levianthan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Το θεμα ειναι αν οντως διαγραφει τα αρχεια λογω ελλειψης χωρου .Αν οντως κανει κατι τετοιο τοτε ειναι πολυ μουφα.Γιατι κυριε δηλαδη σβηνεις τα δικα μου αρχεια για να εξοικονομισεις χωρο και των αλλονων δεν τα σβηνεις? ρε billpeppa αν ηταν να σβηνονται ολα τα παρανομα αρχεια τοτε το rapidshare θα χρεωκοπουσε!ελεος μην λεμε οτι να ναι
billpeppas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Το θεμα ειναι αν οντως διαγραφει τα αρχεια λογω ελλειψης χωρου .Αν οντως κανει κατι τετοιο τοτε ειναι πολυ μουφα.Γιατι κυριε δηλαδη σβηνεις τα δικα μου αρχεια για να εξοικονομισεις χωρο και των αλλονων δεν τα σβηνεις? ρε billpeppa αν ηταν να σβηνονται ολα τα παρανομα αρχεια τοτε το rapidshare θα χρεωκοπουσε!ελεος μην λεμε οτι να ναι Τα αρχεία που σβήνονται είναι: 1) Παράνομα αρχεία τα οποία κάποιος user κάνει report, ή κάποια εταιρία τα βρίσκει και τα κάνει report ( ή ακόμα και το staff του RapidShare ) 2) Αρχεία από "free users" τα οποία αν διαβάσεις στο FAQ λέει πως σβήνονται αν περάσει κάποιο χρονικό διάστημα δίχως να τα κάνει κανείς download. Now stop crying Τι αλλο θα ακουσουμε βραδυατικα... Για να μην παρεξηγηθούμε, που αναφέρεσαι φιλαράκο ?
pisio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 epishs ebale kai orio pleon tis 10 meres kai meta delete oi 30 poy eixe palia tis stamatise. ego tora pou koitaksa sto site tou rapidshare elege 30 days after no download! :???:
defyho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Αυτο με τις 10 μερες είναι προσωρινό γι' αυτό δεν έχει αλλάξει αυτο που λενε με τις 30.
pigeon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Τα αρχεία που σβήνονται είναι:1) Παράνομα αρχεία τα οποία κάποιος user κάνει report, ή κάποια εταιρία τα βρίσκει και τα κάνει report ( ή ακόμα και το staff του RapidShare ) billpeppas εσυ μας διαβάζεις τους όρους χρήσης, καλα τα λες ως εδω. Ασε τωρα και ενα παραθυρακι: τα παράνομα αρχεια δεν "καρφώνονται" απο τις εταιρίες με τα παιχνίδια ή το stuff του rapidshare, αυτο γίνεται σε μικρό ποσοστο και σε ειδικές περιπτώσεις πχ. το pc magazine σβηνεται συστηματικά απο reports οχι της ziffdavis προφανως αλλα κάποιου που ασχολείται να πουλαει το υλικό και του κάνουν ζημια πχ. zinio.com . Τα υπόλοιπα αρχεια σε ποσοστό 95% καρφώνονται απο "ειδικά" fora και Link-blogs. Δηλαδη το ενα forum ανεβάζει, το αλλο του τα "καρφώνει" γιατι αν οι χρήστες αρχιζουν να κατεβάζουν τα αρχεια του ελευθερου forum , πως θα πείσουν τους χρηστες τους να δώσουν μερικά δολλαριάκια για συνδρομή; μονο αν εχουν αποκλειστικότητα! Προσωπική γνώμη, το rapidshare ξεκίνησε με δεσμούς προς κάποια μεγάλα 0day κέντρα διανομής. Εξηγείται ετσι και η πολυ λιτή σελίδα του, η ελλειψη σε πληροφορίες της εταιρίας και η ελλειψη email για ερωτήσεις/παράπονα κτλ. Ακόμα και σαν premium χρήστης ειναι αδυνατο να επικοινωνήσεις... Η μαμα εταιρία ειναι αυτη: http://www.rapidforum.de/english.php Παντως με σβησίματα ή οχι , μας εχει λύσει τα χέρια, ειναι απο τις λίγους storage providers που λειτουργει σωστα ακόμα.... (μαζι με το megaupload) ;)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Το πιο λογικό είναι να σβήνονται λόγω complaints. Γ'ιαυτό και αρκετοί όταν ανεβάζουν ταινίες,δεν βάζουν filename κάτι που προδίδει αμέσως περί τίνος πρόκειται. Εντωμεταξύ το rapidget είναι φοβερό σπάσιμο νεύρων. Το βάζω το βράδυ να κατεβάσει,και το πρωί έχει κολλήσει σε κάποιο αρχείο. 'Η κατεβάζει αρκετά με crc errors
Bougas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Γ'ιαυτό και αρκετοί όταν ανεβάζουν ταινίες,δεν βάζουν filename κάτι που προδίδει αμέσως περί τίνος πρόκειται αυτη τη λαλακια κανω παντα εγω. πχ http://rapidshare.de/574575474/www.insomnia.gr,κτλ. μαλλον γι'αυτο μου τα σβηνουνε.
