Προς το περιεχόμενο

Θα κανατε ποτε σχεση με ατομα....

poul1na

Θα κάνατε ποτέ σχέση με τέτοιο άτομο?  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θα κάνατε ποτέ σχέση με τέτοιο άτομο?

• Ναι.
      19
    • Όχι.
      35
    • Μάλλον ναι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος/η.
      28
    • Μάλλον όχι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος/η.
      31
    • Δεν ξέρω, δεν απαντώ.
      13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θα εκανα παρεα με ολους αυτους αλλα σίγουρα όχι με εσένα που είσαι ανορθόγραφος

Αυτή είναι μια σύγχρονη μορφή αναπηρίας/αρρώστια/μάστιγα απ' την οποία δεν δε βλέπω να σωζόμεθα σύντομα....:-D

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είχα δεί σε ένα περιοδικό την περίπτωση μιάς κοπέλας πού διέθετε τρία στήθη.Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση όσον αφορά στο σεξουαλικό κομάτι της υπόθεσης.:)

Δημοσ.

Μπα. Ότι και να γίνει φίλε μου, ο ανορθόγραφος είναι και σταρχιδιστής. Με τόσα λεξικά που υπάρχουν και με τόσους άλλους χρήστες που γράφουν σχετικά σωστά θα περίμενε κανείς ότι οι δολοφόνοι της γλώσσας θα μάθαιναν και κάτι. Αλλά φευ! Άμα δε θες να μάθεις δε θα μάθεις και θα χαίρεσαι με τα ελαττώματα σου (ίδιον της φυλής) :mrgreen:

Δημοσ.

παιδια πιστευω πως ειστε πολυ αδικοι για εναν λογο: σκεφτειτε πολυ καλα ειδικα αυτοι-ες που εχετε εναν δεσμο, αγαπατε τοσο πολυ την κοπελα σας-το αγορι σας που κανετε και δινετε τα παντα, ατομο νορμαλ το οποιο να παθαινει βαρηκοια (το θεμα μας ειναι η βαρηκοια κι οχι αυτιστικα-τυφλα-κτλ) θα την-τον παρατουσατε αμεσως με την πρωτη δυσκολια??? αυτο λετε εσεις αγαπη??? Γνωρισατε ποτε ατομα βαρηκοια??? αλλα ειναι που μιλανε αργα-συλλαβιστα κι αλλα που μιλανε γρηγορα-κανονικοτατα κι αλλα που μιλανε νορμαλ αλλα καταλαβαινεις απολυτα αν δωσεις προσοχη.Το λεω εκ πειρας διοτι εχω γνωρισει τετοια ατομα και η φιλη μου ειναι νορμαλ ατομο, αν την δειτε στο δρομο θα την πειτε φυσιολογικη, μιλαει πολυ καλα, αφηστε που πολλοι την περνανε για αγγλιδα λογω παραξενης προφορας επειδη τα ελληνικα της δεν ειναι καθαρα σε μερικες λεξεις, τις περισσοτερες λεξεις τις λεει πεντακαθαρα.Απλα σκεφτειτε το... Δεν ειναι κατι τρομερο και το αποκλειετε αμεσως, ανθρωποι ειναι κι αυτοι κι οχι ζωα να τα πετατε μολις παθουν κατι. Δηλαδη εαν εισασταν στη θεση τους θα σας αρεσε η περιφρονηση απο τους αλλους??? Το να σας αντιμετωπισουν ως καθυστερημενους??? Οχι βεβαια θελω να πιστευω. Αισθηματα εχουν κι αυτα τα ατομα κι οχι μονο εσεις.Ελπιζω τα λογια αυτα να ηταν αρκετα γιατι το αδικο δεν ευλογειται.Χωρις να θελω να θιξω κανεναν.Καλο βραδυ.

Δημοσ.
ανθρωποι ειναι κι αυτοι κι οχι ζωα να τα πετατε μολις παθουν κατι.

Προσωπικά κρατάω τα ζώα και πετάω τους ανθρώπους.

Δημοσ.

Κανείς δεν πετάει κανέναν, poul1na.

Και ο Lucifer, σοβαρά μιλάει. (Όχι πως χρειάζεται τη νομική μου κάλυψη βέβαια.)

