kanivalos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 hi σε ολους....λοιπον,εχω το msn 7,5 εντελως ξαφνικα δεν βλεπω τις φωτο των αλλων ουτε τα emoticons(οχι αυτα που εχει απο μονο του,τα αλλα,τα εξτρα)και δεν μπορω να στειλω και τιποτα.και οι υπολοιποι ομως,δεν βλεπουν δικιες μου φωτο κ δικα μου emoticons k ουτε φυσικα μπορει να στειλουν.το κανω unistall,το ξαναβαζω παλι τα ιδια.βαζω το msn live παλι τα ιδια.μετα λεω να το βγαλω με το unistaller(ενα προγραμματακι που και καλα τα ξηλωνει ολα κ επαναφερει την registry οπως πρεπει).το αποτελεσμα το ιδιο..το εχω βγαλει κ το εχω βαλει 50 φορες με το ιδιο αποτεσμα.καθε φορα που το κανω install ομως,ειναι αποθηκευμενα το μαιλ μου,η γραμματοσειρα που ειχα,το χρωμα της γραμμματοσειρας,η φωτο που ειχα επιλεξει.αρα προφανως κατι εχει κρατισει κ αυτο ισως να ειναι το προβλημα.δεν θα επρεπε ομως ειδικα με το unistaller να μην υπαρχει προβλημα?τι προτεινεται να κανω?τι θα πρεπει να σβησω κ που ακριβως να ειναι?ολες οι προτασεις δεκτες...ευχαριστω προκαταβολικα
x_vagos_x Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Πήγες στις ρυθμίσεις σε κάποια καρτέλα που να ασχολείται με τα μυνήματα και το περιεχόμενό τους ; Κοίταξέ το αυτό... [ Τα λέω λίγο αόριστα γιατί έχω τον 8 ... ]
kanivalos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 εχω κανει τα παντα...εχω κοιταξει ολες τις επιλογες...ολα φαινονται οκ..εγω το live εχω τωρα αλλα με αυτα που εχω αναφερει χανει το 50% των δυνατοτητων που σου προσφερει το messenger
Aeon_Flux Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Να υποθέσω ότι έχεις το Zone Alarm??? Αν ναι, τότε κλείστο τελείως και άνοιξε το msn. Το πρόβλημα σου θα λυθεί. Για να μην στο κάνει συνέχεια, μην έχεις το Zone Alarm να φορτώνει απο το startup των windows. Πήγαινε Zone Alarm's Overview > Preferences tab. και βγάζεις το Load Zone Alarm at startup.
x_vagos_x Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 [ αυτό ήταν απάντηση σε άλλο παρόμοιο topic... περιμένουμε νέα... ]
kanivalos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Η απαντηση ηταν σωστη...οντως εχω το zone alarm,το εχω γειωσει τωρα και το messenger ειναι οκ,ολα δουλευουν μια χαρα ¨) ευχαριστω για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.