xkoukos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά, απο σήμερα ξαναξεκίνησε να χρεώνει το VoIP Buster στην Ελλάδα (κακό αυτό) και δεν είναι οπως την αλλη φορά που χρέωνε αλλά στους τιμοκαταλόγους την είχαν free... τώρα την έβγαλαν και απο τα free.
polidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 E endaxei logiko den einai pleon? Poloi kanoune kataxrisi tou free kai afto den arese stin eteria. Alla den trexei kai tipota apo oti ida molis tora h xreosi einai geleia. 1ct/min Den einai da kai polla ta franga. Ego tha protimousa parapano na xreoni. Gia ton aploustato logo. Epidi tin exoune dei merikoi poli etsi apeleftheromenoi kai kanoune kataxrisi kairos einai na tin kanoune katsika oste na doume emeis kaliteres meres se adious servers me kaliteri piotita.
xkoukos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ναι, αλλά εκτός απο αυτό το θέμα είναι οτι αλλαξαν και τον τρόπο που βάζεις credits. δεν είναι πλέον τόσο εύκολο μια και θα σου τελειώνουν πιο συχνά και όχι κάθε 120 μέρες....
moshelas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 mia xara einai h poiothta... akoma kai me gematoys servers... den nomizw oti oi Ellhnes ekanan kataxrhsh kai etsi mas "to ekopsan". Blepe USA , Japan , xwres pio e3eligmenes kai me megalutero plh8usmo poy asxoleitai me internet.... Akoma free! Apla einai h politikh toy Voipbuster group , wste na metapidisoyme kai na dwsoyme akoma ena 10euro sto http://www.voipdiscount.com (h idia etairia dia8etei 3-4 Voip platforms)
xkoukos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ακριβώς γιαυτο το λόγο Moshelas. Είναι η Betamax και έχει πολλές θυγατρικές. Sipdiscount για παράδειγμα έχει τσάμπα την Ελλάδα ενώ παλαιότερα δεν την είχε.
djtheofanis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ με τους δύο παραπάνω. Ούτε και εγώ δεν συμφωνώ για το θέμα της "κατάχρησης". Για αυτόν τον λόγο η εταιρια είχε επιβάλλει max 300 free λεπτά την εβδομάδα, έτσι δεν είναι? Διστυχώς η τακτική της είναι πάγια. Θα μπορούσε να χρησιμοποιούσε μόνο ένα πρόγραμμα πχ. Voipbuster και να είχε το σύνολο των χωρών που παρέχονται free μέσω των θυγατρικών της. Απλούστατα δεν το κάνει για να πληρώνει ο κάθε μ... Α... και κατά τα άλλα λέει να της στείλεις feedback αν υπάρχει άλλο πρόγραμμα με χαμηλώτερες χρεώσεις... ΥΓ. μην περιμένετε και feedback από αυτήν.. δεν μου έχει απαντήσει ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ
polidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ με τους δύο παραπάνω. Ούτε και εγώ δεν συμφωνώ για το θέμα της "κατάχρησης". Για αυτόν τον λόγο η εταιρια είχε επιβάλλει max 300 free λεπτά την εβδομάδα, έτσι δεν είναι? eise sigouros? An ego exo 25 acc posa lepta tin vdomada exo free?
nontasg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Εγώ ένα θέλω να ξέρω:θα πρέπει να βάζουμε χρήματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ή όχι;;;Το λέω γιατί τώρα πια οι freedays είναι άνευ ουσίας....:-?
nikosdimos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Εγώ ένα θέλω να ξέρω:θα πρέπει να βάζουμε χρήματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ή όχι;;;Το λέω γιατί τώρα πια οι freedays είναι άνευ ουσίας....:-? Μιας και όλα τα τηλεφωνήματα που θα κάνεις εντός Ελλάδας χρεώνονται έστω και με την ελάχιστη χρέσωση του 0,01 cent/min κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξαναγοράσεις credits. Το θέμα παιδιά δεν είναι ότι ξεκίνησε να χρεώνει τα τηλεφωνήματα. Είναι ότι δεν είπαν λίγο καιρό πριν "Ξέρετε κάτι. Από τις 11/10/2006 οι χώρες για τις οποίες ισχύουν οι Freedays είναι αυτές." Γιατί όλοι όσοι έχουμε προτείνει την υπηρεσία τους σε άλλους βγαίνουμε εκτεθημένοι.
Stel1os06q Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Το θέμα παιδιά δεν είναι ότι ξεκίνησε να χρεώνει τα τηλεφωνήματα. Είναι ότι δεν είπαν λίγο καιρό πριν "Ξέρετε κάτι. Από τις 11/10/2006 οι χώρες για τις οποίες ισχύουν οι Freedays είναι αυτές." Γιατί όλοι όσοι έχουμε προτείνει την υπηρεσία τους σε άλλους βγαίνουμε εκτεθημένοι. Είναι πολύ λογικό αυτο που λες αλλά δυστυχώς δεν είναι υποχρεωμένοι αφού σύμφωνα και με το site τους ενημερώνουν πως οι χρεώσεις ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. http://www.voipbuster.com/en/rates.html Το γράφει κάτω από τις χώρες απο Ζ.
nontasg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Άρα τώρα πια credits βάζουμε μόνο όταν μας τελειώσουν.Σωστά;Ακόμα και αν περάσουν πχ 2 χρόνια δεν θα χρειαστεί να βάλουμε για να μην χάσουμε τα υπάρχοντα;; Βέβαια όταν μπήκαν οι freedays και μπορούσαμε για ένα τετράμηνο να παίρνουμε δωρεάν σε σταθερά χωρίς,μετά το πέρας αυτών των μηνών,να χάνουμε τα λεφτά μας ήταν perfect.....Τώρα χάλασε η συνταγή..... ΥΣ:Ελπίζω μόνο να μη μας χώσουν και καμμιά χρέωση στις pc to pc κλήσεις......:evil:
567agdop Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 nai.apo xtes egine ayto.pantos exoune kopsh polles xwres.........
cool_alex Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Από την προσωπική εμπειρία που έχω, εφόσον το voipbuster έχει χρέωση ανά λεπτό δεν αξίζει πλέον. Καλύτερα να πάει κάποιος πλέον στο i-call (με λίγο ακριβότερη χρέωση αλλά πάρα πολύ καλή ποιότητα) ή να πάει στο sipdiscount ή voipdiscount (με τελείως δωρεάν τηλεφωνήματα όπως ήταν πριν το και voipbuster).
mrFrodo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 όταν με το καλό τελειώσουν τα χρήματα στο voipbuster θα δούμε. Τώρα θέλουμε δε θέλουμε τα πληρώσαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.