Προς το περιεχόμενο

Lg P1 Express Dual ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΤΑΣ;;

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά σε όλους.

Αγόρασα πρίν απο 1 μήνα ένα LG P1 το οποίο έχει κάρτα την ATI x1400. Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά να παίξω DVD, και η αναπαραγωγή είναι πολύ αργή και κολλάει, και στα 4 διαφορετικά DVD που δοκίμασα. Οι drivers είναι ενημερωμένοι απο το cd της LG. Στη σελίδα της ΑΤΙ δεν υπάρχει καν η κάρτα Χ1400 (τουλάχιστον εγώ δεν τη βρήκα).

Πήρα τηλέφωνο την LG και μου είπαν να ξαναπεράσω το Intelligent update LG (όλα format), κι αν δεν φτιάξει, να ξαναπάρω τηλέφωνο για να το παραλάβουν.

Να σας πώ οτι έχω εγκαταστήσει και το Kazaa Lite Mega Codec Pack.

To μόνο χαρακτηριστικό είναι οτι κάνει απο την αρχή που τον πήρα, 4 λεπτά για να φορτώσει όλα τα προγράμματα.

ΥΓ. Αν το post μου είναι σε λάθος ενότητα, σας παρακαλώ διορθώστε το.

Ξαναέκανα installation αυτά που μου είπαν, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Τι να κάνω;

Πιστεύω οτι το πρόβλημα είναι καθαρά οι drivers, καθώς όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά. Έτρεξα το dxdiag και παρά τα όσα έχω εγκαταστήσει, μου βγάζει οτι το mpeg2 encoder δεν είναι εγκατεστημένο.

Αν μπορείτε βοηθήστε γιατί είναι καινούργιο το μηχάνημα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1024 (667). Παιδιά, το έφτιαξα. H συσκευή αναπαραγωγής που έχει πάνω το LG έχει ενεργοποιημένο region protection. To γράφει και στις πληροφορίες συσκευής, και μάλιστα πρέπει να επιλέξεις την Ελλάδα για να παίζει τα DVD (υποθέτω οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε.). Στην αρχή, επειδή δεν έχει τίποτα επιλεγμένο, τα παίζει λάθος. Δεν έφταιγαν οι drivers της ATI. Και σαν ποιότητα αναπαραγωγής, απίστευτο. Το μόνο κακό είναι οτι μου έμειναν μόνο 4 αλλαγές στη συσκευή, και οτι είναι το μοναδικό DVD writer που ξέρω εγώ προσωπικά, το οποίο δεν συνοδεύεται απο το Nero, αλλά από ένα τελείως άγνωστο, το οποίο δεν με ικανοποιεί καθώς δεν έχει τίποτα (ούτε τα 2 δευτερόλεπτα να πειράξεις, ούτε τίποτα). Μάλιστα, επειδή έχω αγοράσει και το εξωτερικό lightscribe LG, εγκατέστησα το συνοδευτικό cd (που περιλαμβάνει και το Nero), αλλά μου βγάζει μήνυμα το ίδιο το Nero, ότι η έκδοσή του δεν είναι συμβατή με τη συσκευή του laptop και οτι πρέπει να αγοράσω άλλη έκδοση...

Να σας πώ επίσης οτι η συσκευή εγγραφής του laptop δεν εφάπτει καλά στον υπολογιστή, με αποτέλεσμα να συντονίζει και να κάνει τρελλό θόρυβο. Σιγά μη μου το φτίαξουν αυτό.

Παρε τηλέφωνο το Servis της LG ανέφερε το πρόβλημα της συσκευής εγγραφής. Επίσης και το ότι κάνει να 4 λεπτά να φορτώση όλα τα προγράματα.

Θα το παραλάβουν απο το σπίτι σου με courier με δικά τους έξοδα την επόμενη μέρα.Σε 3 εργάσιμες θα το έχεις πάλι σπίτι σου τέλειο.

Σε παρακινώ γιατί και εγώ ειχα πρόβλημα με τη μνήμη του απο την πρώτη μέρα χρήσης.Σε 3 εργάσιμες το είχα πάλι σπίτι και απο τότε δουλεύει 5 μήνες απροβλημάτηστα και σε σκληρή χρήση.

Μη το αναβάλεις και μη φοβάσαι το Servis τους ειναι φοβερά αξιόπιστο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...