Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση είδους μουσικής...

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια

μήπως κανείς απο εασς ξέρει εαν υπάρχει καποιο είδος μουσικής μονο με μουσικη που είναι κυριώς ακουστική δεν εχει ιδιαιτερα "πεταγματα". Ειναι ενα είδις lounge, acoustic, orchestral????(Δεν είναι κλασσική)Εχει μοντέρνα σύνθεση και είναι πολύ "πυκνή".

Κανείς καμία ιδέα...θελω να την ακούω και να γεμίζει ο χώρος χωρίς όμως να μου αποσπά την προσοχή!

Δημοσ.

«Κλασική». Αλλά, όπως και όλη η avant-guard του 20ου αι. δεν μοιάζει πάρα πολύ μ' αυτό που καταλαβαίνουμε συνήθως όταν ακούμε τη λέξη «κλασική μουσική» (άλλωστε, αυτός ανακατεύει και γιαπωνέζικα μέσα).

Καλή πρόταση μου φαίνεται κι εμένα. Αλλά, από το λίγο που έχω ακούσει, δεν ταιριάζει με το «πολύ πυκνό» που θες.

Δημοσ.

Πω πω τι γίνεται ρε παίδες...επηξα 3 ωρες και κατι είμαι κολληένος και ακούω samples!!!

Ειναι αυτό που έψαχνα αν και χάνει λίγο στο "πυκνό"...

Εχει ένα είδος μουσικής που λέγεται IDM intelligent Dance Music που είναι καταπληκτικό...το προτείνω για δοκιμή!

Λέω να το κανουμ αυτό έδω το thread για απόψεις πάνω σε αυτου του είδους την μουσική...

Επίσης εαν ξερετε καπου αλλου που μπορώ να διαβασω σε ελληνικά απο έλληνες θα με βοηθούσατε πολύ!

πολύ καλή λίστα...

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Lists_of_musicians_by_genre

Δημοσ.
Εχει ένα είδος μουσικής που λέγεται IDM intelligent Dance Music που είναι καταπληκτικό...το προτείνω για δοκιμή!

Λέω να το κανουμ αυτό έδω το thread για απόψεις πάνω σε αυτου του είδους την μουσική...

Υπάρχει ήδη ανάλογο (και πολύ καλό) thread για IDM/Ambient/ηλεκτρονική μουσική ---> Tι προτεινει ο nick...__ :wink:

Δημοσ.

δεν ξέρω τι ψάχνεις αλλά άκου και λίγο Nitin Sawhney το αγαπημένο μου είναι το Displacing the Priest και ειλικρινά δε ξέρω πως κατηγοριοποιείται, απλά ξέρω ότι μ'αρέσει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...