Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα Services(?)

lefkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιστορία έχει ως εξής.Έκανα φορματ στο laptop (fujitsu-siemens amilo a 1630 [amd 3700 -64 bit]). καθώς έκανα διάφορα, κ πάντα όταν

το άφηνα να κάνει κάτι (είτε μονο screen saver, είτε scannarisma, είτε εγγραφή DVD, είτε να παίζει μουσική) το μηχανημα κάνει ξερό shutdown.

To παραξενο της υποθεσης είναι οτι στον event viewer δεν βλέπω τίποτα σχετικο, παρα μόνο ένα μήνυμα που έχω πααρκάτω. Εννοειται οτι έχω απενεργοποιήσει

το "rebbot when system failure" 'η 'οπως λεγεται τελος πάντων, αν κ δε νομιζω να έχει καμια σχέση...'οτι κα να έκανα δεν έχω βγάλει άκρη. .

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει, ή αν το παρακάτω μήνυμα παίζει κανενα ρόλο?Ευχαριστώ.....

Α, η θερμοκρασία CPU είναι σταθερά και όπως παντα στους 75C και της mobo στους 50 με 52.....

Διαπίστωσα ακόμη οτι εμφανίζει συχνά (κ όταν κάνω εγκατάσταση)τα ακόλουθα 3 παράθυρα.

Ξέρει κανείς που μπορώ να μάθω περισσοτερα για τα παραπάνω?Είδα οτι υπάρχει πρόβλημα στο να ξεκινήσει το service της φωτο 6,αλλά δεν μπορώ να

καταλάβω γιατί το κάνει αυτό...

κάθε βοήθεια δεκτή..

post-26640-129062937761_thumb.jpg

post-26640-129062937764_thumb.jpg

post-26640-129062937765_thumb.jpg

post-26640-129062937766_thumb.jpg

Δημοσ.

apo notebook den kserw. apo desktop pc mono....

ola auta prin i meta to format?

1o pragma elekse ton anemistira tou epeksergasti sou ki an ola einai stereomena kanonika ekei.

den kserw 75 vathmoi an einai fisiologikoi. diladi otan trekseis kati poso tha paei?

efoson exei apenergopoihmeno to "rebbot when system failure" tha prepe na se vazei se mple othoni.

gia ta ypoloipa einai service pou kapia isos den ta xreiazese.

auto gia to cd burning efoson exeis kapio diko sou programma egrafhs cd apenergopiiseto. dokimase kai sta alla.

an ola auta einai meta to format exei egkatasthsei katallilous drivers?

sthn diaxirisi ylikou ola ok?

Δημοσ.

φιλε όλα αυτά που λες είναι ΟΚ.

όλα συμβαίνουν μετά το format, μαλλον θα ξανακάνω γιατί όσο και να το παλεύω δε βγάζω άκρη...

Για την θερμοκρασία, απο την στιγμή που το ανοίγω έχει CPU temp 75. ότι και να κάνω, δεν ανεβαίνει άλλο, άρα δεν πρέπει να είναι απο εκεί...

Στη διαχείρηση όλα φαίνονται ΟΚ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...