Voorhees Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Το πρόβλημα είναι πως έχω ήδη το DirectX 9.0c Αλλά στο NFSMW μου λέει πως δεν υπάρχει. Και όταν πάω να κάνω install το direcx 9.0 απο το NFSMW μου λέει Παλιότερα με μια 9600ΧΤ και μια X550 δεν είχα αυτό το πρόβλημα με ακριβώς το ίδιο σύστημα. Η κάρτα που έχω τώρα είναι η BFG GeForce 7600GS OC.
antonl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Το directX 9.0c έχει τουλάχιστον 2 versions (δε μπορούσαν να το πουν c2???). Το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ παλιότερα με ένα game. Πιθανόν να θέλει τη νεότερη version που λογικά θα υπάρχει στο δισκάκι του παιχνιδιού.
antonl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/DirectX-9.0c-Redistributable.shtml
antonl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Τίποτα . Λογικά θα είναι οκ. Από ότι είδα τελικά υπάρχουν αρκετές εκδόσεις του συγκεκριμένου directX.
Voorhees Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 και πριν που ήταν ok δεν το είχα ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Άρα άσε κανέναν άλλο που ξέρει να απαντήσει.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 DirectX Error when Installing: When installing the game if you get an error that DirectX9.0c is not installed, even if you've installed DX9.0c already, then find the game's Autorun.exe file (in the base directory of the game CD), right-click on it, select Properties, go to the Compatibility tab, tick the 'Run this program in compatibility mode for' and select 'Windows 2000'. Then double-click on Autorun.exe to begin installation. Make sure to turn off compatibility mode after installing the game. ..........
xbyte1024 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Έχεις SP2? Παρόμοιο πρόβλαημα που είχα διορθώθηκε μόνο οταν το εγκατέστησα. Έπιπλέων το SP2 περιλαμβάνει και το Directx9c.
Voorhees Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 EXSARXEIA_CITY ούτε κι έτσι έγινε. Λέτε να είναι πρόβλημα των Windows; Αν είναι να πάω στην RC2 των Vista.
mohic4n Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 EXSARXEIA_CITY ούτε κι έτσι έγινε. Λέτε να είναι πρόβλημα των Windows;Αν είναι να πάω στην RC2 των Vista. Bebaia!! Ki an pas sthn RC2 twn Vista na 'sai sigouros oti den 8a xeis problhma!! (off-topic) Dokimase na kaneis auto pou sou leei o EXSARXEIA_CITY pio panw. Epishs dokimase na kaneis kana update ta Win. sou, isws na exoun bgalei kana update pou na to dior8wnei. Otan sou leei oti den exeis to DirectX c, mporeis na to paraleipseis kai na sunexiseis kanonika to installation ? an nai dwstou mia prospa8eia kai autou.
Voorhees Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Bebaia!! Ki an pas sthn RC2 twn Vista na 'sai sigouros oti den 8a xeis problhma!! (off-topic) Εδώ για να ξέρω να τα κατεβάσω ή όχι. Το λες ειρωνικά ή σοβαρολογείς; Dokimase na kaneis auto pou sou leei o EXSARXEIA_CITY pio panw.Epishs dokimase na kaneis kana update ta Win. sou, isws na exoun bgalei kana update pou na to dior8wnei. Το δοκίμασα αλλά μου βγάζει ξανά το ίδιο παράθυρο που μου λέει ότι δεν υπάρχει το directx 9.0c. Ακόμα έχουν γίνει όλες οι αναβαθμίσεις των Windows και πάλι τίποτα Otan sou leei oti den exeis to DirectX c, mporeis na to paraleipseis kai na sunexiseis kanonika to installation ? an nai dwstou mia prospa8eia kai autou. Όχι διαφορετικά θα το είχα δοκιμάσει και θα ανέφερα τι γίνετε όπως παραπάνω.
pamouleon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με αυτο το παιχνιδι.Τελικα ανακαληψα πως εφταιγε το SP2 το οποιο δεν μου επετρεπε να εγκαταστησω την καινουρια εκδοση του directX. Απεγκατεστησε το SP2, περασε το DirectX και μετα περασε το SP2.Εγω μονο ετσι μπορεσα να παιξω το NFS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.