mcnick50 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 evgala to QoS kai evala to ip/ipx net bios
Vatos_locos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 δωκίμασε να κσαναβάλεισ το Qos κ δες αν δουλεύει αλλα ατα δεν χρειάστηκε να τα πηράκσεις καν οταν στήνεις ένα δύκτιο μο px pro δεν βάζεισ κανένα πρωτόκολο όταν παλι στήνεισ δύκτιο με xp pro k xp home τότε στα home μόνο μπέπει να εγαταστήσεισ το πρωτόκολλο οδήγησης και εποπτείας δικτύου
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 φιλε μου δεν μπορώ να σκεφτώ ali λύση δοκίμασε να κανεις ένα resore πριν γίνει αυτό που έχεις πάθει και ίσος έτσι βρεθεί η λύση
ntg_net Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Βαλε το Tweak UI Πανε στην επιλογη Logon http://img147.imageshack.us/img147/6083/tweakuilogam2.jpg Παιξε λιγο με τις επιλογες.. παλιοτερα το ειχα το προβλημα και το ελυσα απο το Tweak UI ή απο το Logon του TuneUp2006 Download Tweak UI
antonl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν έβαλα το pc σε δίκτυο (το πρόβλημα σε 'μένα ήταν ότι το ποντίκι δεν αναγνωριζοταν πριν φορτώσουν τα XP κι έτσι δε μπορούσα να κάνω click στο εικονίδιο). Τελικά συμβιβάστηκα πατώντας 2 φορές το TAB για να επιλεγεί το πεδίο του password. Δεν ξέρω αν έχει καμιά σχέση με την περίπτωσή σου απλά σκέφτηκα να τ' αναφέρω αν τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτουργήσει...
mcnick50 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 exw dokimasei kai to tweak UI kai to tuneup 2006 alla pali tpt
mcnick50 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 re paidia exw saltarei peite tpt plzzzzzzzzzzzz
Vatos_locos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 kane format na isixaseis emena den mou erxete kamia alli idea paradidw ta opla mou kai egw twra se liges meres format 8a kanw to diko mou pc ta exei paikse otan pataw na anikstw ton ipologisti na dw tis monades mou xezete
x_vagos_x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Βλέποντας ότι δεν έχει καθόλου αποτελέσματα κάθε προσπάθεια που κάνεις, για ποιο λόγο δεν έχεις προβεί σε backup και format...; Ανακυκλώνονται οι ιδέες στο topic και δεν βοηθιέται κανείς έτσι... Εγώ πάντως προτείνω format...
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Και δηλαδή γιατί να αλλάξει κάτι με το format; Παλιά λειτουργούσε όπως θες σε δίκτυο;
Vatos_locos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 τι εννοείς δηλαδή να αλλάξει κάτι με το format μια φρέσκια εγκατάσταση δεν είναι καλύτερη από μια που έχει ζήσει αρκετούς μήνες μέσα στους δίσκους σου για σκέψου το λίγο και όταν την κανεις κοιτάς με προσοχή να βρείς τι λάθος είχες κάνει πριν
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Το πρόβλημα του mcnick50 είναι πως χρειάζεται να επιλέξει με το ποντίκι τον χρήστη που θέλει να κάνει login (παρότι είναι μόνο ένας). Αυτό εννοούσα πως δεν έχει σχέση με κάποιο πρόβλημα στο λειτουργικό, οπότε και το format δεν είναι λύση. Απλά αυτή είναι η default (και μόνη) επιλογή των WinXP. Αυτό που θέλει ίσως γίνεται με κάποιο tweak (που δεν ξέρω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.