Lemuria Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ψαχνω 2x 512 mb ram ddr sta 266mhz δεν θελω 333 γιατι τοτε θα καταργησω αυτες που ήδη εχω χωρις να δω και καμμια ουσιώδη διαφορα. Στο πλαισιο δεν βρηκα ουτε στο e-shop. ξερει κανεις καποιο καταστημα που να μπορουσα να βρω? Η εστω καποιος που να εχει και να πουλαει απο καποιο παλλιο συστημα
black_eagle Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 για ριξε μια ματια εδω φιλε. απο οτι ειδα εχει μνημες σαν αυτες που θελεις. δεν εχει τυχει να αγορασω κατι απο εκει ομως εγω οποτε δεν το γνωριζω καλα το σαιτ http://www.ocs.gr/
dpolal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Γιατί να καταργήσεις αυτές που έχεις ήδη;;;;;; Οι καινούργιες θα χρονιστούν αυτόματα στην ταχύτητα των παλιών και θα παίξουν μια χαρά. Δεν θα βρεις εύκολα 266 πλέον και αν βρεις θα είναι ίσως και ποιό ακριβές από τις 400άρες που κυκλοφορούν τώρα.
Lemuria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Νομιζα και ετσι μου παν και απο το service στο πλαισιο πειραια οτι δεν μπορω σε μητρικη να βαλω διαφορετικων συχνοτητων μνημες. Δεν νομιζω οτι κανουν λαθος. Αυτο ήξερα καιγω. Αν ισχυει κατι τετοιο βαζω και 333 δεν το συζητμαε. Εισαι σιγουρος γι αυτο που λες?
ni_psis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Σε παλιες μητρικες διαφορετικων συχνοτητων μνημες δεν ειναι συμβατες.Εμενα για πχ κολλαει ολο το συστημα με μια 266 και μια 333. Υπαρχουν ακομα παντως look here http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=3390 το συγκεκριμενο μαγαζι εγω το εμπιστευομαι και το προτεινω
dpolal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Νομιζα και ετσι μου παν και απο το service στο πλαισιο πειραια οτι δεν μπορω σε μητρικη να βαλω διαφορετικων συχνοτητων μνημες. Δεν νομιζω οτι κανουν λαθος. Αυτο ήξερα καιγω. Αν ισχυει κατι τετοιο βαζω και 333 δεν το συζητμαε. Εισαι σιγουρος γι αυτο που λες? Σίγουρος είμαι, για αυτό το λέω... Το ποιό πιθανό είναι να είναι ασύμβατη η μνήμη με την μητρική και όχι οι μνήμες μεταξύ τους... Επίσης πρόβλημα θα έχεις αν βάζοντας 266 + 333 προσπαθήσεις να τις κάνεις να παίξουν στα 333 από τις ρυθμίσεις του bios. Τί μπόρντ έχεις;;;
TEO Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 παντως αν σε ενδιαφερει εχω 2 X ddr 512MB 333mhz.στειλε pm
Lemuria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Αυτο που λες με ενδιαφερει. Ποσο τις δινεις? Αν δεν θες να γραψεις εδω τιμη γραψε προσωπικο μηνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.