pigeon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 _BassStarlet_ αφου εχεις premium γιατι δεν τα δινεις στο flashget κατευθειαν; Αν δεν εχουν .html στο τέλος τα links, μια χαρα κατεβαινουν! το rapidget ειναι προβληματικό....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Πολλά έχουν ".html", αλλά πως βάζω πολλά link ταυτόχρονα,δεν το έχω ψάξει..
yannis27gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 To rapidget είναι μια χαρά, αρκεί να βάλετε τα 2 .dll αρχεία στο windows/system32 φάκελο. Το έχω κάνει εδώ και 3 μέρες και κατεβάζει ασταμάτητα! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=158228&highlight=rapidshare
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μόνο που εγώ μιλάω για το rapidget και όχι το rapget.
June Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μόνο που εγώ μιλάω για το rapidget και όχι το rapget. To rapidget einai oti xeirotero logw twn crc errors. Apo prosopiki empeiria, vgazei crc errors otan : 1) patisei kaneis stop sto download kai meta start ksana. 2) an diakopei i sindesi tin wra pou katevazei ena arxeio rar k meta apo px 1sec ksanaarxisei Ayto pou de vgazei kanena error einai to FlashGet. pause kai resume oses fores thelei kaneis, kai ama exeis polla links me html sto telos k variesai na ta svineis, copy paste ola mazi se ena notepad arxeio, ctrl+h kai replace to "rar.html" me "rar". meta ta epilegeis ola mazi kai ctrl+c (enw exeis anoixto to flashget). to flashget vgazei ena minima gia lipsi olwn twn arxeiwn pou exeis epileksei, patas ok, kai sta properties pou emfanizei gia to arxeio pou einai na katebei, epilegeis to "syndesh me diakomisth" kai vazeis to username kai to password tou rapidshare account. opoios thelei peraiterw analysi, as mou pei na postarw kana screenshot. btw, kalws sas brhka
yannis27gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μόνο που εγώ μιλάω για το rapidget και όχι το rapget. Σωστός! My mistake! Τι σε εμποδίζει όμως να βγάλεις το rapidget και να βάλεις το rapget που δουλεύει άψογα; ;-)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Στην αρχή είχα βάλει το rapget αλλά δεν μου εμφάνιζε τα αρχεία που κατέβαζα,παρά μόνο όταν πήγαινα να ανοίξω κάποιο... Θα το ξαναδοκιμάσω όμως,γιατί καλό το flashget αλλά δεν λέει να βάζω ένα-ένα τα λινκ.
June Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 καλό το flashget αλλά δεν λέει να βάζω ένα-ένα τα λινκ. ma den xreiazetai na ta vazeis ena-ena.. des sta screenshots parakatw: meta tin 3i eikona, otan patiseis ok, sou vgazei ena minima kai se rwtaei an thes na isxysoun oi rythmiseis pou exeis setarei sto part1 kai gia ta ypoloipa parts.. anyway, emena me exei volepsei para poly o,ti protimaei o kathenas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.