Προς το περιεχόμενο

windows logon

mcnick50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δωκίμασε να κσαναβάλεισ το Qos κ δες αν δουλεύει αλλα ατα δεν χρειάστηκε να τα πηράκσεις καν οταν στήνεις ένα δύκτιο μο px pro δεν βάζεισ κανένα πρωτόκολο όταν παλι στήνεισ δύκτιο με xp pro k xp home τότε στα home μόνο μπέπει να εγαταστήσεισ το πρωτόκολλο οδήγησης και εποπτείας δικτύου

Δημοσ.

Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν έβαλα το pc σε δίκτυο (το πρόβλημα σε 'μένα ήταν ότι το ποντίκι δεν αναγνωριζοταν πριν φορτώσουν τα XP κι έτσι δε μπορούσα να κάνω click στο εικονίδιο). Τελικά συμβιβάστηκα πατώντας 2 φορές το TAB για να επιλεγεί το πεδίο του password. Δεν ξέρω αν έχει καμιά σχέση με την περίπτωσή σου απλά σκέφτηκα να τ' αναφέρω αν τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτουργήσει...

Δημοσ.

Βλέποντας ότι δεν έχει καθόλου αποτελέσματα κάθε προσπάθεια που κάνεις, για ποιο λόγο δεν έχεις προβεί σε backup και format...;

Ανακυκλώνονται οι ιδέες στο topic και δεν βοηθιέται κανείς έτσι...

Εγώ πάντως προτείνω format...

Δημοσ.

τι εννοείς δηλαδή να αλλάξει κάτι με το format μια φρέσκια εγκατάσταση δεν είναι καλύτερη από μια που έχει ζήσει αρκετούς μήνες μέσα στους δίσκους σου για σκέψου το λίγο και όταν την κανεις κοιτάς με προσοχή να βρείς τι λάθος είχες κάνει πριν

Δημοσ.

Το πρόβλημα του mcnick50 είναι πως χρειάζεται να επιλέξει με το ποντίκι τον χρήστη που θέλει να κάνει login (παρότι είναι μόνο ένας). Αυτό εννοούσα πως δεν έχει σχέση με κάποιο πρόβλημα στο λειτουργικό, οπότε και το format δεν είναι λύση. Απλά αυτή είναι η default (και μόνη) επιλογή των WinXP. Αυτό που θέλει ίσως γίνεται με κάποιο tweak (που δεν ξέρω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...