Μπορείς πάντα να διακρίνεις τη σοβαρότητα του λόγου κάποιου, πίσω από ένα "αστείο/ειρωνικό" σχόλιο.

Για να συνοψίσω:

Κι εγώ θα είχα τους ίδιους ενδοιασμούς με τα παιδιά που είπαν ότι δεν θα έκαναν ποτέ τέτοια σχέση. Ή ακόμη και την ίδια άρνηση.

Όμως το μόνο που λέω, είναι: αφήστε ένα μικρό ενδεχόμενο. γιατί δεν ξέρεις τι σου σκάει η ζωή. Όπως δεν ήξερα εγώ. Και διάλεξα να μείνω δίπλα σε κάποια γιατί έτσι γούσταρα. Κόντρα σε κάθε πρότερη πρόβλεψη ή σκέψη μου.

Όπως επίσης, αφήστε και ένα μικρό ενδεχόμενο να μην είστε οι σύγχρονοι Νίτσε και μοναχικοί λύκοι της στέπας. Και αν τυχόν (ξου) σας βρει η στραβή, να μην είστε τόσο large και υπεράνω, λέγοντας "φύγε μωρή να σωθείς" στη γυναίκα που έχετε αγαπήσει, επειδή είστε ένας μικρός αόματος.

Δεν θα εξατμιστεί η ανάγκη για συντροφικότητα ξαφνικά. Ίσα-ίσα που ίσως ενισχυθεί.

Δημοσ.

Όλα αυτά φυσικά με δεδομένο πως η ανάγκη είναι κάτι ευπρόσδεκτο.

edit: και να πλύνεις το στόμα σου με κηροζίνη μετά το όνομα που έγραψες ;p

Δημοσ.
Όλα αυτά φυσικά με δεδομένο πως η ανάγκη είναι κάτι ευπρόσδεκτο.

Και τι είναι ρε η ανάγκη; Μουσαφίρης; Για να κοιτάξεις πρώτα από το ματάκι πριν του ανοίξεις;

Ριφιφίς είναι. Και έχει ήδη στρωθεί στο σαλόνι σου και πίνει από την κάβα σου.

edit: και να πλύνεις το στόμα σου με κηροζίνη μετά το όνομα που έγραψες ;p

Όλα είναι μέρος του πανούργου μου σχεδίου.

Μετά από 30 χρόνια στον πλανήτη κατάλαβα ότι μιας και δεν μπορώ να κάνω όλα αυτά τα δύσκολα (νηστείες κλπ) που θα με πάνε στον παράδεισο, αποφάσισα να κάνω το παρα φύσει σενάριο. Να είμαι απρόσκλητος στην κόλαση, εκνευρίζοντας τον διάολο.

Δημοσ.
Και τι είναι ρε η ανάγκη; Μουσαφίρης; Για να κοιτάξεις πρώτα από το ματάκι πριν του ανοίξεις;

Ριφιφίς είναι. Και έχει ήδη στρωθεί στο σαλόνι σου και πίνει από την κάβα σου.

Έχω ένα δίκανο και το λένε θέληση.

Δημοσ.

Αφού είπαμε ότι είσαι αόματος.

Πως θα σημαδέψεις;

Μόνο σε φόρουμ μπορεί να ξεκινήσει μια κουβέντα από σοβαρό κοινωνικό ζήτημα. Και να καταλήξει σε πέτρα-ψαλίδι-χαρτί, ανάμεσα σε ένα σατανικό mod και έναν γοητευτικό χρήστη.

Δημοσ.
Ωραίο σχόλιο. Να το χαίρεσαι και να το κορνιζάρεις. Εύγε. Θά'ριχνα άσχημα μπινελίκια αλλά τ' αφήνω για αργότερα....

Θα είχε ενδιαφέρον ένα ακόμα flame σου. blink.gif

Φιλενάδα τη σχέση μου μπορώ να την κοντρολάρω εγώ (και γιαυτό άνοιξε το τοπικ αυτό) οπότε κάνω αυτό που πιστεύω για εμένα σωστό.

