Προς το περιεχόμενο

VoIP Buster και χρέωση στην Ελλάδα

xkoukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως το λεω οτι εκανα καταχρηση και ακομα κανω!

λογο του οτι μενω στο εξωτερικο παιρνω καθε μερα φιλους οικογενεια και λοιπα και μιλαγα τουλαχιστων 4 ωρες την μερα!

τωρα θα χρειαζεται να πληρωνω καθε βδομαδα!!

μηπως εχετε να προτρεινετε καποιο αλλο προγραμα που να ειναι free?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω παντως το λεω οτι εκανα καταχρηση και ακομα κανω!

λογο του οτι μενω στο εξωτερικο παιρνω καθε μερα φιλους οικογενεια και λοιπα και μιλαγα τουλαχιστων 4 ωρες την μερα!

τωρα θα χρειαζεται να πληρωνω καθε βδομαδα!!

μηπως εχετε να προτρεινετε καποιο αλλο προγραμα που να ειναι free?

http://www.sipdiscount.com

http://www.voipdiscount.com

Δημοσ.

Και τι θα γίνει με όλους αυτούς: κάθε λίγο και λιγάκι θα βάζουμε 10€ εδώ άλλα 10 εκεί και στο τέλος θα μας έρθει χειρότερα και από τον γνωστό μας - άγνωστο ΟΤΕ.

Δημοσ.
Και τι θα γίνει με όλους αυτούς: κάθε λίγο και λιγάκι θα βάζουμε 10€ εδώ άλλα 10 εκεί και στο τέλος θα μας έρθει χειρότερα και από τον γνωστό μας - άγνωστο ΟΤΕ.

Εγώ παιδιά έχω βάλει 23,2€(2Χ11,6) από τον Μάιο και δεν έχω πληρώσει τίποτα παραπάνω για τις κλήσεις μου. Το ποσό, που θα πλήρωνα στον ΟΤΕ για το ίδιο διάστημα, θα ήταν τουλάχιστον 150€. Ακόμα και με την χρέωση πάλι αξίζει. Ακόμα καλύτερα βέβαια να έχεις διάφορους λογαριασμούς στα "αδερφάκια" του μέχρι να αρχίσουν να χρεώνουν κι αυτά.

Δημοσ.

Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι παντα θα υπαρχει και κατι δωρεαν.

Τα προγραμματα αυτα εχουν ενα συγκεκριμενο κυκλο ζωης. Αρχικα ειναι δωρεαν μεχρι να γινουν γνωστα κι αφου γινουν και αποκτησουν μεγαλο κοινο, ειτε δεν τους συμφερει, ειτε τους αναγκαζουν να γινουν συνδρομητικα, επι πληρωμη η οπως αλλιως λεγεται. Με το που καποιο απο αυτα ζηταει χρηματα απο το κοινο του εμφανιζονται 2-3 αλλα δωρεαν, μεχρι κι αυτα να κανουν τον κυκλο τους κοκ.

Θυμηθειτε τι εγινε με τα filesharing προγραμματα.

Δημοσ.
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι παντα θα υπαρχει και κατι δωρεαν.

Τα προγραμματα αυτα εχουν ενα συγκεκριμενο κυκλο ζωης. Αρχικα ειναι δωρεαν μεχρι να γινουν γνωστα κι αφου γινουν και αποκτησουν μεγαλο κοινο, ειτε δεν τους συμφερει, ειτε τους αναγκαζουν να γινουν συνδρομητικα, επι πληρωμη η οπως αλλιως λεγεται. Με το που καποιο απο αυτα ζηταει χρηματα απο το κοινο του εμφανιζονται 2-3 αλλα δωρεαν, μεχρι κι αυτα να κανουν τον κυκλο τους κοκ.

Θυμηθειτε τι εγινε με τα filesharing προγραμματα.

Ναι αλλά αν σε καθένα από αυτά βάζεις 10? και μόλις καταναλώσεις τα 2? αρχίζει να χρεώνει, είναι προτιμότερο να πας σε κάποια ποιο αξιόπιστη εταιρία με ξεκάθαρες χρεώσεις.

Δημοσ.
Εγώ παιδιά έχω βάλει 23,2?(2Χ11,6) από τον Μάιο και δεν έχω πληρώσει τίποτα παραπάνω για τις κλήσεις μου. Το ποσό, που θα πλήρωνα στον ΟΤΕ για το ίδιο διάστημα, θα ήταν τουλάχιστον 150?. Ακόμα και με την χρέωση πάλι αξίζει. Ακόμα καλύτερα βέβαια να έχεις διάφορους λογαριασμούς στα "αδερφάκια" του μέχρι να αρχίσουν να χρεώνουν κι αυτά.

Etsi Bravo!!!!!!

Vlepo oti parolo pou imaste kerdismeni apo afti tin istoria imaste kai pleonektes kai ta theloume ola sto tzampe.

Ναι αλλά αν σε καθένα από αυτά βάζεις 10? και μόλις καταναλώσεις τα 2? αρχίζει να χρεώνει, είναι προτιμότερο να πας σε κάποια ποιο αξιόπιστη εταιρία με ξεκάθαρες χρεώσεις.

Kai giati na valeis sto kathena 10??

den sou ftanei ena kai me ti mikroteri xreosi?

Se pia axiopisti eteria tha pas gia pes?

Pou einai?

Δημοσ.
Eγω αρχισα να χρησιμοποιω το voipdiscount μετα απο αυτα που εγιναν με το voipbuster...μια χαρα ειναι.

ma file mou kai afto tis idias eterias einai me olla ta ypolipa.Den exete katalavei tin praktiki tis eterias?

Vlepondas tis xores free pou analogoune se kathe progrrama tis eteries na vazeis franga.

Kai otan deis oti meta apo 2-3 mines xreoni kai afti tote ti tha pis?

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ, δε με χαλάει ουδόλως να πληρώνω 1c/min. Δεν θα ηχογραφήσω cd από το τηλέφωνο ούτε θα τραγουδήσω. Η ποιότητα είναι μια χαρά ικανοποιητική για τα δεδομένα μου και μια ώρα με άτομο στην Ελλάδα να μιλάω 60c πληρώνω.

Να υπενθυμήσω ότι η υπηρεσία είναι επί πληρωμή, όχι δωρεάν για τη ψυχή της μανούλας τους. Πριν αρχίσουμε λοιπόν να διαμαρτυρόμαστε, ας έχουμε την ευαισθησία και την υπευθυνότητα να διαβάζουμε και τα ψιλά γράμματα. Αυτοί είναι έστω και έτσι σωστοί απέναντί μας. Εμείς συμφωνήσαμε με τους όρους τους. Τώρα, αν τους διαβάσαμε ή όχι, σ'αυτό φταίμε εμείς, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

polidis σκέφτομαι να κρατήσω μία από τις voipbuster ή freecall που έχω γίνει συνδρομητής και να γραφτώ και στην i-call. Δεν είμαστε πλεονέκτες, αλλά η αλλαγή πολιτικής χρεώσεων απροειδοποίητα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Δημοσ.
polidis σκέφτομαι να κρατήσω μία από τις voipbuster ή freecall που έχω γίνει συνδρομητής και να γραφτώ και στην i-call. Δεν είμαστε πλεονέκτες, αλλά η αλλαγή πολιτικής χρεώσεων απροειδοποίητα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Aproidopoiita?????

Ta psila gramatakia otan ekanes Register ta diavases?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...