρει μένουμε. Κανείς δεν μας κρατάει δεμένους. Και για να λέμνε την αλήθεια τα τηλέφωνα με τη διαδικασία direct call που συνήθως χρησιμοποιώ είναι άψογα από ποιότητα και φυσικά πολύ πιο οικονομικά ακόμα και τώρα από ΟΤΕ, φορθνετ και άλλους πάροχους σταθερής τηλεφωνίας. Etsi Bravo!!!!! Kai ego opote exo provlimata me to Mic xrisimopio to direct call. Akoma kai se afto ime efxaristimenos kai apo apopsi xrimaton kai piotitas. To xanapa edo kai tha to xanapo. Paleotera prin enfanistoun to Voipbuster kai oi thigatrikes tou edina ston POTE 250 euroulakia to 2mino kai tora me to poli 40? eimai tzami.
nontasg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Paleotera prin enfanistoun to Voipbuster kai oi thigatrikes tou edina ston POTE 250 euroulakia to 2mino kai tora me to poli 40€ eimai tzami. Άσε κι εγώ έχω κάνει τεράστια οικονομία τόσο με το voipbuster όσο και με το hol easy voice που έχω βάλει για σταθερή τηλεφωνία.Παλιότερα είχα altec telecoms αλλά δεν ήταν οι χρεώσεις καλές όπως σε αυτό που έχω τώρα.Γενικώς έχω γλυτώσει πολλά χρήματα.
FilipposMD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι εγώ; Χρησιμοποιούσα το voipbuster πριν κάποιο καιρό (τον Ιούλιο), μετά έλειψα στο εξωτερικό και τώρα που γύρισα και είδα τον λογαριασμό του ΟΤΕ, βλέπω ότι έχω 25 κλήσεις προς "άλλα σταθερά δίκτυα" και χρέωση 5,31 ευρώ. Επειδή δεν βρίσκω άλλη εξήγηση, μήπως ήταν το voipbuster και με χρέωνε; Direct calls έκανα, από Ελλάδα σε Ελλάδα. Αν όντως χρέωνε, φαντάζομαι ότι θα έχει συζητηθεί πολύ, αλλά δεν μπορώ να ψάχνω 38 σελίδες thread. Αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει εδώ... Ευχαριστώ.
xkoukos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δεμ υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό! Απο κάτι αλλο θα είναι.
polidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι εγώ; Χρησιμοποιούσα το voipbuster πριν κάποιο καιρό (τον Ιούλιο), μετά έλειψα στο εξωτερικό και τώρα που γύρισα και είδα τον λογαριασμό του ΟΤΕ, βλέπω ότι έχω 25 κλήσεις προς "άλλα σταθερά δίκτυα" και χρέωση 5,31 ευρώ. Επειδή δεν βρίσκω άλλη εξήγηση, μήπως ήταν το voipbuster και με χρέωνε; Direct calls έκανα, από Ελλάδα σε Ελλάδα. Αν όντως χρέωνε, φαντάζομαι ότι θα έχει συζητηθεί πολύ, αλλά δεν μπορώ να ψάχνω 38 σελίδες thread. Αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει εδώ... Ευχαριστώ. Apokliete na einai apo to Voipbuster oi xreoseis pou les. Otan kaneis direct call tilefonimata ta lefta sta travaei apo ton logariasmo sou(An exeis franga mesa). Ti doulia exei o OTE?. Kati alo tha einai malon,Psaxto!!!!
mrFrodo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Na simeiwsw oti pleon einai 0.02 c/min oso paei k anebainei FALSE: Akolouthei diorthosi kai aytomastigwsi
DimitRi_Del Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Egw xrisimopoiw to direct call. Prin tin bgaloun tin ellada apo tis free xwres itane 0.05e i klisi. Twra einai 0.05e i klisi + 0.01e/min (epeidi eisai stin ellada kai den einai free) + 0.01e/min (ama pairneis se xwra pou den einai sta free calls). Ama teleiwsoun ta credits pou exw tote bye bye voipbuster.
mrFrodo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 agapite an deis ayti ti stigmi ta rates tou voipbuster tha deis oti apo 0.01 exei ginei pleon 0.02 me fpa ennoeitai pws to apoxairetw ki egw entos twn imerwn FALSE: Akolouthei diorthosi kai aytomastigwsi
makisathanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Na simeiwsw oti pleon einai 0.02 c/min oso paei k anebainei που το είδες αυτό? Στο site τους δεν γράφει τίποτα τέτοιο.
mrFrodo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 guys S O R R Y!! xathikan ta cookies kai mou eixe bgalei tis times se AUD xwris na to parw xampari! FORGET ME and forgive me 0.012/min einai me fpa
makisathanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 guys S O R R Y!! xathikan ta cookies kai mou eixe bgalei tis times se AUD xwris na to parw xampari! FORGET ME and forgive me 0.012/min einai me fpa Δεν πειράζει, νάσαι καλά. Καλά κάνεις και το ψάχνεις και καλά έκανες και το πόσταρες. Καλύτερα λίγο παραπάνω ψάξιμο παρά να μας πιάσουν κορόιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.