Τώρα στο αν θα γίνει κάτι τέτοιο στο παίδί μου, για να μήν ανοίξουμε άλλο τόπικ θα σου απαντήσω εδώ. Πιστεύεις στο Θεό? Γιατί αν μου συμβεί κατι τέτοιο στο παιδί μου θα γυρήσω και θα πώ ότι είναι δοκιμασία απτό Θεό για εμένα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, αρα το υπομένω. Και μη μου πεις μπορείς να κάνεις!!

Γιατί εγω προσωπικά δεν αντιμετωπίζω το ίδιο τη γκομενά μου με το μελλοντικό παιδί μου! Αρα στη μία περίπτωση τη στέλνω και στην άλλη περίπτωση το κεφάλι κάτω και συνεχίζω.Και αυτός είναι ένας αλλος τρόπος να δείξεις ότι είσαι ανθρωπος όπως προανέφερα.

Δεν υπάρχει λογος να βρίσω. Είπε ένα ενδεχόμενο η κοπέλα. Πιστεύω τη κάλυψα με την απάντηση μου.

Καταλαβαίνω απολύτως αυτό που λες Σωκράτη και δεν μου φαίνεται παράλογο, αλλά αυτό το θέμα του φρένου αναφορικά με έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε, μας αγάπησε, που είναι σημαντικός για εμάς κι εμείς για εκείνον (μίλησες για δυνατό δεσμό και όχι για «γκόμενα», αυτό το εξέλαβα ως τον άνθρωπο της ζωής σου και όχι μια σχέση για να περνάς την ώρα σου) και που τώρα μας έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ, μου χτύπησε κάπως άσχημα.

Αν συνέβαινε σε μένα, δεν θα άντεχα να με άφηναν εκείνη τη στιγμή που θα τους είχα πιο πολύ ανάγκη. Ασχέτως αν εγώ μπορεί να έφευγα επειδή δεν θα άντεχα να βασανίζω τον άνθρωπό μου.

Όμως, νομίζω πως δεν έχουμε δικαίωμα να παίρνουμε μόνοι μας τέτοιες αποφάσεις.

Αν μη τι άλλο, είναι πολύ εγωιστικό κάτι τέτοιο γιατί ο άνθρωπός μας μπορεί να διαθέτει και τη δύναμη και την θέληση να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που θα προκύψουν. Όσο άντεχε.

Στο κάτω κάτω... Γιατί να μην υπάρχει η δυνατότητα της δοκιμής; Όλοι μας έχουμε δικαίωμα για μια ευκαιρία. Κι ο σύντροφός μας και εμείς.

Αν τύχαινε στον σύντροφό μου (ftoo ftoo...), δεν ξέρω τελικά αν θα έφευγα, αλλά σίγουρα θα ήμουν δίπλα του και θα το πολεμούσα, θα τον στήριζα για όσο άντεχα.

Βλέπεις τις δυνάμεις σου κάτω από τέτοιες συνθήκες. Βλέπεις τα όριά σου. Το πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Μπορεί και να μην πας πολύ μακριά, θα το έχεις μάθει όμως και θα έχεις προσπαθήσει... Και όλο αυτό για μένα, για την ψυχή μου, την ύπαρξή μου είναι πολύ σημαντικό. Για κάποιον άλλον, αδιάφορο.

Όπως λέει και ο punky, που συμφωνώ ακόμη μια φορά μαζί του:

«
αφήστε ένα μικρό ενδεχόμενο. γιατί δεν ξέρεις τι σου σκάει η ζωή. Όπως δεν ήξερα εγώ. Και διάλεξα να μείνω δίπλα σε κάποια γιατί έτσι γούσταρα. Κόντρα σε κάθε πρότερη πρόβλεψη ή σκέψη μου.
»

Δεν ξέρω βρε παιδί μου... Θα σου έκανε καρδιά να φύγεις;

Πάντως, δεν τίθεται θέμα κάλυψης. blink.gif

Τις γνώμες μας λέμε και ανταλάσσουμε τις εμπειρίες μας. Ο καθένας από την δική του σκοπιά, μέσα από τα δικά του μάτια, υποστηρίζει την θέση που τον αντιπροσωπέυει με σεβασμό στον συνομιλητή του. Τί πιο όμορφο από αυτό; blink.gif

Νομίζω άκυρο το σχόλιο της cristina, δε τίθεται θέμα σύγκρισης

σε ότι αφορά την "απανθρωπιά", θεωρώ περισσότερο απανθρωπο να πρέπει ο Socratis, στο παράδειγμα που έθεσε πριν, να συνεχίσει μια τέτοια σχέση...

