Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να διαγράψω αυτά τα αρχεία στο Temp;

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα τα φωτα σας-γνωσεις σας

μπορω να διαγραψω αυτα τα αρχεια??

ειναι στα temp στα windows απλα βρισκω ιο

ο οποιος ειναι εγκατεστημενος στα temp

δυστηχος δεν μου τον διαγραφει τον ιο..

http://img121.imageshack.us/my.php?image=tempcr4.jpg

Σας υπερευχαριστω

Δημοσ.

Δοκίμασε να τα διαγράψεις με το privacy mantra,που γενικά σβήνει αρχεία τα ιστορικού που εσύ επιλέγεις.Είναι freeware.

Δημοσ.
Ποιον ιό σου βρίσκει και ποιο antivirus χρησιμοποιείς;

Βασικα εχω τον norton αλλα δεν βρισκει ιο

βρισκει dialer και δεν μπορει να το διαγραψει

το θεμα ειναι οτι δεν μπαινω σε σελιδες εκτος insomnia

μαλλον ηταν σε cr...ck

το ερωτημα ειναι μπορω αφοβα να διαγραψω τα παραπανω αρχεια???

Δημοσ.

και πιστευα οτι οι πιο γρηγοροι της ευρωπησ ηταν η express service

τελικα αναθεορω και λεω Ιnsomnia service oeoeoe!!

Δημοσ.

Φιλε μου για να μην ξανααντιμετωπισεις παρομοιο προβλημα, πετα τον Norton,που οπως βλεπεις και μονος σου δε δουλευει και βαλε καποιο αλλο antivirus... Σου προτεινω το Kaspersky ή το NOD32.

Επισης σταματα να χρησιμοποιεις τον διατρητο Internet Explorer και δοκιμασε τον Mozilla Firefox ή τον Opera και θα εισαι και ησυχος και θα κανεις την δουλεια σου καλυτερα ;-)

Δημοσ.
Φιλε μου για να μην ξανααντιμετωπισεις παρομοιο προβλημα, πετα τον Norton,που οπως βλεπεις και μονος σου δε δουλευει και βαλε καποιο αλλο antivirus... Σου προτεινω το Kaspersky ή το NOD32.

Επισης σταματα να χρησιμοποιεις τον διατρητο Internet Explorer και δοκιμασε τον Mozilla Firefox ή τον Opera και θα εισαι και ησυχος και θα κανεις την δουλεια σου καλυτερα ;-)

[/url]

φιλε μου καταρχας σ'ευχαριστω... δουλευω με mozilla firefox αλλα δεν ξερω πως με κολησε για το karspesky δεν λεει και πολλα πιστευω χωρις να το ψαξω καθολου..αλλα θα σε εμπιστευτω και θα περασω το karspesky αυτο που μου εδωσες ειναι full γιατι ειναι μικρο μονο 12mb?

Μπορείς να τα σβήσεις όλα αυτά.

Ότι δεν σβήνει Unlocker

[freeware - 191 kb]

/sc

Μετα την συμβουλη σου να διαγραψω ολα τα αρχεια μου πεταει παραθυρακι

ετσι ξαφνικα και λεει τα παρακατω ''Runtime error 32 008E3AF9''

Καμια ιδεα ??

Δημοσ.

Επειδη δεν ειναι Norton!! :mrgreen:

Ειναι πληρως λειτουργικο antivirus, απο τα πιο δυνατα που υπαρχουν και ειναι απο αρκετα ελαφρυ. Η εκδοση που σου εδωσα ειναι η full, το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα αρχειο key για να το κανεις register και να μην σου ληξει σε 30 μερες..

Δημοσ.

den sou svinei ta arxeia eite epeidi trexoun sto paraskinio eite epidi xrisimopoiounte apo kapio programma.

prospatheis na to kaneis xeirokinita termatizontas ta me ton task manager

(alt+ctrl+del) ta termatizeis kai ta diagrafeis.

merika exoun tin tasi na epanafortonoun mona tous. xriazete astrapiaia taxythta gia na to kaneis.

an den to katafereis xreiazese ena programma pou kanei auti ti douleia.

den kserw an mporeis na kaneis boot apo kapio cd eite ton windows (meso ths recovery console na kaneis del) eite apo kapio allo cd ekkinisis me diafora tetia ergaleia i kapio legomeno live cd tou linux

Δημοσ.

Προφανώς σου πετάει μύνημα λάθους επειδή είναι ήδη φορτωμένος στη μνήμη ο ιός κ δεν έχεις διαγράψει όλα τα "κομμάτια" του.

α. Δες αν φορτώνει κάτι περιέργο msconfig & βγάλτου το tick.

β. Κλείσε το system restore τελείως.

γ. Καθάρισε κ τα 2 temps ( temp + %temp% )

δ. Κάνε restart, και ξανατσέκαρε όλα τα αποπάνω.

Με αυτή τη σειρά.

Ξανατρέξε όποιο AV έχεις, αυτή τη φορά θα τον βγάλει.

/sc

Δημοσ.

Λοιπον ο ιος λεγεται fontexta.dll(trojan horse) ειναι συνεχεια στα windows >system32 ουτε το karepsky μπορεσε να απομονωσει τον ιο αλλα και με το unlocker το διεγραψα και τιποτα!!

μπηκα και σε ασφαλη λειτουργια ετραξα το karepsky το βρηκε το διεγραψα και παλι σε κανονικη λειτουργια ο karepsky το βρισκει, διεγραψα τα παντα απο το volume system και παλι τιποτα , ολα τα temp και temporary internet files ειναι empty

στο msconfig δεν τρεχει τιποτα μονο το ctfmon αρχειο και το activesync

στον πινακα ελενχου μου δεν υπαρχει η επιλογη system restore αναγκαστικα παω απο βοηθηματα > εργαλεια συστηματος..

καμια αλλη ιδεα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...