Captain_Morgan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 kalispera iparxei epilogi sta win xp pro gia na periorismo tou download upload? diladi oti kanei to net limiter??
Greek-Lord Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Κάπως απίθανο το βρίσκω φίλε Captain_Morgan. Μόνο με software του στυλ Netlimiter θα καταφέρεις να κάνεις δουλειά.
Antonisk2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά κ εγώ ψάχνω κάτι αντίστοιχο σαν το netlimiter, αλλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν έχει καταφέρει ΠΟΤΕ να δουλέψει στον υπολογιστή μου! Την τελευταία φορά μάλιστα κάθε φορά μου νέκρωωε όλο το νετ ακόμα κ μετά την απεγκατάσταση του! Κ το σύστημα επανήλθε μόνο με "Επαναφορά"! Έχει τύχει αυτό σε κανέναν άλλον; Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα;
Captain_Morgan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 apla 8elo na vazo periorismo sto download xoris tin xrisi kapoio programmatos.elege mipos me kapia allagi sti registri se kapio service ton windows na mporousa na to kano
dimitris74 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 δοκιμασε παλιοτερη εκδοση την 1.3 ξ καινουρια η 2 ποτε δεν μου δουλεψε σωστα
Captain_Morgan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 diladi na to 3exaso mono me windows xoris prog den ginete tipota.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.