Προσωπικά, αν "χτυπα ξύλο" μου συνέβαινε κάτι, δεν θα επέτρεπα στη κοπέλα που είναι μαζί μου να συνεχίσουμε όσο καλά και αν πήγαινε μια τέτοια σχέση...

βέβαια θεωρώ εντελώς άλλη περίπτωση, σε μια οικογένεια σε έναν από του δύο γονείς ή σε κάποιο παιδί να συμβεί κάτι τέτοιο... ούτε η οικογένεια θα χαλάσει ούτε θα εκδιωχθεί το παιδί.. η οικογένεια είναι εκεί για να προστατεύσει το μέλος της... γιαυτό και θεωρω ατυχές το παράδειγμα της cristina

Εξαρτάται, από τα δεδομένα που ορίζεις. Αναφέρθηκε κάτι για «σοβαρό δεσμό». Ως εκ τούτου, αυτομάτως, τα δεδομένα αλλάζουν, για μένα.

Οι σοβαροί δεσμοί στην δική μου ζωή είναι όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ και μ' αγαπούν, που φροντίζουν και νοιάζονται για μένα κι έχω ανάγκη να κάνω κι εγώ το ίδιο για εκείνους. Είτε αυτό είναι ο γονεϊκός, είτε ένας ερωτικός, είτε ένας φιλικός.

Ο καθένας έχει άλλη θέση στη ζωή μου, αλλά κανένας δεν στερείται βαρύτητας, σημαντικότητας και αξίας.

Μπορεί, από σχέση σε σχέση, να αλλάζει μορφή η αγάπη. Αλλά είναι αγάπη.

Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για σένα μπορεί και όχι.

Αυτό κάνει το σχόλιό μου άκυρο για σένα και έγκυρο για μένα. blink.gif

Δημοσ.

Σε ότι αφορά φίλους και οικογένεια σαφώς και λέμε το ίδιο πράγμα...

Διαφωνούμε στο τι θα πρέπει να γίνει σε περίπτωση που υπάρχει ερωτική σχέση και ξαφνικά προκύπτει ένα δυσάρεστο γεγονός.

Και δεν αναφέρομαι φυσικά στην βαρηκοΐα που ξαφνικά επικεντρώθηκε η πουλίνα και μας επέπληξε αλλά προφανώς σε πιο σοβαρά προβλήματα, πχ αναπηρίες.

Περιπτώσεις δλδ που μπορεί να στερούν από έναν άνθρωπο την ικανότητα να κάνει έρωτα και κατ' επέκταση φυσικά να αποκτήσει και απογόνους...

Γιατί να πρέπει να στερηθεί και ο άλλος αυτές τις χαρές της ζωής, ειδικά την απόκτηση παιδιών ?

Θεωρώ λοιπόν ότι αν ο άτυχος, που του γύρισε η ζωή τη πλάτη για μια στιγμή και τον άφησε πχ ανάπηρο, αγαπάει τον σύντροφό του πρέπει να του ανοίξει το δρόμο στη ζωή από μόνος του.. Επίσης, θεωρώ άκρως εγωιστικό να θέλει να τον κρατήσει ως ερωτικό σύντροφο σε μια τέτοια περίπτωση..

Μια αληθινή σχέση θα μπορεί σίγουρα και να διατηρηθεί ως φιλική -σχεδόν αδερφική- και αν είναι πραγματική αγάπη να μείνει για πάντα και να χαίρεται με τις χαρές του πρώην συντρόφου του..

Αν σας φαίνεται δύσκολο "σενάριο" αυτό τότε το να παραμείνει ο ένας με τον άλλον ενώ στον ένα έχει προκύψει μια σοβαρή αναπηρία για μένα ισοδυναμεί με το να μεταφέρει την αναπηρία του και στον άλλον και μου ακούγεται πολύ πιο "απάνθρωπο" (μιας και τέθηκε έτσι νωρίτερα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...